🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 786
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Такааа, и за да довършим питанката, Роси, идва и последния монолог на Зорница след бягството. Simple Smile
Мисля, че каквото и да ни обясняват сега вече от екипа, всеки зрител ще тълкува нещата така, както ги е възприел или както му се иска да бъдат Simple Smile
Скрит текст:
Понякога трябва да помислиш за себе
си. Имаш нужда от време, за да
излекуваш незарасналите рани. Дори да
не е “правилния” момент. Дори с риск
да нараниш някого. Защото, ако избереш
другия против волята си, рано или
късно ще го намразиш.

# 406
Най-добре да не се опитваме, че няма да открием отговора. Нека всеки си го тълкува както иска, то няма как да има някаква логика, Зорница наистина я направиха шизофреничка Grinning
Анонсаджията още го няма със седмичния анонс, още не е на работна вълна Grinning

# 407
Кажи къде да намеря промото и ти мятам един анонс Joy

Че не помня какво беше

# 408
  • София
Ама Перличке, аз не искам да убеждавам никого в това, че Зорница е обичала Марио. За мен историята е сбъркана или поне не разказана така, че да убеди зрителя, а не да стои като нещо, за което са решили в последния момент.
А с този монолог съм съгласна, Зорница трябваше да помисли за себе си, а не за другия, който и да е този друг, включително и Банков. Аз под този "друг" не приемам, че Банков е истинския, а Марио "другия", а приемам, че това е осъзнаване, че който и да е, ще бъде намразен, ако тя първо не се е излекувала.

# 409
Дона, промо да искаш Simple Smile
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/otkradnat-2019-03-22-vtornik26

Роси, никой никого не убеждава в нищо. Просто дадоха достатъчно материал, за да се тълкуват нещата двояко. Simple Smile
Колкото за "другия" аз също смятам, че става въпрос за другия във връзката изобщо. И не мисля, че Зорница като избяга го направи с идеята да отиде при Банков.

# 410
За мен съвсем целенасочено историите не са еднозначни, точно, за да си тълкува всеки както иска.

Не ми се вярва или поне не искам да гътват Фотев.
Ако го направят, то участието му ще е по-тъпо и безсмислено и от това на Карамазов.

# 411
  • Разпиляна във въображението
Всъщност Зорница никога не е била "своята бяла принцеса" на нейния принц. Не знам как простичък и обикновен живот се съчетават с принц, но да не бъдем прекалено критични. Тя бе жената срещната в труден момент, втората. И остана втора.

За мен цялата й втора част обрисуваше нейната история и Ковачев. Накрая нямаха минало, нямаха цел, той й предложи и тя каза "да". Гледаха заедно към бъдещето. Но уви.

# 412
Абе Кръстева вино ли пие в това промо???

Айде да се посмеем - нещо от  мен.

Съмнения, удари на съдбата и лекуване с любов в новите епизоди на Откраднат живот.

Пред нови изпитания са изправени лекарите и пациентите в Света Анастасия.
Неочаквана среща с пациенти ще накара професор Цонев да се активизира и да помисли за любовта. Той ще покани на среща доктор Кръстева, където ще бъде сервирано вино. В кратък период от време, когато е сама, тя ще се поколебае дали да отпие от чашата на греха. Всичко това няма да остане незабелязано от моралния стожер и самотна майка сестра Жекова. Нотки на ревност ли се прокрадват у нея? Какво ще направи при вида на новата двойка? Как ще реагира доктор Кръстева при възможността да пие вино? Какво ще избере - любовта или опиянението? А всъщност вино ли има в чашата или сок от вишна?

Пред поредни проблеми е изправена и доктор Огнянова. Като символ на новия си живот,  тя избира тренировките по капоейра и упражнявайки движение по коридорите на болницата, изненадващо удря не кой да е, а доктор Табаков. Как ще приеме това гениалният неврохирург? Ще се извини ли доктор Огнянова или ще продължи да го ползва за боксова круша?

В интересен сюжет продължават да се забъркват Захариев и Стилянова. В момент на слабост Галя казва "Да" на Петър, но в следващ момент на забрава слага на пръста си пръстена от Орлин. Някой ще забележи, че тя носи грешния пръстен. Но кой ще бъде той? Как ще реагира? До какво ще доведе това?

Отговори на тези и други въпроси само в новите епизоди на Откраднат живот.

# 413
Дона Joy  Joy
Mятай по-често анонси, твоите са по-интересни Grinning

# 414
Хахаха, определено са много по-добри! По-често ги пиши, Дона!

# 415
BlushBlush

Ще се постарая, но понякога ме изпреварва Анонсаджията Joy Нищо ли нямаме от него?

# 416
Нее, нищо няма. Ама и не изгарям от търпение Grinning

# 417
Анонс:
Цитат
Ина Фотева ще опита да спаси новата болница, а доктор Врабчев – живота на доктор Стаменова

Кошмарни спомени и морални дилеми ще връхлетят лекарите от „Св. Анастасия“ в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък в 20.00 ч. по NOVA. Случка с пациент ще провокира шамар от страна на доктор Огнянова. Насилието от миналото ще се върне в съзнанието й, а ситуацията ще ескалира в сблъсък с доктор Табаков. Ина Фотева ще трябва да реши дали да направи най-големия компромис в живота си заради бъдещето на „Св. Анастасия“, след като получи ненадейна покана от надзорника на банката.

Доктор Врабчев ще потърси доктор Стаменова, която ще премине през тежка абстиненция, в която най-важна ще се окаже именно подкрепата на анестезиолога. Професор Цонев ще направи специален жест за рождения ден на доктор Кръстева. Ситуацията ще провокира противоречиви емоции в отношенията й със сестра Жекова и Евгения.

В новите епизоди Поли Грънчарова за първи път ще прекрачи прага на спешното отделение като анестезиолог. Професионалното й амплоа ще я сближи още повече с доцент Захариев, а двамата бързо ще се окажат партньори в операционната

# 418
  Нищо изненадващо или интригуващо не виждам в анонса . Ина Фотева пък чак сега ли ще разбере накъде бие надзорника ,да не е на 20 години Smirk
  Евгения и Жекова да не би да завиждат на Кръстева Simple Smile

# 419
Довечера отивам да запаля една свещичка Ина да направи най-големия компромис с живота и морала си, съгрешавайки с Темелков Joy
Инче, ако го направите в болницата, не се брои, споко!

Общи условия

Активация на акаунт