Къде в Бургас? (55)

• 45 396
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Някой знае ли дали в Бургас продават някъде пластмасови шкафове, например от този тип

Намирам само онлайн, но ми се ще да ги видя на живо.
И изобщо има ли някъде да предлагат изцяло пластмасови шкафове за баня, а не такива направени от ПДЧ и покрити с гланцова повърхност.

Не съм виждала таккива,асамо едни грозни сиви в метро,даже имам един, но е в мазето. Simple Smile

Във фирмите за пвц дограма дали няма да могат да ти спретнат един?

# 436
С какъв автобус да се придвижа от Автогара запад до Автогара юг?Ако хвана такси колко горе-долу ще ми излезе?

# 437
  • Бургас
Май с 11-ката може да стигнеш до Юг, с такси може би 3,4 лв да вземе, знам ли и аз, съдейки по разстоянието...

# 438
  • Бургас
Във фирмите за пвц дограма дали няма да могат да ти спретнат един?
Питах на няколко места. Не се наемат да изработят такова нещо. Пипкаво е.

# 439
  • у нас
С какъв автобус да се придвижа от Автогара запад до Автогара юг?Ако хвана такси колко горе-долу ще ми излезе?

От Запад до Юг с автобус 12. За таксито колко ще излезе зависи от трафика, ако е час пик ще има много коли, съответно ще става бавно по светофарите. Не мисля, че ще е повече от 3 лв., но зависи и на какво такси ще попаднете.

# 440

От Запад до Юг с автобус 12. За таксито колко ще излезе зависи от трафика, ако е час пик ще има много коли, съответно ще става бавно по светофарите. Не мисля, че ще е повече от 3 лв., но зависи и на какво такси ще попаднете.
Много ви благодаря  bouquet

# 441
Масово в магазините за баня има ПВЦ мебели, включително в хоуммакс, Практикер, и т.н. Имаме такива шкафове, но им ръждясват пантите, дръжките и крачетата, ако е много влагата.

# 442
Къде мога да си купя качествен гел лак?

# 443
Здравейте! Знаете ли дали някъде в Бургас има магазин за дамска мода на Тони-М? Благодаря!

# 444
Кажете хирург за нокътя ми, нов е и се врязва!

# 445
  • Бургас
Студио Дафи. Справят се по-добре от хирурга при който ходи ММ.

# 446
  • Където е сърцето
Някой знае ли дали в Бургас продават някъде пластмасови шкафове, например от този тип

Намирам само онлайн, но ми се ще да ги видя на живо.
И изобщо има ли някъде да предлагат изцяло пластмасови шкафове за баня, а не такива направени от ПДЧ и покрити с гланцова повърхност.
В Деплан си взех много хужав шкаф за баня от пвц,мокря го няма проблем,но е с мивка.Няма само шкафове.И цените са приемливи.

# 447
А вие какво сте си прави ли там?

# 448
  • Бургас
А вие какво сте си прави ли там?

С две ръце за Студио ДАФИ - справят се отлично с ноктите, които се врязват - казвам го от опит.

# 449
  • Бургас
Точно за врязан нокът ходи. Вече с редовни посещения го поддържа без проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт