🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 762
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Качили са промото. Кръстева има рожден ден, та затова е вечерята, а Жекова слухти пак:

# 271
Аз не мога да разбера защоооо набутват актьорите в такива безумни сцени, с малоумни реплики само и само да стане врътката между персонажите?! Вече видя ли сцена с Огнянова знам, че Табаков ще изскочи отнякъде, както и обратното. Добре, чудят се как да ги съберат, еми да го направят някакво нормално, интересно. Такива хубави моменти имаше Зорница с Банков и Марио в началото, самото "зарибяване" както казват Grinning Гледам сега това с Табаков и хем ме напушва на смях, хем ми става тъжно Grinning
За първата подстрижка, ок, явно ще е спонтанна, ама ако сте прави, че втората може се дължи на реплики от страна на Табаков... дано не е нещо за деца или че мъжете трябва да се отнасят грубо с нея и да си вземат каквото искат насила,  щото ще счупя телевизора!!!!
Историята с Пепе ми къса сърцето, но първият въпрос, който си зададох беше "Колко извратен трябва да си, за да накраш собственото си дете на играе това?!" Нямам обяснение! Но след загубата на бебето на Ина и Боби вече ми е ясно, че дори и децата са под ножа...
С тази внезапна смърт на Вачев и аз подозирам, че рязко ще върнат Виктория. Не ми се иска честно казано, ако ще ги гледам пак до края на сезона да се лигавят с Банков. Данно им измислят нещо по-стойностно този път.
Убедена съм, че от екипа са запознати как върви сезонът до момента и залагат на Карамазов да спасява положението. Но дано са си извадили поука от миналия път и са наясно, че и 50 големи имена да събереш, ако сценарият куца, няма да се получат нещата.
,, Историята с Пепе ми къса сърцето, но първият въпрос, който си зададох беше "Колко извратен трябва да си, за да накраш собственото си дете на играе това?!" Нямам обяснение! ,,     И аз това се питам днес !Наистина е много извратено !       

# 272
В промото изглежда много добре Диана, защо се острига така после?!?

# 273
В промото изглежда много добре Диана, защо се острига така после?!?
И аз това се питам. Бих я разбрала, ако отново е заради героинята, иначе, ако е лично решение не мога.

# 274
Според мен на Диана и е писнало от бретона и го е резнала Grinning

# 275
И друга вероятност-да играе в пиеса, в която трябва да е с къса коса.

# 276
И друга вероятност-да играе в пиеса, в която трябва да е с къса коса.

Тя май не играе в театъра, ако не греша?

# 277
Малка е вероятността Диана да играе в театъра, казвала е, че предпочита киното и телевизията, обаче кой знае, може и да се появи нещо, което да я привлече. Самата тя май не изключва подобна възможност.

# 278
  • София
Според мен решението за подстрижката е било на Диана. Споделила е на екипа, защото предполагам имат такава клауза в договора и те са решили да го включат в сюжета.

# 279
Знаем, че Диана се е подстригвала 3(?) пъти.
Беше отразено само първото, че е свързано с ново начало за Зорница.
Кое обаче ще бъде включено в сериите...

# 280
      Пак  липсата на косичка на Зорничка  ни остава  главното вълнение до вторник Stuck Out Tongue Winking Eye

Егати  и "най-добрият ......сериал" 

# 281
Ванилия, ако съдим от промото май директно с втората нова прическа ще почне.

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 19:39 от yanitsa.s

# 282
Ванилия, първата май няма да я видим, директно на втората от снимката в гримьорната. А третата вероятно няма да се спомене.

# 283
Майче и Яни, и аз така мисля, направо с втората прическа е. За сегашната не се наемам да прогнозирам. Simple Smile

# 284
И аз смятам, че първата няма да я отразят, защото в новия епизод се появява без някакви предпоставки за нея, обаче за следващата каква ще е причината...

А може и накрая въобще да не я отразят, пък ние само напразно да си гадаем 😂

Общи условия

Активация на акаунт