Какъв крем за лице използвате? – Тема 14

• 61 639
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • София
???
Хора, наистина ли си купувате бутилки без етикети? #Crazy newsm78

# 136
Днес изпробвам новите кремове на Кларанс,които са веган и много чисти като състав.My Clarins се казва линията,сложих мат крема.Цените са много сносни,около 50лв за крем.✌🏻✌🏻

# 137
Здравейте.
След появата на малко по силно слънце започнаха да се появяват тъмни петна по лицето ми. Предполагам, че има връзка и с две последователни бременности.
На 33 година съм и освен, че искам да нямам петна по лицето, бих искала и да не стоя бяла като платно. Тоест и тен да си хвана.
Какво бихте ми пречоръчали като крем и серум.
До сега съм нямала проблеми освен суха кожа и съм ползвала нивея, микса и подобни хидратиращи.

И аз съм едно към едно (само ,че с едно раждане) ползвам Виши минерал89 за сега съм  доволна ,но за пролетта ми се иска и още някой крем да си взема!?

# 138
При мен също се появиха петна след раждането. При мен сметката им видяха киселини през зимата и SPF над 50 лятото. Подчертавам, че с SPF 50 пак имах петънца, SPF 100-не. Пак имах тен, но по принцип съм с маслинено-жълтеникава кожа и хващам тен лесно. Търся препоръка за слънцезащита, от която да не ми се запушват порите.

# 139
Можете ли да ми препоръчате крем за лице, който не е за бръчки, а е само за хидратация? Кожата ми е комбинирана, но се нуждае от хидратация по всяко време от годината. Коремът е добре да бъде с изчистен състав и да не запушва порите, защото лесно ми се образуват черни точки. Плюс е ако е на досъпна цена.

# 140
iwanowaaw,
Препоръчвам Thalgo Gel-Creme Hydra lumiere за 24 часова хидратация и блясък.

# 141
Реших да експериментирам с козметика бяла от ДМ :дневен и нощен на Балеа крем с арганово масло и еластонил(така пише на кутията)
Под него слагам пептиден серум на Ревюел, а най-отдолу кремът за пигментни петна на Балеа.
Кремчетата са плътни , но противно на моята мазна кожа, й се отразяват добре.
Сутрин ми мазнее една идея нощния, но ползвам третиноин и по-мазно в случая е добре.
За суха кожа ще е подходящ.
Ще ви следя за нови идеи.

ДХ3, как усещаш пептидния серум на Ревюел? Попива ли добре, омазнява ли, усеща ли се някакво опъване, овлажняване?Като водичка ли е или по-гъстичко?
Серумът е вид емулсия, кремообразна текстура, като флуид, попива веднага , усещам кожата свежа ,мека, няма натрапчив аромат.Понякога забравям да нанеса крем след серума , но кожата ми е доволна.Мажа лице, шия, деколте.
На мен ми допада, с мазна  и плътна кожа съм.На почти 42г.

# 142
Здравейте,

Аз съм на 21, и съм привърженик на маслата.Използвам почти всякакви - бадемово, кокосово, арганово, конопено и какви ли още не.Най-доволна съм обаче, от шипковото масло.Може да прочетете за него в нета.Препоръчва се за по-зряла кожа, но аз имах една бръчица на челото, която наистина  изчезна след мазането, та се зарибих по него. Simple Smile  И общо взето редувам всякакви органични масла, считам ги за безвредни, но страшно ефективни.

# 143
  • Street of Dreams
Първото масло, което ползвах, беше шипково. Бях абсолютно възхитена, отразяване се великолепно на иначе смесената ми кожа. Добре, че ми припомни. Ако се сетя как се казваше, веднага ще си го взема пак. Беше във вишнево матирано шишенце с червен етикет.

# 144
Първото масло, което ползвах, беше шипково. Бях абсолютно възхитена, отразяване се великолепно на иначе смесената ми кожа. Добре, че ми припомни. Ако се сетя как се казваше, веднага ще си го взема пак. Беше във вишнево матирано шишенце с червен етикет.

Аз използвам масло от българска Шипка, поръчвам го от Зоя.бг и да ти кажа, страшно съм доволна.

Радвам се, че бях полезна. Simple Smile

# 145
  • София
Даа, и аз съм фен на маслата от години. Купувам от зоята и iherb - в момента имам шипково и кайсиево, взимала съм и конопено, масло от таману и какаово. Особено на море когато сме, мъкна цели кофи, както ме бъзика мъжът ми.

# 146

ДХ3, как усещаш пептидния серум на Ревюел? Попива ли добре, омазнява ли, усеща ли се някакво опъване, овлажняване?Като водичка ли е или по-гъстичко?
[/quote]Серумът е вид емулсия, кремообразна текстура, като флуид, попива веднага , усещам кожата свежа ,мека, няма натрапчив аромат.Понякога забравям да нанеса крем след серума , но кожата ми е доволна.Мажа лице, шия, деколте.
На мен ми допада, с мазна  и плътна кожа съм.На почти 42г.
[/quote]

ДХ3, благодаря ти. Възраст и кожа същите, само, че моята е тънка . Понеже много харесвам Мезодерм серията ще пробвам този серум под защитния крем като грижа.

# 147
Аз понякога се мажа с Био Ойл.
Моя приятелка, на която кожата ѝ е започнала буквално да става на люспи като на змия, в следствие на хормонален дисбаланс, каза, че това я е спасило.
 Био ойл мисля, че също съдържа шипково масло.
Освен Био ойл и кремовете за лице, ползвам и тези серуми, от които съм доволна

Последна редакция: нд, 31 мар 2019, 23:16 от Meraviglia

# 148
  • София
Kopche, обмислям дали да пробвам Rolling Eyes

# 149
  • София
Ами да, помисли си...
Мисълта ми е, че години наред в тази тема и подобни на нея с подробни химически анализи от знаещи компетентни
и химици, дори са били отхвърляни кремове, наложили се в бранша с години, кремове с етикет и информация за производител и вложени съставки. Та как се доверява човек на мазило продадено в интернет без етикет и описание?  
Ами аз мога да развия бизнес идентично и със същия успех, смесвайки веро и олио в тъмни шишенца без етикет -и ето го двуфазния лосион! Живеем във времена на изключително много информация и това не бива да се допуска! Ако ще и с най-чисти намерения да е!

Така...
Прочетох аз тук за това кафеено масло и веднага го закупих! Ми то скъпо било! Аз мислех 2-3лв, а то над 10лв!!:smirk:
Намазах снощи върху почистено лице, като нощен крем.
Едвам заспах. Чувствах се страшно превъзбудена, енергизирана и с доста ускорен пулс. Все едно една чаша кафе изпих преди сън.Flushed
Това и при вас ли така действа?

Общи условия

Активация на акаунт