СЕДМИ КЛАС. Какво ще се учи, детето не знае, обаче сърцето на мама не трае

• 48 750
  • 767
  •   1
Отговори
# 570
Конкретен въпрос: при преразказ от името на герой коментар на автора за нещо не се предава, нали?
Преразказва се само това, което въпросният герой е преживял, видял и т.н.

# 571
  • Бургас
И нашите госпожи само това им дуднат в училище:как за нищо не ставали и щели да се провалят на НВО.
Голям смях пада в къщи,как всички са/сме един голям провал.Sweat Smile

# 572
Утвърденият план-прием за Сф-град още ли не е излязал, или аз съм го пропуснала?

# 573
  • София
Утвърденият план-прием за Сф-град още ли не е излязал, или аз съм го пропуснала?
3 май е крайният срок за публикуване на интернет страницата..

# 574
  • Варна
В училище от няколко дни им повтарят, че на  23.04.2019 г. от 15,00 ч. до 18,00 ч в зала „Одесос“ на хотел „Черно море“, гр. Варна ще се проведе Уъркшоп „РАБОТИЛНИЦА ЗА ИНОВАЦИИ НА  НАЧАЛНИКА НА РУО-ВАРНА“. Ще могат да се задават въпроси за НВО, ДЗИ и всичко свързано с образованието.

# 575
Здравейте,
И аз да се включа... Състезателна тема с формат на НВО по БЕЛ от ОУ "Елин Пелин" - Бургас.
Заповядайте!

# 576
И аз бях вчера на родителска среща. Добри били децата, дисциплината била по-добра от миналата година, много им съчувствали какво им предстои, милите деца, хич не им било лесно. Затова - вземете тези допълнителни проекти по география, ИТ, английски, история и по (!) изобразително изкуство. Не мога да го разбера това. Надявах се поне по останалите предмети да са оформени месец преди матурите, но явно няма да се случи така.
Учителката по математика ще им дава в следващия месец и половина допълнителни домашни по ето този сборник
https://www.book.store.bg/p235844/novi-testove-po-matematika-za- … ka-matakieva.html

# 577
И при нас им дават проекти, но си мисля, че това е по-скоро начин да им пишат 6ци без да ги мъчат с изпитване и тестове. За проекти по рисуване обаче за пръв път чувам Astonished
Някой има ли впечатления от пробните изпити по МАТ в СМГ? На 5 май ще има, като дата ни е удобно, но до сега не съм се интересувала и нямам представа дали са по стандартния материал за НВО или по-сложни.

# 578
  • София
Пробните в по математика в СМГ са сходни с тези в "Междучасие", т.е по-трудни са от НВО.

# 579
Здравейте! Предстои ни избор на школа за догодина, а тук виждам се обсъждат по- известните школи в централните части на София. Има ли деца, които посещават квартални школи ? Лично ние сме от Младост и се чудя какво да избера? В този ред на мисли, някой има ли отзиви от школа Скарабей в Младост?

# 580
  • Sofia
Дори според дъщеря ми в СМГ са една идея по-сложи от Междучасие.

# 581
  • София
Тъщата,
Благодаря за теста, а имате ли отговорите за да проконтролирам после младежа Simple Smile

# 582
  • Разпиляна във въображението
Ох, ние сме на пробни по математика и български език през почивните дни. На дъщеря ми ще й е за първи път и се надявам да се постресне малко, запознавайки се реално как са нещата.

# 583
Тъщата,
Благодаря за теста, а имате ли отговорите за да проконтролирам после младежа Simple Smile
За съжаление тази година не са изнесли още ключ с верните отговори, но в началото на идната седмица ще имаме възможност да разгледаме работата на момичетата и ще помоля за такъв.

# 584
Здравейте! Предстои ни избор на школа за догодина, а тук виждам се обсъждат по- известните школи в централните части на София. Има ли деца, които посещават квартални школи ? Лично ние сме от Младост и се чудя какво да избера? В този ред на мисли, някой има ли отзиви от школа Скарабей в Младост?

Моят младеж е в школа Скарабей. Доволна съм. Но основата от училище по предметите трябва да е добре разбрана , защото там се надгражда.

Общи условия

Активация на акаунт