Какъв крем за лице използвате? – Тема 14

• 61 656
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Копче, доколкото помня (но може да греша) сякаш само за околоочната зона го препоръчваха кафееното масло. Иначе и аз го взех наскоро, но не съм го отворила още.

# 151
  • София
Според мен трябва да се ползва сутрин.

# 152
При мен кафееното масло няма действие като описаното от Копче, но на мен и кафето за консумация не ми действа.
Аромата му ми е приятен и ми служи за ароматерапия. Сутрин, вечер, няма значение. Но явно възбужда нервната система. Моята - не.

И да, малко е скъпичко. Щом на Икаров е толкова, колко ли ще е на някоя по реномирана марка, ако изкара такова на нашия пазар.

# 153
  • Пловдив
Аз да използвам темата за кафееното масло и да ви питам, вие по какво количество слагате? Аз смятам да слагам по съвсем малко, не повече от капка, че е масло все пак.

# 154
  • София
Копче, доколкото помня (но може да греша) сякаш само за околоочната зона го препоръчваха кафееното масло. Иначе и аз го взех наскоро, но не съм го отворила още.
Аз реших щедро да омажа цялото лице, че знае ли се каква хубавня ще стана от него цялата. Не само очите! Joy hahaha Grinning
Добре, ще мажа само около очите. Ама много хубаво ми ухае! Прекрасно!
Аз си го пресипах в шишенце с капкомер, и така дозирам с пипетка. Flutter Party Това на Икаров шишето се сипе и лее мощно, иначе! ooooh! Sick
Препоръчвам да си го пресипете в капкомерно шише. Peace

# 155
Мързеливке, aз кaпвaм по кaпкa - две зa лицето и кaпкa зa околоочния контур. То е плътничко и богaто мaсло и нa добре хидрaтирaнa (овлaжненa) кожa не и трябвa повече. Мaслото сaмо по себе си е рaзкошно - и aромaт, и плътност, и действие. Сутрин тонизирa кожaтa, a вечер нa мен ми действa някaк релaксирaщо. Aбе, нa всеки според особеностите му. Един продукт - много действия според нужди и усещaния.
Ето мен ме успокоявa, a Копчето я "подлудило". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 156
  • Пловдив
Благодаря, Джаста Праста. Досега не съм си слагала масло на лицето, та затова в началото ще пробвам само на околоочния контур с мъничко количество от капка.

# 157
Аз слагам по-обилно около очите. Много харесвам това масло и държа да попие максимално добре. Освен това ползвам и Околоочен уред, който се плъзга в тази зона и допринася за максималното усвояване на продукта. Ако не е попило всичко след уреда, леко потупвам с пръсти. Общо взето не го жаля маслото Simple Smile . От шишенцето съм ползвала досега едва 1/5 част. Напоследък го добавям и към крема за тяло. Само към дневния крем не съм се сетила да го сложа. Ползвам един на Рефан с маслина, на който ароматът не ми допада особено, та може да пробвам да го подобря малко Simple Smile

# 158
Чували ли сте нещо за озонирани масла и имате ли впечатления?
Много ми ги похвалиха, но и цените им са  "прекрасни".

# 159
  • на земята
Здравейте,отзиви за Lancôme Rénergie Multi-Lift,дневния и нощния крем?
Ще се радвам ако някой сподели мнение.
Благодаря

# 160
Здравейте дами, търся отзиви за оцветен хидратант, лек бб или сс крем, койго да изравнява тена на кожата, да я прави по-свежа. Пробвах Galenic teint lumiere,   хареса ми, но ми се иска да опитам още нещо преди да купя. Cc кремът на Дарфен ми се стори интересен, но не знам дали ще намеря тестер, за да го пробвам.Видях, че Ла Рош имат подобен продукт. Ще се радвам да споделите мнение, търся качествен продукт до към 70/80лв, подходящ за нормална/комбинирана кожа.

# 161
  • София
Здравейте дами, търся отзиви за оцветен хидратант, лек бб или сс крем, койго да изравнява тена на кожата, да я прави по-свежа. Пробвах Galenic teint lumiere,   хареса ми, но ми се иска да опитам още нещо преди да купя. Cc кремът на Дарфен ми се стори интересен, но не знам дали ще намеря тестер, за да го пробвам.Видях, че Ла Рош имат подобен продукт. Ще се радвам да споделите мнение, търся качествен продукт до към 70/80лв, подходящ за нормална/комбинирана кожа.
Аз съм с нормална/комбинирана кожа и от много време ползвам СС крема на Лумене. Много ми харесва и скоро няма да го сменям:
https://makeup.bg/product/292573/

Отдолу слагам дневния си крем, после СС-то. Много бързо се разнася, и ми харесва, че не седи матово, а придава на лицето леко сочен вид.

# 162
Тук СС кремовете на Лумене излизат без пари Hands Plus1
https://www.parfimo.bg/lumene-nordic-chic-cc-color-correcting-cc-krem-za-jeni/

# 163
  • София
Еха, наистина без пари. От парфимо съм поръчвала десетки пъти парфюми и шампоани, оставала съм доволна. Дано и кремовете на Лумене са читави.

# 164
Може да са стари. Чела съм много оплаквания, че точно в този сайт има стара козметика с изтичащ, изтекъл срок на годност. Иначе наистина е изгодно.

Общи условия

Активация на акаунт