Какъв крем за лице използвате? – Тема 14

• 61 534
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Цитат
откакто използвам скраба на Христина - за мен това беше откритието на последните няколко години

Ще го покажеш ли?

# 676
OnDINe_, сега, ако покажеш скраба и на снимчица, цена няма да имаш.

# 677
Wink усещам зараждането на поредния форумен фит Wink

(да не забравя да кажа, че ако е същата Христина, дето прави един антицелулитен с масло от канела и този продукт е много хубав!)

PS пари за реклама не взимам, но продукт не връщам, Христино моме Wink

# 678
Взех си флуида на Loreal. 11 лв в Lilly. Мирише добре. Силно, но не дразнещо. Леко е и воднисто. Икономично е. Първо лъщи, после веднага попива и кожата става много мека. Леко май лепка в сравнение с крема ми Nuxe Nirvanesque. Ще видим при повече слагания след измиване, че сега мацнах само след измиване с розова вода да тествам.

# 679
  • София
Този скраб го имам точно заради форума Sunglasses Обсъжаше се в някоя от темите, но не помня в коя. Наистина е страхотен и прави лицето много меко и нежно.

# 680
  • Street of Dreams
Веднага ви го показвам!

До съвсем скоро не знаех за съществуването на тази марка - какви пари, каква реклама? Grinning Бях на сайта на някаква аптека да си поръчам хранителни добавки и някакви витамини и се чудех какво още да си взема. Понеже не мога без скрабове и никога не ми ексфолират достатъчно (освен един на Клиник, който за съжаление купих отново ден преди този, а този го сложи в малкия си джоб), отворих да видя какво се предлага на местно ниво. Излязоха ми тези бурканчета и без абсолютно никакви очаквания за 4-те лева, които струва, сложих едно в кошницата. Не мога да ви опиша очарованието си - не искам повече да оставам без него.

Писала съм вече, но пак да поясня - макар да нямам никакви видими проблеми по кожата, всъщност никак не е лесна за подръжка. Изключително плътна е, не попива кремове, изхвърля ги, омазнява се, приема 99% ФДТ и пудри като мръсотия и започва да отделя себум, докато го разкара и ако не ексфолирам редовно, на пипане е неравна. Тази неравност не си личи, освен ако не реша да се гримирам или не съм я измила повече от 12 часа.

Та с това нещо...почти всеки ден си слагам DW фдт и си свиркам - идеално гладка, няма омазняване, сухота и опъване пък грам няма - напоена като след ХУБАВА маска - за мен е съвсем неагресивен продукт, за някой със тънка кожа може да дойде твърде абразивен, не знам. Ползвам го през ден или два, по съвсем малко, на върха на пръстите. Наистина за пръв път, след бая опит, виждам продукт да изпълнява каквото обещава - без никакви претенции и гръмки приказки. За мазна кожа, органичен - точка. Ухае леко и натурално. Евала на производителите.

Сега имам напълно излишни, безмислени други 6 скраба (цени няма да споменавам).

Дано съм успяла да съм ви полезна - все пак моята кожа е особена, но пък инвестицията от 4 лв (за 200 мл) си заслужава във всички случаи. Дано и не съм вдигнала прекалено летвата - това, че аз нищо не очаквах, помогна за голямото ми очарование.

# 681
Значи да си кажа... за флуида на Loreal. Измиф си лицето и друг път ми опъва, но след него не е така. Но доста натрапчива е миризмата. Усещам, че ще я намразя. Утре ще си подновя Nuxe Nirvanesque. Не може да го надмине. Онова е прекрасен продукт. Това на Loreal стои като слой на кожата и ме запотява леко и щипе малко като алкохолно ми е, както е писала една съфорумка явно има алкохол. Усеща се някак. На мен лично на фона на нукс не ми харесва толкова. Но бива...

# 682
Тази фирма я има според мен 15++ години на БГ пазара, ако не и повече, защото някъде в ранни 2000 аз много им бях харесала антицелулитния (NB силнозагряващ!!! не е за плашливи!), който тогава изглеждаше по подобен начин:

Сега виждам, че има и нов дизайн, но са минали и през още 1-2 междувременно:

Чудесно е да се разбере, че са оцелели във въртопа на козметичните концерни и китайската конкуренция!

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 23:49 от Agent Provocateur

# 683
Точно вчера видях,че в магазина за турски препарати в квартала продават разни продукти на Христина. Може да ги пробвам.

# 684
Тази марка Христина наистина е много отдавна, още преди повече от 10 години помня, че сме я обсъждали във форума. Само дето аз никога досега не съм виждала нейни продукти в магазинната мрежа.

Това им е сайта

http://kozmetikahristina.com/

Има ги и в makeup.bg, което ме навежда на мисълта, че продават основно в чужбина.

# 685
  • София
Скрит текст:
Тази фирма я има според мен 15++ години на БГ пазара, ако не и повече, защото някъде в ранни 2000....

Чудесно е да се разбере, че са оцелели във въртопа на козметичните концерни и китайската конкуренция!
Точно така е!
Бременна с дъщеря ми през 2003г. Помня много точно. Имах триците на Христина и много ги харесвах в началото. Развих с течение на времето непоносимост. Много силна и натрапчиво миризма, подсилена особено от бушуващи хормони в мен. Още помня бурканчето от пластмаса с жълта капачка. Само като го видех и отново ми призляваше от асоциацията с натрапчиво силната миризма.
Сега, 15 години по късно може да пробвам отново да видя, има ли промяна и някакво рафиниране на аромата им.
Апропо, преди да излязат триците на Христина на пазара тогава, актуално беше много ексфолиране с кестенови трици. Продаваха се в хартиени опаковки. Спомняте ли си!?  Grinning

# 686
Апропо, преди да излязат триците на Христина на пазара тогава, актуално беше много ексфолиране с кестенови трици. Продаваха се в хартиени опаковки. Спомняте ли си!?  Grinning

още се намират по аптеките, а също и пшеничени трици - от последните ми излизаха зверски лишеи и докато разбера от какво са, направо ме беше срам да излизам по улиците Joy

# 687
Ооо, кестеновите трици си ги спомням чудесно, както и обикновената нашенска хума! Винаги имах наличности от тях.

# 688
Кестеновите трици се казваха Кастания и аз много ги ползвах.Бяха чудесни!
За тези продукти на Христина само чета и аз,никога не съм ги срещала във физически магазин.

# 689
  • Street of Dreams
И аз не бях ги виждала, нито пък чувала в тази енциклопедия на козметиката тук в КМ Grinning

Общи условия

Активация на акаунт