🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 764
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • Разпиляна във въображението
Че Петър веднъж вече ѝ предложи - в пети сезон, да не говорим тя от колко време я иска тая сватба, а сега я бил затапил и я притискал с предложението. Галя да реши какво иска и да си каже. Орлин може  да е льольо, но каза на жена си, че иска да се разделят.

Петър й предложи и после в следващия постоянно натякваше, че не са женени, че не се знае кога ще се оженят и т.н. и то пред други хора. Тя искаше сватба, но се отказа да настоява. Та той ходеше на заведение с друга жена и почти се сваляше с Албена, докато Галя бе в майчинство и е преживявала нещо. Така че да - от никъде той изведнъж реши, че трябва да се женят и то след като е видно, че имат проблеми, че я е отбягвал и не е бил съпричастен към нея. В момента Петър я притисна, обратно на това, което май го съветваше Банков.

# 241
Фотев и аз го чакам, да се раздвижи малко действието. Макар че е по-добре от първите епизоди като цяло. Има някакъв минимален напредък Grinning
Мириел, и аз така мисля за Галя и Петър. То никога проблемът не идва само от едната страна според мен.

# 242
Галя беше изненадана, когато Орлин й предложи в автобуса. От това съдя, че до този момент тя не е разглеждала връзката им като някаква перспектива за общо бъдеще. И сега се изправя челно пред избор, който трябва да направи, защото и Орлин, и Петър очакват от нея да вземе някакво решение. Което я сварва крайно неподготвена, защото го има факторът деца и семейство - нейното и на Орлин. Това изобщо не я извинява, че остави Петър да я чака, вместо да отклони поканата.
И кой, за Бога, организира романтична вечеря в столовата на болницата? Thinking Да, за всичко се беше погрижил Петър, но това можеше и вкъщи да го направи. Или да отидат на хубав ресторант.

# 243
  • София
Перличке, от екипа казаха, че в новата сграда няма място за апартаментите на лекарите Simple Smile
Доколкото видях в промото и Цонев е организирал вечерята за Кръстева в болницата

# 244
Милошев толкова ли няма приятели собственици на ресторант, за да им направи реклама за няколко часа снимки?

# 245
Ако не греша - Пешко първо предложи да отидат на ресторант, Галя отказа и той я помоли поне в кафето да се видят.

Иначе, и аз смятам, че Галя не е готова за голяма крачка с Орлин.
То с него въобще.... ама хайде да не хейтя 🤐

Намерила е в него внимание и подкрепа, когато е изпаднала в дупка и като цяло бракът й беше проблемен. Няма какво да се лъжем, доста жени биха се опиниянили и поласкали от чуждо внимание, дори и да не стигнат до изневяра.
Няколко пъти били скъсвали и пак подновявали срещите си - на мен това не ми говори за силна и изпепеляваща любов. Когато човек е воден от силни емоции, замъглява преценката си, чувството за вина се притъпява и се отдава на чувствата си.
Щом те няколко пъти са прекратявали отношенията си, значи не са напълно убедени в любовта си.
В противен случай или биха предприели да се разделят с половинките си, или биха се примирили да бъдат любовници.

# 246
  • София
Аз не мога да разбера защоооо набутват актьорите в такива безумни сцени, с малоумни реплики само и само да стане врътката между персонажите?! Вече видя ли сцена с Огнянова знам, че Табаков ще изскочи отнякъде, както и обратното. Добре, чудят се как да ги съберат, еми да го направят някакво нормално, интересно. Такива хубави моменти имаше Зорница с Банков и Марио в началото, самото "зарибяване" както казват Grinning Гледам сега това с Табаков и хем ме напушва на смях, хем ми става тъжно Grinning
За първата подстрижка, ок, явно ще е спонтанна, ама ако сте прави, че втората може се дължи на реплики от страна на Табаков... дано не е нещо за деца или че мъжете трябва да се отнасят грубо с нея и да си вземат каквото искат насила,  щото ще счупя телевизора!!!!
Историята с Пепе ми къса сърцето, но първият въпрос, който си зададох беше "Колко извратен трябва да си, за да накраш собственото си дете на играе това?!" Нямам обяснение! Но след загубата на бебето на Ина и Боби вече ми е ясно, че дори и децата са под ножа...
С тази внезапна смърт на Вачев и аз подозирам, че рязко ще върнат Виктория. Не ми се иска честно казано, ако ще ги гледам пак до края на сезона да се лигавят с Банков. Данно им измислят нещо по-стойностно този път.
Убедена съм, че от екипа са запознати как върви сезонът до момента и залагат на Карамазов да спасява положението. Но дано са си извадили поука от миналия път и са наясно, че и 50 големи имена да събереш, ако сценарият куца, няма да се получат нещата.

# 247
За първата подстрижка, ок, явно ще е спонтанна, ама ако сте прави, че втората може се дължи на реплики от страна на Табаков... дано не е нещо за деца или че мъжете трябва да се отнасят грубо с нея и да си вземат каквото искат насила,  щото ще счупя телевизора!!!!
Дано. Аз си мисля дали нещо няма да я върне към изнасилването до толкова, че тя да превърти и да реши, че като се подстриже съвсем късо ще бъде по-непривлекателна за мъжете и никой няма да я закача.

# 248
Има логика в това, което казваш Яница.

А и като гледам промото - нещата се въртят в тази посока и Табаков определено ще отвори кутията на Пандора с изказванията си.

# 249
Има логика в това, което казваш Яница.

А и като гледам промото - нещата се въртят в тази посока и Табаков определено ще отвори кутията на Пандора с изказванията си.
То ако са само изказвания окей, ама ако реши някой (или той) да си поиска насила секс от нея вече ще е мнооого грубо. Не вярвам, ама сценаристите не си играят и могат да измислят гадории.

# 250

"...Имах една приятелка,която се казваше Пандора...ама не съм ѝ видял кутията.."-от  филма"Нотинг Хил".Ванилия,как ме подсети на този момент,всеки път се хиля Joy Joy

# 251
Табаков се държи като загорял за с..кс. Как ведната тръгна към Кирилова Simple Smile

# 252
Момиченцето от промото не е ли това дето беше и при аборта на Зорница и когато Лора го гушкаше силно малко след операцията й от 4-ти сезон?

Табаков й казва, че имала проблем с близостта. Кая става свидетел на шамара, та може да е мило птиченце и да изпее песента за изнасилването.

А София нещо не изглежда добре в промото.

# 253
Много му е рехав образът на Табаков за момента, което отчитам като голям недостатък в изграждането му. Не може за толкова епизоди да не знаем нищо за него, освен, че му е много важна работата и че е невъзпитан.

Майче, то е, да.

# 254
Нямам, какво да коментирам, но поне да се отбележа в темата, че не съм писала седмица. Много големи малоумщини сътворяват. Нереалистични, глупави, наивни истории при това зле изиграни от актьорите. Нито една история не ми е интересна. "Романтичната вечеря" със свещи и предизвестено предложение за женитба в служебното барче ме разтърси. Дано върнат Духовникова.

Амбър, съученичка е Пандора на уелсеца.LaughingLaughing

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 13:32 от *Melanie*

Общи условия

Активация на акаунт