Къде в Бургас? (55)

• 45 220
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, тази нощ, за мой огромен ужас ми падна висящо мостче от два предни зъба, заедно с част от зъба- кучешкия и до него. Можете да си представите как се чувствам, това са предни зъби:(...Имам зъболекар в съседен град, но нямам никаква възможност да ходя, защото съм заета. Можете ли да ми препоръчате някой, при който да отида в Бургас поне за консултация и при който знаете, че е възможно да се влезе и същия ден, поне за преглед. Ясно е, че с тия празници, няма да е преди вторник ходенето, но поне първия работен ден да мога да вляза за преглед. Просто не знам как ще се явя пред хора така:(...Мисля си, ако отида в Стоматологията, да търся някой по- свободен, дали ще мога да вляза? Също, ако можете да ми препоръчате зъболекар, който работи на сносни цени и ако знаете каква е поносимата цена на зъб за металокерамика? По закона на Мърфи, се случва точно като съм без работа,  а то и да работи човек, зъболечението си е лукс, особено мостовете...Извинете, че ви затрупах с хаотични въпроси, но съм много притеснена и объркана. Ще ви бъда благодарна за всякаква информация- препоръки, цени...

Др. Карауланов, кабинетът му е на ул. Оборище срещу входа на наказателния паркинг, добър е, но работи скъпо. Другият за който се сещам е др. Митев, кабинетът му е в ж. к. Възраждане.

# 211
  • Пловдив
Карауланов е извън страната до 15- ти май.

# 212
  • Бургас
Здравейте.
Има ли ползващи телевизия и интернет на Комнет? Доволни ли сте?

# 213
У нас ползваме интернет на Комнет, доволни сме. От август м.г. до сега не е имало случай да няма интернет, пращат и уведомителни смс-и за наближаване на плащането, което може да стане и онлайн.

# 214
Момичета, тази нощ, за мой огромен ужас ми падна висящо мостче от два предни зъба, заедно с част от зъба- кучешкия и до него. Можете да си представите как се чувствам, това са предни зъби:(...Имам зъболекар в съседен град, но нямам никаква възможност да ходя, защото съм заета. Можете ли да ми препоръчате някой, при който да отида в Бургас поне за консултация и при който знаете, че е възможно да се влезе и същия ден, поне за преглед. Ясно е, че с тия празници, няма да е преди вторник ходенето, но поне първия работен ден да мога да вляза за преглед. Просто не знам как ще се явя пред хора така:(...Мисля си, ако отида в Стоматологията, да търся някой по- свободен, дали ще мога да вляза? Също, ако можете да ми препоръчате зъболекар, който работи на сносни цени и ако знаете каква е поносимата цена на зъб за металокерамика? По закона на Мърфи, се случва точно като съм без работа,  а то и да работи човек, зъболечението си е лукс, особено мостовете...Извинете, че ви затрупах с хаотични въпроси, но съм много притеснена и объркана. Ще ви бъда благодарна за всякаква информация- препоръки, цени...
0888674911- д-р Тодорова и сега да и звъннете ще се отзове. Не взема скъпо. Работи спокойно. Кабинета е на ул.  "Кирил и Методий"

# 215
В магазините на "Кавалер" има ли все още някакви намаления?

# 216
  • Бургас
Преди малко бях в магазина на "Александровска", за да върна едни балеринки от намаленията: няма вече нищо намалено.

# 217
Къде продават евтини платове ? И от къде мога да закупя стъклени шишета за ракия ? Без джъмбо

# 218
Здравейте, може ли да ми препоръчате маникюристка, която да си разбира от работата, понеже имам мн меки нокти моята ми слага малко от изграждащия гел и издържат перфектно, но така сс случва, че няма как да ида при нея ми се иска да някой , който зн каксо прави, да може да рисува, по възможност в центъра. 😊 благодаря предварително.

# 219
Здравейте, може ли да ми препоръчате маникюристка, която да си разбира от работата, понеже имам мн меки нокти моята ми слага малко от изграждащия гел и издържат перфектно, но така сс случва, че няма как да ида при нея ми се иска да някой , който зн каксо прави, да може да рисува, по възможност в центъра. 😊 благодаря предварително.
Здравей ,
Препоръчвам ти студио Танита , намира се на ул.Гладстоун 89 . Рисува уникално аз от години съм редовен клиент и е най-най добрата Simple Smile

# 220
Аз също съм с много меки и чупливи нокти.Ходя при Росица Кметска,слага ми полигел и ми държи поне 30 дни,слага и гел лак.В Лазур на ул."Батак" е, ,зад х-л Космос,кооперация.Има страница във фейса -RK nails

# 221
  • Бургас
Само да ви попитам вие с меките нокти, подвиват ли ви се навътре като пораснат и вашите маникюристки успяват ли да се справят с това.

# 222
  • Бургас
Някой да знае работното време на КАТ Бургас. За преиздаване на шофьорска книжка става въпрос.

# 223
Моля да ми препоръчате фото в Бургас от където да си извадя сватбените снимки

# 224
  • Бургас
Някой да знае работното време на КАТ Бургас. За преиздаване на шофьорска книжка става въпрос.
Мисля,че е от 8 до 12 и после от 13 до 16 или 16 и 30, но не съм напълно сигурна

Общи условия

Активация на акаунт