🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 777
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Роси, и аз това си мислех снощи - че рязко освободиха място за Виктория в неврохирургията. Няма да се учудя, ако скоро се появи.

Галя може да е постъпила правилно, но трябваше да му откаже, а не да му каже, че ще отиде и да не отиде. Петър и Галя е крайно време да сложат картите на масата и да си поговорят. В пети сезон Галя беше много смела, като му обясняваше, че картите ѝ са на масата, ама сега шикалкави и се прави на разсеяна.

# 226
Аз харесах играта на Юруков - представям си какво самообладание се е изисквало да довърши операцията и после мисля, че добре предаде рухването и емоцията.

# 227
За мен неправилното при Галя е не ,че не отиде , а че изобщо не ...обича да му се обади  и да отложи  вечерята .Това ми  изглежда много просташко .
Сега ще ми е забавно  тя да размисли и да иска да си запази  "семейството" , а Пешката  междувременно да хлътне по Поли /с която му се получава доста добре - откровено , без напрежение и все пак по-подходящо за възрастта му / .

# 228
  • Разпиляна във въображението
Ако му откажеше/отложи ще трябва да му каже защо. Предния път той я затапи с предложението си за женитба. Много, много ми се иска Петър да не постъпи както обикновено - да хване най-лесния път, без съпротивление и към поредната жена.

# 229
Че Петър веднъж вече ѝ предложи - в пети сезон, да не говорим тя от колко време я иска тая сватба, а сега я бил затапил и я притискал с предложението. Галя да реши какво иска и да си каже. Орлин може  да е льольо, но каза на жена си, че иска да се разделят.

# 230
  • София
Така е, Галя трябваше да се обади на Пешко и да каже, че няма да отиде. Но си знаем сценаристите - двойките не си говорят, не е за първи път Simple Smile
Обаче не очаквам да има романс при него и Поли. В момента и двамата са наранени, Петър и съчувства и ще я подкрепя, но не мисля, че ще стигнат по-далеч.

Доне, Петър предложи на Галя в четвърти сезон. В пети той се дърпаше от сватбата.

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 10:47 от rosi_ta

# 231
Да я върнат Виктория, еле нещо се случи.. ще са интересна комбинация с Табаков. И да си излизат по двойки - Зорница и Деан и Вики и Вики Grinning Grinning

# 232
Фотев се завръщааааа Simple Smile

# 233
  • София
С бастун ли е?

# 234
Да я върнат Виктория, еле нещо се случи.. ще са интересна комбинация с Табаков. И да си излизат по двойки - Зорница и Деан и Вики и Вики Grinning Grinning
Ако Виктория се върне и я направят шеф на отделението, на Табаков много ще му дойде да го командва жена. Виктория не е мека Мария. Grinning

# 235
  • София
Ванила, надай се Simple Smile. Какъв е животът на лекарите извън болницата остава мистерия за драгия зрител.

Ейй, Фотев, айде да започва, че то наближихме средата на сезона, а още почти нищо не се е случило.

# 236
Айде бе, Фотев, откога те чакам! Само по рекалми ти слушам гласа Joy
Да, с бастун е. То не пречи да е говедо

# 237
Ще им е трудно да мелят брашно заедно, няма да могат да разделят отделението Joy
Ще има да се оплакват Вики и Диди, на Вики и Зори  Joy

Не очаквам много, много от Фотев, видяхме миналия сезон какво беше с него, а не беше зеленчук.

# 238
Аз се надявам да са се поучили от грешката миналия сезон да оставят Фотев на заден план и този път да не ни разочароват.
Има доста хляб в неговия образ.

# 239
Ванилия, и аз така. Сега малко ще похейтя, обаче се съмнявам доколко могат да му измсилят интересна история. В последно време са се забили в болести и многоъгълници и не дават вид да имат умения да извадят нещо различно. Много искам да ме опровергаят.

Общи условия

Активация на акаунт