СЕДМИ КЛАС. Какво ще се учи, детето не знае, обаче сърцето на мама не трае

• 48 746
  • 767
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Дъщеря ми ходи там по БЕЛ и госпожата от курса  й е дала и теста по математика. Досега не се е случвало такова разминаване в точките и винаги е получавала това, което е очаквала. Този път обаче е видимо, още повече, че имаме ключа с верните отговори и ги проверих лично. Но стават грешки, човешко е и не правя драма от това в никакъв случай. Наборката фуча и бесня, а аз я успокоих, че такова нещо на матурата няма как да се случи. Дано да съм била права. Иначе и тя гони утроен резултат по математика и всяка точка й е важна.

# 556
  • На топло в неговото сърце.
Вашата дъщеря не е ли приета в АК?

# 557
  • София
Denissa, приета е, но това не е нейното първо желание. За нас подготовката за НВО си продължава с пълна сила и приемът й в АК не променя това.

# 558
Тоест най-вероятно няма да я записвате там.

# 559
Има поща Wink
Не е най-прекрасно качеството, но за упражнение у дома са ок, снимките са с телефон..
И аз бих оценила, ако някой качи ПИ с отговори на Миленум Smiley

# 560
Има поща Wink
Не е най-прекрасно качеството, но за упражнение у дома са ок, снимките са с телефон..
И аз бих оценила, ако някой качи ПИ с отговори на Миленум Smiley

изпревари ме:) Добавих и ключ.

В тази връзка, да си повторя молбата: Мога ли да помоля за ключ на ПИ по БЕЛ от МГ "Петър Берон" - Варна - от 7 април и от 16 март? Влизах на сайта им, но не видях качен.

# 561
  • София
Тоест най-вероятно няма да я записвате там.

Ще Ви отговоря, че просто още не сме взели окончателно решение. Ако резултатите й от матурата са достатъчно добри, така че да влезе по своето първо желание и тя все така да го иска и тогава, най-вероятно ще освободим място в АК.

# 562
Взехме си ги и двете от място. Нямам им вяра и грам, око да види, ръка да пипне. Не разчитам на висящ резултат, всички тестове проверявам и оценявам лично, тук там по БЕЛ не мога, търся помощ от учителката.
Проверката е супер претупана, на втори модул особено.
Имаш право да си вземеш работата.

# 563
# 564
Здравейте!Детето има желание да се яви и на НВО по Английски език.Ние ли пускаме заявление за участие или от училище си движат нещата ?

# 565
  • Sofia
Мисля, че детето само си подава заявление (3-5 юни).

Снощи бях на родителска среща на набора в училище - е няма такова оплакване от децата Confounded За нищо не ставали, нищо не им се учело, супер безхаберни били. Има изключения от 4-5 деца (нашият сред тях), но общото ниво било мазало. Обаче аз  ги познавам от първолаци - има доста старателни, особено сред момичетата. Някои от момчетата, запалени предимно по спорт, тази година много подобриха нивото си по математика. Не могат да ме убедят, че вината е само в децата! Rage

# 566
Не,не е в децата!Вината е в цялата ни сбъркана държавна система.Вие и аз,дето не сме имали НВО в 7 клас,да не би да сме станали по-прости и неработещи хора?

# 567
# 568
  • София
Здравейте, не видях някой да е отговорил:
На изпита ще пишат на карирани листа с черни химикалки - аз поне така знам, но и на пробните дават карирани.

Моята се оплакваше, че на Междучасие им били ужасни листата (с по-тъмни клетки) и трудно се виждало написаното.
на Регалия бяха едва забележими, далеч по-добре, каза.

# 569
Конкретен въпрос: при преразказ от името на герой коментар на автора за нещо не се предава, нали? Приказка за завистта, че магарето не си е струвало.

Общи условия

Активация на акаунт