СЕДМИ КЛАС. Какво ще се учи, детето не знае, обаче сърцето на мама не трае

• 48 819
  • 767
  •   1
Отговори
# 345
  • София
БЕлото е изстудено. Grinning

# 346
  • някъде ... тук ...
Тия мъдреци ги четох на дребния и приятелчето му, докато играят на компа. Решиха я и даже схванах, за разлика от вашите обяснения тук Crazy
И аз не обичам такава математика.
Белото е готово, че и на скаридите ще сложа Simple Smile

# 347
  • София
И без бЕло прЕгорех. Вече тотално не ми пука. Щерката ми казва: "Мамо пробните в школата ще са другия уикенд", а аз: "голям праз".
Дано не се отразя отпускащо на детето!

# 348
МИА същата защитна реакция проявявам. Прегоряхме, а се и успокоихме, че има натрупване, а другото не зависи от нас.

# 349
  • София
Хора, полудяхМЕ. Ние с ММ и бабата 2 задачи от успоредници мъдрихме следобяд Grin
Вие на успоредници ли сте вече?

И в тази връзка да попитам в Регалия докъде са стигнали с материала по БЕЛ и математика?

# 350
Охоо, ние сме в училище на правоъгълен триъгълник с ъгъл 30 градуса. Бая материал има още, кога ще го вземат - не знам.

# 351
  • Sofia
Скрит текст:
Хора, полудяхМЕ. Ние с ММ и бабата 2 задачи от успоредници мъдрихме следобяд Grin
Вие на успоредници ли сте вече?

И в тази връзка да попитам в Регалия докъде са стигнали с материала по БЕЛ и математика?

В школата да. На последната родителска среща казаха, че до първата седмица на април ще е взет целият материал и започват преговор.
В училище тази седмица ще вземат неравенства.

# 352
  • София
Нашите и в училище и на школата са на неравенства. Като гледам им остават само успоредниците и почват преговори. По БЕЛ изобщо не знам до къде са.

Девойката се прибра от спортен лагер. Изпуснала е парата. Вчера и днес редува тренировки със задачи и от утре пак на тръстиката.

Тате ни навести и попълни запасите от бЕло, тъй че сме се стегнали.

# 353
  • Sofia
Дами, а задачата с мъдреците откъде се пръкна?

На реалното НВО с часовници ли ще пращаме децата? Нашият не носи часовник на ПИ, квесторите съобщават колко време остава, но да не стане като в Междучасие наскоро Rage Гледам, че пак в тази школа пишат преразказа на карирани листа. Във Веди им дават бял лист с широки редове - доста по-добре е.

# 354
  • София
Благодаря за отговорите!
Ако отговорът на AniK касае Регалия,то ПИ по математика на Регалия,отново няма да бъде 100% достоверен при нас.
Тепърва ще започваме неравенства.Да не говорим за успоредници те,които са след това.

# 355
  • Варна
При щерката вървят май назад с материала. По мат имат още един урок за ъглополовяща, после следват неравенства и т.н. По БЕЛ са на ,,Българският език". Но пък време има още доста...

# 356
  • София
И тази ваканция мина и замина. Въпреки първоначалния замисъл и заканите "всичко ще преговоря", тя не бе употребена ефективно при нас. Всъщност беше ефективно употребена, но не за учене, а за почивка, размотаване, спане до късно и разходки.
Изглежда ми поотпочинала и освежена, а това е най- важното. 

# 357
  • На топло в неговото сърце.
Дами, а задачата с мъдреците откъде се пръкна?
Давана е на приемен изпит за АК през 2017 г.

# 358
Аз в послидните теми не мога да се включа, но днес "превеждах на български" откъса от "До Чикаго и назад". Във всеки случай, когато вадим от урок по  АЕ непознати думи, се оказва:joy:Joyт по-малко. Дивачето не знае какво е "чемодан" - учи руски от 3 клас, и какво е "пешкир". Joy

# 359
Пробния по Бел. в “ Междучасие” днес го върнаха. Но ние си ходим там не сме външни.
Доволно😊

Общи условия

Активация на акаунт