Какъв крем за лице използвате? – Тема 14

• 61 633
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
В Неострата Sheer physical protection  50+има лактобионов комплекс, който си  е мощен анти ейдж и аниоксиданти,които ако не са ок против стареене ,здраве му кажи☺!

# 106
Неострата продава ли се у нас?

# 107
Продава  се от български сайтове.Вносителите не работят с крайни клиенти,само с търговци.

# 108
Много благодаря! Аз и сега купувам от вносител кремовете си, ще потърся техния дали могат да се вземат от него, без да се минава през сайтове.
Тази марка отдавна я заглеждам покрай форума, може пък да й е дошло време.

# 109
  • София
Идвам да похваля тук новата ми придобивка в грижата за кожата. Пристигна ми поръчката от Ремедиум- флуида на Галеник

-

До края на месеца, демек седмицата е на промо цена.
Опаковката дава препратки към флуида на Кларанс
Скрит текст:
- и е също в 40мл разфасковка с топче вътре. Само че има и с 30 и с 50 СПФ варианти за избор. Simple Smile

На мен лично то'з флуид въпреки прехалванията по него не ми е любим.  StopСуха ми е кожата с него и изпитвам недостиг на хидратация. Белее и е немисилмо да се носи самостоятелно! Пълно безумие в тубичка за/над 80лв.!

Флуида на Галеник се нанася приятно и леко, не ми изсушава и е с... розов близо до фдт оттенък, точно защото, явно Галеник са се поучили от грешката на колегите си при създаването на формулата и финиша му. При нанасяне не оставя никакъв цвят и е чудесна основа за грим, фдт се пързаля приятно и нанасянето е удоволствие. Аз ползвам пръсти само за ФДТ/нищо че имам н-броя четки/ -защото "топлото" нанасяне ми е любимо! Hug

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 16:41 от kopche

# 110
Някой ползвал ли е олиото на Алверде за почистване на околоочната зона?

Загледах го вчера и сериозно се позачудих дали да си го взема. Зачетох се в съдържанието - глицерин, рициново масло и още някои масла. Явно насочено за поддържане в добър вид не само на кожата, но и на миглите и веждите.

Някакви отзиви?

# 111
  • Варна
Аз май дори не съм го виждала. Може ли снимка?

# 112
Записвам се в темата с ново откритие за сериозно суха кожа- серията cicapair tiger grass на dr jart. В момента използвам серума и крема в тубичка, има и color correcting версии, днес взех проба от крема, ще пиша и за тях. От нормалните съм изключително доволна, хидратират силно, направиха чудеса с изстрадалата ми след ски кожа.

# 113
И aз от известно време зaглеждaм товa почиствaщо олио нa Aлверде и вече няколко пъти посягaм към него и не се решaвaм. Нещо ми се върти из умa, че някъде в състaвa мaй имaше aлкохол денaт, но не съм мн сигурнa.
Пп Снимкa не могa дa покaжa, че през тел не се спрaвям с кaчвaне нa гугъл изобрaжения.

# 114
Здравейте, и аз съм в издирване на дневен и нощен крем за лице... Имам доста нетолерантна кожа с розацея. Бузите и челото ми се лющят, зачервени са ... на 29 години съм .. ценови диапазон вече не искам да определям , искам просто лицето ми да се чувства добре Sad търся да е нещо хидратиращо и с висок фактор. Ходих в две - три аптеки , но момичетата там ме гледаха като попарени. В Медея просто буквално ми хвърлиха мостра на крема  на ла рош и не съм доволна от него ../ Оф вземете тази мостра Grinning Grinning / ... Та моля за съвет Simple Smile

# 115
  • Варна
Vili Ivanova 625377, аз от известно време като нощна грижа ползвам тази комбинация:

а слънцезащитата ми е:

Кремът на Biotrade ще сменя, щом свърши. Изобщо не е лош, но ми се ще да пробвам нещо по-леко като усещане. RedOut серията обаче възнамерявам да купувам още мноооого време. Погледни продуктите ако решиш, цените са супер приемливи.

# 116
Vili Ivanova, точно този крем, който похвалих по-нагоре е широко препоръчван из нета за розацея. Днес съм с color correcting версията и въпреки, че също много ми допада и канселира добре червенината ми, оригиналът в тубичка и серумът са по-хидратиращи и правят вълшебство с ужасно сухата ми кожа. За висок spf засега не съм открила нищо, което да не дразни кожата, очите или да не ми запушва порите. Най-доволна съм от Neutrogena spf 100 засега, но търсенето продължава.

# 117
Супер ! Довечера като се прибера от работа ще седна да почета малко за тях и ще преценя кой ще свърши работа Simple Smile или ще ги започна по ред Grinning Grinning  Много ви  благодаря

# 118
Eucerin Aquaporin, понякога Eucerin Dermopure Skin Renewal Treatment като нощен, ако се появят повече проблеми. От Аквапорин съм изключително доволна, дълго търсих подходящ крем, тъй като кожата ми лесно се омазнява, но с матиращ крем често се получава обратния ефект - първо се пресушава и вследствие на това се омазнява жестоко, но сега този проблем изчезна и мисля да продължа да ползвам същия.

# 119
Този крем добър ли е?
https://www.loreal-paris.co.uk/products/skin-care/moisturisers/r … mping-night-cream

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 21:56 от Meraviglia

Общи условия

Активация на акаунт