Какъв крем за лице използвате? – Тема 14

• 61 638
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Майка ми го използва и е доволна! Simple Smile Олиото на Алверде и аз го заглеждам,защото като почистя с мицеларна вода и после с гел,очите ми страшно се изсушават(слагам крем редовно).Някой ако го е пробвал може да сподели.Аз днес тематично съм с новия-те кремове на Шисейдо.Плътна текстура,която попива бързо.Въпреки всичко обаче,ще го ползвам само като нощен(крем с фактор,крем без и инричт крем(за сухи кожи) пробвах само крем текстурата и за през деня ми идва тежък.

# 121
Реших да експериментирам с козметика бяла от ДМ :дневен и нощен на Балеа крем с арганово масло и еластонил(така пише на кутията)
Под него слагам пептиден серум на Ревюел, а най-отдолу кремът за пигментни петна на Балеа.
Кремчетата са плътни , но противно на моята мазна кожа, й се отразяват добре.
Сутрин ми мазнее една идея нощния, но ползвам третиноин и по-мазно в случая е добре.
За суха кожа ще е подходящ.
Ще ви следя за нови идеи.

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 10:13 от ДХ3

# 122
Нощните кремове винаги са една идея по-плътни и няма как да не мазнеят сутрин.Задължително измиване на лицето.Аз първо почиствам с тампон,като забелязвам че даже има влакна по тампона от кожата ми.Това е от плътната текстура,която почти винаги лепне.Влакна от възглавница дори.

# 123
 Моята кожа е много мазна и кремът й е тежък, но ми харесва.Затова написах,че за суха кожа ще е добре.

# 124
Олиото на Алверде и аз го заглеждам,защото като почистя с мицеларна вода и после с гел,очите ми страшно се изсушават(слагам крем редовно).

eautendre, трябва много да се внимава с продуктите, които се ползват в околоочната зона. Преди време бях си направила голяма беля, като ползвах неподходящ продукт. Беше някакъва мицеларна вода на Виктория с охлюв, която не бях отчела, че не е за околоочна зона. Много бях изсушила тази област, въпреки че след почистване се мажех с различни масла - тогава ползвах само кокосово, май.

Сега мога да кажа, че се грижа добре за околоочния контур. Грубите замърсявания, основно от грим, ги свалям с мицеларна вода. После задължително изплаквам лицето и очите с вода. Пише, че мицеларните води не се изплакват, но съм чувала препоръки да се плакне с вода, въпреки това. След  това ползвам един двуфазен лосион за почистване (натурална козметика - ако някой се интересува ще споделя линк), който очудващо ми оставя още следи от замърсяване върху тампона (а аз винаги съм мислела, че с мицеларните води се почиства идеално лицето). В лосиона има масла и после усещам кожата много приятно мека, сочна и освежена.

Препоръчвам ти да пробваш кафеено масло под крема. Освен, че отдренира добре тази зона, където винаги има някакви подпухвания, добре заглажда и запазва зоната мекичка през целия ден. Ще останеш доволна, сигурна съм Simple Smile .

# 125
  • София
Може ли инфо кой е двуфазният лосион?

# 126
Някой ползвал ли е продукти на Неострата и от къде се поръчват?

# 127
  • Велико Търново
Ползвала съм и продължавам да ползвам много продукти на Неострата, какво специално те интересува? Поръчвам от интернет, но ако напиша сайта тук, излиза като рекламен спам, пробвай с Гугъл, сигурно ще ти излезе, български е.

# 128
Интересува ме крем за шия и деколте с анти ейдж ефект.

# 129
# 130
Реших да експериментирам с козметика бяла от ДМ :дневен и нощен на Балеа крем с арганово масло и еластонил(така пише на кутията)
Под него слагам пептиден серум на Ревюел, а най-отдолу кремът за пигментни петна на Балеа.
Кремчетата са плътни , но противно на моята мазна кожа, й се отразяват добре.
Сутрин ми мазнее една идея нощния, но ползвам третиноин и по-мазно в случая е добре.
За суха кожа ще е подходящ.
Ще ви следя за нови идеи.

ДХ3, как усещаш пептидния серум на Ревюел? Попива ли добре, омазнява ли, усеща ли се някакво опъване, овлажняване?Като водичка ли е или по-гъстичко?

# 131
  • Бургас
Благодаря за темата,:heart:Kissing Heart дневните ми кремове са Estee Lauder Daywear и Teoxane Advanced filler.Околоочен Teoxane R[II] EYES.

# 132
  • София
Simpatikonia, заглеждам ги тези продукти от известно време, май ще взема да ги пробвам. Ти от кой продукт си най-доволна, нещо да препоръчаш за начало, ако искаш пиши и на лични. Благодаря

# 133
Здравейте.
След появата на малко по силно слънце започнаха да се появяват тъмни петна по лицето ми. Предполагам, че има връзка и с две последователни бременности.
На 33 година съм и освен, че искам да нямам петна по лицето, бих искала и да не стоя бяла като платно. Тоест и тен да си хвана.
Какво бихте ми пречоръчали като крем и серум.
До сега съм нямала проблеми освен суха кожа и съм ползвала нивея, микса и подобни хидратиращи.

# 134
Bright Crystal  можеш ли да кажеш малко повече за кремовете на Teoxan?

Общи условия

Активация на акаунт