СЕДМИ КЛАС. Какво ще се учи, детето не знае, обаче сърцето на мама не трае

• 48 733
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
Днес са правили пробна матура по БЕЛ в учебно време. Госпожата е разчистила програмата, завела ги е в зала, наредила ги е както трябва да не преписват и да не си подсказват, събрала е телефоните. Да видим какво ще излезе от цялата работа. Дъщеря ми е била готова с теста 10 мин. преди края на времето Rolling Eyes  Викам и да четеш внимателно въпросите, защото има уловки. Уж лесно било, но колко точно лесно ще знам, когато видя точките накрая.
Един неин съученик не е успял да се събере във времето и да пренесе верните отговори на бланката, чак се е разплакало детето..

Другата седмица в училище ще правят пробна матура и по математика.

# 586
И при нас ще правят пробни в училище. Голяма еуфория с тия матури.

# 587
  • София
Нашите днес и утре са с пробни матури в училище. Днес по БЕЛ, утре по Мат. Хареса ми, че този път в ПИ са включили и разните там пликове, запечатването им и т.н.

# 588
Как отразявате точкуването?

При нас, в училище:
63+32=98 по бел Joy

В школата:
46+31=78 Joy

# 589
  • София
Да, моята си е разбрала резултата от 1-ви модул в училище: 60т.
А в курса обикновено е около 48т.

# 590
Да. Мисля, че и на двете месне преекспонират, да не кажа гъбаркат с нас. Да оставим,че 2+2=5 и3/4-ти.Joy

# 591
  • София
Здравейте! Предстои ни избор на школа за догодина, а тук виждам се обсъждат по- известните школи в централните части на София. Има ли деца, които посещават квартални школи ? Лично ние сме от Младост и се чудя какво да избера? В този ред на мисли, някой има ли отзиви от школа Скарабей в Младост?
Синът ми посещава Когито - до 125-то по математика. Групите са две по 16 деца - при Добри Данков и Правда Найденова. Доволни сме. Предлагат и български.

# 592
  • гр.Варна
Във Варна ще има :
ПАНОРАМА НА ПРОФЕСИИТЕ И ПРОФИЛИТЕ В СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ средни училища, професионални и профилирани гимназии от гр. Варна ще представят професиите и профилите си по атрактивен начин – презентации, продукти от практическото обучение, действащи макети, модели, демонстрации и рекламните материали.
Учениците от 6-ти и 7-ми клас и всички родители ще могат да получат информация, за да направят информиран избор за образование, професионално ориентиране и реализиране.

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА 24.04.2019г. от 10:00 до 18:00 часа в Юнашки салон – Варна.

ПАНОРАМА НА ПРОФЕСИИТЕ И ПРОФИЛИТЕ В СРЕДНОТО ОБРАЗОВАНИЕ
 В линка има списък на училищата ,които ще са представени.

# 593
  • Разпиляна във въображението
Много хубава инициатива.

# 594
Привет!Последният ПИ  на Регалия по БЕЛ,който е качен в пощата не е цял.Моля, ако може да се качи целия тест.Благодаря предварително!

# 595
  • София
Бяхте обсъждали ПИ във ВЕДИ, ако няма промяна не допускат външни деца, като може да се яви детето само на предмета по който е записано, т.е. ако ходи само
на БЕЛ, не може ПИ Мат.

# 596
  • непостоянно
Здравейте,
И аз да се включа... Състезателна тема с формат на НВО по БЕЛ от ОУ "Елин Пелин" - Бургас.
Заповядайте!

А ето и линк към ключа с отговори Simple Smile https://elinpelin-burgas.com/sites/default/files/documents/%D0%9 … B%D0%B0%D1%81.pdf

# 597
Благодаря за теста и отговорите!

# 598
Поправено  Wink

# 599
Благодаря 😊!

Общи условия

Активация на акаунт