Къде в Бургас? (55)

• 45 092
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Търся дърводелец за ремонт на врати, дограми.

# 61
  • Бургас
Момичета, имам въпрос към тези, които познават или живеят в Сарафово.
Аз живея в Сарафово. В активна възраст съм, с 2 деца, които учат в Бургас. Дойдох да живея в квартала 2007г, след като се роди дъщеря ми.
До този момент бях живяла единствено с родителите ми в Централна Градска Част (до Съда). В началото имах големи притеснения как от Центъра ще отида да живея в село, но сега се чудя как родителите ми живеят в града. Не бих заменила квартала за нищо на света! Спокоен (няма цигани) и има абсолютно всичко.
Разбира се, отчитам факта, че не съм зависима от транспорт, но дори и от тази гледна точка, кварталът е много добре уреден. От къщата ни до работата ми стигам средно за 8-9 мин. 
Кварталът е малък и където и да гледате за жилище ще е ОК. Просто по-добре да е място, в което целогодишно живеят хора, а не ваканционен имот.

# 62
Откъде мога да купя хубави пердета и килими? 

# 63
  • Бургас
за пране на килими  кого ще препоръчате

Преди 2 седмици ползвахме Белина Еко. Взимат от адрес, след три дни ги връщат изпрани, опаковани. Доволни сме. Цената им е на килограм.
Ползвах ги и аз преди седмица, при цитираните условия. 2.50лв/кг е цената.

# 64
Някъде назад се питаше за фолио на мехурчета - купувала съм от Метро, цената беше съвсем прилична.

# 65
Златни сте, момичета, много благодаря за отзивчивостта ви!:)
Ако мога да попитам и нещо друго. В Бургас дълги години живея по настоящ адрес, сега понеже ми изтича личната карта, реших да си направя настоящия адрес постоянен( собственик съм на жилището). Живея в Изгрев, в районната Община ли трябва да отида( май в Зорница се падаше общинското ни подразделение), или мога да отида в центъра? Помня, че настоящия си адрес го правих в сградата на Общината, на партерния етаж помещението. В центъра ми е по- удобно, че всеки ден съм там, но не знам дали може. Освен това да питам, дали трябва да се снимам наново за подмяната на личната карта, защото четох, че може да се използва от архива им снимката от международния ми паспорт или от старата лична карта?

# 66
  • Пловдив
Златни сте, момичета, много благодаря за отзивчивостта ви!:)
Ако мога да попитам и нещо друго. В Бургас дълги години живея по настоящ адрес, сега понеже ми изтича личната карта, реших да си направя настоящия адрес постоянен( собственик съм на жилището). Живея в Изгрев, в районната Община ли трябва да отида( май в Зорница се падаше общинското ни подразделение), или мога да отида в центъра? Помня, че настоящия си адрес го правих в сградата на Общината, на партерния етаж помещението. В центъра ми е по- удобно, че всеки ден съм там, но не знам дали може. Освен това да питам, дали трябва да се снимам наново за подмяната на личната карта, защото четох, че може да се използва от архива им снимката от международния ми паспорт или от старата лична карта?

За адрес на гърба на Общината отиваш, за новата лична карта ще те снимат на място.

# 67
  • Бургас
Фолио с големи балончета купуваме от Хоуммакс, 6лв е голяма ролка.

# 68
  • Бургас
Знаете ли къде продават тези силиконови пети? Взех си на Avon, но май няма да издържат дълго

# 69
  • Бургас
Къде в Бургас се продават ръчно изработени или поне по-оригинални стъклени бутилки, чаши... Преди имаше един магазин срещу Адонис, но днес минах оттам и вече го няма.

# 70
Здравейте, ще се радвам ако някой може да ми препоръча домашна помощница - жена, която да почиства дома веднъж седмично. Благодаря Simple Smile

# 71
  • Бургас
Здравейте, ще се радвам ако някой може да ми препоръча домашна помощница - жена, която да почиства дома веднъж седмично. Благодаря Simple Smile
И аз се интересувам, но тези, които са истински доволни, не смеят да си препоръчват помощниците, за да не им ги откраднат. Другите пък препоръчват познати,  които може и за нищо да не ги бива.

# 72
И аз се интересувам, но тези, които са истински доволни, не смеят да си препоръчват помощниците, за да не им ги откраднат. Другите пък препоръчват познати,  които може и за нищо да не ги бива.

И аз подозирам, че има нещо такова, но се надявам, че някой ще се осмели да сподели.

# 73
Може да се обадите и да попитате : http://tretababa.com/ . Предполагам, че една и съща жена за почистване на някои ще хареса, на други - не. Зависи от вашите изисквания и най- вече очаквания. Мисля си, че една фирма, като споделите изискванията си , ще знае коя от жените да изпрати.

# 74
  • Бургас
Препоръчвам:
https://m.facebook.com/thebroomsistersbg/reviews/

Изключително съм доволна. А и нямаш емоционалния момент с уж препоръчана помощница - отношенията са с фирмата, не лични.
Имат и система за заместване, което също е голям плюс.

Общи условия

Активация на акаунт