Къде в Бургас? (55)

• 45 354
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте! Къде в Бургас зареждат малки газови (туристически) бутилки? Благодаря.

# 481
  • Бургас
някой може ли да препоръча доставчик на интернет и телевизия, който е с договор месец за месец, а не за 1 или 2 години

# 482
bur02, преди няколко години такава възможност имаше при RN tv. Сега не зная дали е още така. Може да им се обадиш да ги попиташ.

# 483
  • у нас
някой може ли да препоръча доставчик на интернет и телевизия, който е с договор месец за месец, а не за 1 или 2 години
Бургаснет. Плащаме месец за месец. Има намаление, ако се плати за 3, 6 или 12 месеца. На месец е 20 лв, за 3 м. - 50 лв.

# 484
Здравейте! Къде в Бургас зареждат малки газови (туристически) бутилки? Благодаря.

От интернет
Пълнене на туристически газови бутилки - МГ Къмпани ООД
Адрес: ул. „Чаталджа“ 8, 8002 Южна промишлена зона, Бургас
Работно време: Отворено ⋅ Ще затвори в 20:00 ч.
Телефон: 089 799 7336

# 485
  • у дома
Здравейте, дали може да ми препоръчате фитнес инструктор за 15 год. момиче? Предпочитам жена.

# 486
  • Бургас/Пз
Здравейте, дали може да ми препоръчате фитнес инструктор за 15 год. момиче? Предпочитам жена.
Станислава в Макс Джим в Братя Миладинови

# 487

От интернет
Пълнене на туристически газови бутилки - МГ Къмпани ООД
Адрес: ул. „Чаталджа“ 8, 8002 Южна промишлена зона, Бургас
Работно време: Отворено ⋅ Ще затвори в 20:00 ч.
Телефон: 089 799 7336
Благодаря, за там знам. Интересуваше ме дали някъде другаде също пълнят.

# 488
”Здравейте, дали може да ми препоръчате фитнес инструктор за 15 год. момиче?“
Извинете, не искам да се бъркам в решението Ви, бих Ви посъветвала като майка- попитайте ЛЛ дали е подходящо на тази възраст да се започват фитнес тренировки и какви. Мисля, че на тази възраст телата на децата все още се изграждат/ кости, сухожилия, гръбначен стълб, мускули/ . Дали е правилно с фитнес тренировки да се дава изпреварващо развитие на определени групи? Ами контузиите ...

# 489
  • у дома
Извинете, не искам да се бъркам в решението Ви, бих Ви посъветвала като майка- попитайте ЛЛ дали е подходящо на тази възраст да се започват фитнес тренировки и какви. Мисля, че на тази възраст телата на децата все още се изграждат/ кости, сухожилия, гръбначен стълб, мускули/ . Дали е правилно с фитнес тренировки да се дава изпреварващо развитие на определени групи? Ами контузиите ...
Благодаря Ви за загрижеността, а по същество нещо може ли да ми кажете?

# 490
В Бургас не знам фитнес инструктор, ползвала съм услугите само на Страхил Иванов / хранител режим и тренировк/:
https://fitbg.net/

Последна редакция: нд, 14 юли 2019, 19:41 от i_nenova

# 491
  • Пловдив
Благодаря Ви за загрижеността, а по същество нещо може ли да ми кажете?

Аз мога, цъкни ми 😍

# 492
  • у дома
Горгона, утре ще ти звънна Kissing Heart!

# 493
  • Бургас
Аз бих ти препоръчала студио София, хем и удобно ще ви е.Има много готини тренировки.Имат и индивидуални.

# 494
Здравейте, момичета! Има ли в Бургас парти магазин или друг подобен, от където мога да купя украса за моминско парти? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт