🎥 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува • тема 79

• 27 631
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Сериозно ли обсъждат диагнозата с Пепе, а не с Дарина?!?!

# 76
  • София
Със сигурност ще излекуват Пепе, аз лично изключвам фатален край. Споко. Simple Smile
Но не им ли писна на сценаристите от тези трагедии? Отдавна се изтъркаха. Имам чувството, че всеки втори има рак, всеки втори изневерява, че всяка втора има сериозни проблеми с износването на детето си. Ама повечето неща не се случват с пациенти, че да кажем ами това е болница все пак, а се случват на героите от шоуто (бивши и настоящи, главни и второстепенни, без значение). Изобщо не е достоверно това. Нормално е да се преекспонират нещата, все пак това е сериал, но някакви разумни граници да има.
А онази кифла дето се влюбила в най-добрия приятел на бившия си намери точно в болницата да му признае, че да чуе Гала всичко. Аре бегайте ве.
Банков много ми харесва в епизода. Това е Вергов, а не придворния шут в който го превърнаха.

# 77
Дяволче, Банков винаги го е бивало с децата, както някой по-рано спомена - слабост са, заради дъщеричката му

# 78
Ще излекуват Пепе. Банков ще има смисъл на живота, ще се бори за детето. И заради това Христо ще се върне и ще се събере с Кая. Христо ще излекува нея, а любовта към Пепе ще излекува Банков. Той своето дете не е успял да спаси, ама това ще може.
Захариев разказа играта на Галя, накрая ще си останат заедно май.

# 79
Евала и на Галя, и двамата ги гледа с такова отегчение, че наистина не знаеш кой ще избере...

# 80
Много ми хареса Вергов в този епизод!!!

Още като му видях зачервени очите в стаята на Пепе и ми се сви сърцето! 😞

# 81
  • София
Дяволче, Банков винаги го е бивало с децата, както някой по-рано спомена - слабост са, заради дъщеричката му

Да, така си е. Simple Smile Бива го и когато е кахърен, ядосан. Не ми харесва като го 'напушат'

Иначе Петър ми хареса, как само мина в атака, Така де всички знаем, че най-добрата защита е нападението. Simple Smile
Гледам Банков ще излиза в неплатен отпуск, т.е. би трябвало да ходи при Христо в Германия. А дали няма да се отбие и при Вики и да цъфнат и тримцата, хехе. Simple Smile Да разкарат онзи сричащия професор и да назначат Виктория като шеф на неврологията.

# 82
# 83
  • Пловдив
София чиста ли е вече?

# 84
Но не им ли писна на сценаристите от тези трагедии?
E, как ще им е писнало. Главната сценаристка вкарва собственото си дете в такава тежка роля...извратена работа...

# 85
Хм, интересно защо реве Табаков. Това е ново.

# 86
Хм, интересно защо реве Табаков. Това е ново.
Дадоха в промото приятеля му, чиято жена консултира и той каза, че ще потърси второ мнение. Явно диагнозата се е потвърдила и прогнозите не са добри.

# 87
И го даваха май в операционната, може да не е била успешна операцията.

Този епизод ми хареса много, просто беше чудесен и всички в него бяха чудесни. Heart

# 88
Ясно, мерси. Ще го утешават и него.

# 89
Табаков няма да може да извади тумора на жената на приятеля си и сигурно ще умре.

Но пък такова държане от негова страна ми е загадка???? Много ми е противоречиво с характера и чертите, които показва(не че му се получава да е твърд и безпардонен).

Общи условия

Активация на акаунт