Къде в Бургас? (55)

• 45 215
  • 746
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Къде мога да си извадя медицинско? Къде става по-бързо?
  В Трета поликлиника струва 10 лв. и става бързо.

# 196
  • Бургас
Благодаря на всички, които ми отговориха, отидох до Св. София, стана много бързо , за около 5 минути Simple Smile

# 197
Откъде мога да купя лилави балони, много на брой?

Провери на  ул. „Кирил и Методий" 52 - малко преди да стигнеш бул. Демокрация - има магазин за фойерверки, продават и балони
На ул. "Места" има магазинче за парти артикули, това е пресечка на ул. "Шар планина" в "Братя Миладинови" срещу магазин "Болеро". Магазин за фойерверки има и на Ботева до парфюмерия "Ванеса", не знам там дали продават и балони.

# 198
  • Бургас
Колко струва медицинскато в Св.София?

# 199
  • Бургас
Колко струва медицинскато в Св.София?

20 лева

# 200
Медицинско взех от  клиника Лайф, за 15 лв. Една сестра ми удари печатите от всевъзможни специалисти и това беше:)

# 201
Здравейте, търся добър шивач в Бургас, тъй като искам да поръчам калъфи за диван и столове. Благодаря Simple Smile

# 202
https://www.facebook.com/bluedresShop/
За мен тя е добра Simple Smile но идете на място да питате дали ще има време да приеме поръчката

# 203
  • Бургас
Привет,
отворен ли е магазин DM до Била на трапезица?

# 204
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали заведение за отпразнуване на годишнина за около 30 човека. Да е сприятна обстановка и хубава кухня. Жива музика ако има още по-добре.

# 205
Медицинско за брак къде се прави и колко струва ?

# 206
Момичета, тази нощ, за мой огромен ужас ми падна висящо мостче от два предни зъба, заедно с част от зъба- кучешкия и до него. Можете да си представите как се чувствам, това са предни зъби:(...Имам зъболекар в съседен град, но нямам никаква възможност да ходя, защото съм заета. Можете ли да ми препоръчате някой, при който да отида в Бургас поне за консултация и при който знаете, че е възможно да се влезе и същия ден, поне за преглед. Ясно е, че с тия празници, няма да е преди вторник ходенето, но поне първия работен ден да мога да вляза за преглед. Просто не знам как ще се явя пред хора така:(...Мисля си, ако отида в Стоматологията, да търся някой по- свободен, дали ще мога да вляза? Също, ако можете да ми препоръчате зъболекар, който работи на сносни цени и ако знаете каква е поносимата цена на зъб за металокерамика? По закона на Мърфи, се случва точно като съм без работа,  а то и да работи човек, зъболечението си е лукс, особено мостовете...Извинете, че ви затрупах с хаотични въпроси, но съм много притеснена и объркана. Ще ви бъда благодарна за всякаква информация- препоръки, цени...

Последна редакция: нд, 05 май 2019, 07:03 от Анонимен

# 207
Christis, опитай при д-р Брадев. Като му обясниш ситуацията, може и да те вмъкне за преглед. За цени не мога да помогна, но не бих отишла при зъболекар само защото цените му са ниски. И после да ръся пари при друг да оправя грешките на евтиния. Ако искаш телефон, пиши ми ЛС.

# 208
  • Бургас
Медицинско за брак къде се прави и колко струва ?
Когато ходих в Св. София за медицинско ме питаха за какво, смятам че от там можеш да вземеш за всичко, аз взех за работа о платих 20лв.

# 209
Цитат на: gicka link=topic=1102865.msg38654846#msg3865484
6 date=1556985262
Привет,
отворен ли е магазин DM до Била на трапезица?
Да.

Общи условия

Активация на акаунт