Къде в Бургас? (55)

• 45 352
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря, момичета! Последните 3 поста са ми полезни, защото смятах да ходя да разгледам манастира и там да направя двата ритуала един след друг. От.друг град съм и семейството ми няма възможност да пътува.

Така се убеждавам, че Поморийския манастир отпада.

# 301
Здравейте, може ли да ми препоръчате фирма за закупуване/монтаж на климатици?

# 302
  • Бургас
Здравейте, може ли да ми препоръчате фирма за закупуване/монтаж на климатици?
  Сити клима препоръчвам, имат офис в Меден Рудник и някъде в центъра.

# 303
  • Бургас
Благодаря, момичета! Последните 3 поста са ми полезни, защото смятах да ходя да разгледам манастира и там да направя двата ритуала един след друг. От.друг град съм и семейството ми няма възможност да пътува.

Много хвалят църквата в с. Черноморец, до Созопол. Хубава и с много зеленина.

# 304
Някой случайно да е спечелил по телефона от проучване някаква награда, и сега в неделя да го канят в Сарафово на презентация, нещо съмнително да има?

И ние уж сме спечелили, но няма да сме тук. Най-много да ви накарат да си платите спечеленото на уж супер промоционална цена. Друго не знам, какво може да ви измамят, ако е измама разбира се.

# 305
  • Бургас
Не е читаво това.

# 306
  • Бургас
трябва да си сменя газовата бутилка за печката, но не знам къде, има ли фирма, която до вкъщи да ми я донесе

# 307
трябва да си сменя газовата бутилка за печката, но не знам къде, има ли фирма, която до вкъщи да ми я донесе

0885 583 606 Плаща се и за качването до етажа

# 308

Много хвалят църквата в с. Черноморец, до Созопол. Хубава и с много зеленина.

Тъй като въпросът беше за място, където да се почувства духовността на събитието, то голямо значение в това отношение имат не градинките наоколо, а личността на свещеника, който служи в съответния храм. За съжаление този в Черноморец не е най-правилният човек.

Щом като не държите да е лъскаво мястото, може да отидете в малкия храм Св.Дух в парка срещу Окръжна болница - отец Василий, който служи там, е много добър духовник.

Ако искате да е извън Бургас, много хубав е храмът във Василико - това е стария квартал на Царево, църквата е на един полуостров до морето. Свещеникът там също е много добър.
https://www.google.com/search?q=%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BC+%D0%B2% … =1280&bih=657

# 309
Църквата в Крайморие. Правихме там кръщенето на дъщеря ни. Очаровани сме от свещеника!

Момичета, пици BIG BOY в МОЛ ПЛАЗА, още ли са там?
Извинявам се за последователните постове...

Последна редакция: вт, 04 юни 2019, 01:33 от AnMary

# 310
  • Пловдив
Момичета, пици BIG BOY в МОЛ ПЛАЗА, още ли са там?
Извинявам се за последователните постове...

Поне от месец , ако и не и повече, ги няма.

# 311
  • Burgas
Има ли някъде в Бургас автомат за снимки-от тези където влизаш , снима и като излезеш си вземаш снимките?

# 312
  • Across the Multiverse
Има ли майки на бъдещи петокласници от Васил Априлов? Искам да попитам нещо за госпожите, които ще поемат първолаците тази година Simple Smile

# 313
Къде мога да намеря мрежести чорапогащници /не детски/? На няколко места търсих и избора е много ограничен по това време.

# 314
beauty_magnolia, мрежест чорапогащник имам подарък от размяна на коледни подаръци в предишната работа, който аз никога няма да ползвам. С удоволствие бих се освободила от присъствието му и бих ти го подарила. Ако решиш, пиши ми ЛС. Peace

За църквите - тази в Крайморие е в ремонт и има скелета вътре. Църквата в Черноморец е много приятна. Снимала съм там кръщенета и не съм чула оплаквания за ритуала, но аз и нямам време да обръщам много внимание на това, предвид че работя. Голям + за църквата в Царево - прекрасно и гостоприемно място с много мил свещеник. За съжаление не съм била в храма срещу Окръжна и ще поправя пропуска.

За климатици - Стандарт клима, Костадин 0893480098  

Последна редакция: чт, 06 юни 2019, 00:19 от Im So Excited

Общи условия

Активация на акаунт