Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 61

• 73 919
  • 785
  •   1
Отговори
# 90
То точно там трябва да се сложи. Никой адекватен монтажист няма да го сложи срещу дивана.

Като е над дивана няма как да духа вертикално надолу. Така че всичко е наред. И моя е така.

# 91
Идеално е разположението на климатика над дивана. На стоящите под дивана няма да им духа.

# 92
Ами има и то лесен начин климатикът да духа надолу - с копчето на дистанционното. При мен е точно така климатикът, но аз обичам да ми духа топло отгоре. За изстудяване не бих го направила, обаче.
Ако е по-скъп климатик има опция за въртене на ламелите наляво-надясно от дистанционното - тогава просто завърташ да духа настрани и напред/нагоре.

# 93
Въпросът е да не ти духа в очите и носа. Grinning

# 94
Дами,да се допитам до вас по един въпрос- как мислите ,дали е добра идея климатик да е поставен на стената,на която под него ще е дивана?Опитвам се да реорганизирам една всекидневна и този въпрос изникна.Климатика се ползва почти целогодишно,западно изложение е стаята и от гледна точка на оптималното разположение на останалите мебели,дивана се пада под климатика,но дали няма да духа в гърба на стоящите,как смятате?Има ли някой с такова разположение и до колко е удачно?

У дома е така, дивана е под климатика. Изобщо не го усещам, мисля, че това си е най-доброто място за климатик.

# 95
  • Burgas
Много благодаря на всички,отзовали се по моя въпрос!Надявах се ,че е така,но друго е да го потвърдят хора с опит...

# 96
  • вятърничава
Пак да попитам  за диваните на FEYDOM отзиви?

# 97
  • Варна
Моя приятелка имаРазкошен!

# 98
  • вятърничава
Удобен ли е за спане?От колко време го ползват,промяна на дамаската или формата?

# 99
  • Varna
Имаме диван на Feydom (от серията Bonbon) - страхотен е, удобен, харесва ни, че е като лего, позволява много комбинации и напасвания; за спане също е удобен, т.е. препоръчвам с две ръце Simple Smile. Няма промяна в нашата дамаска (сив цвят), нито във формата му. Ползваме го от две години.

# 100
  • вятърничава
stenly и millasan, благодаря ви!

# 101
Чакам го моя да дойде до 2 седмици.
Choice варианта е. Близо до Choice 16, но с малко промени. Реално като размери ще дойде 3,4м на 2,15м(в това влиза 80см рабуретката)
Втората дамазка цвят тюркоаз уж водоустойчива малко и със сваляеми калъфи на всичко.

Имам приятели с Бонбон от няколко месеца и са доволни.

# 102
Понеже и моят размер ще е г/д толкова, искам да попитам колко ви излезна като крайна сума?

# 103
Понеже и моят размер ще е г/д толкова, искам да попитам колко ви излезна като крайна сума?

Комплекта включва
2 м диван,
1.35 лежанка
80см табуретка
4 възглавници (две по 80 и 2 по 60см)
2 подлакътници от тея правоъгълните.
Дамаска Веларе Тюркоаз със сваляеми калъфи на всичко. Май само самите основи ниско долу не се свалят.
Цената е 2180лв. Правят поръчки и доставки някъде 1 път месечно и зависи кога ще направите поръчкъта за да се знае колко ще се чака.
Вземат капаро 10на процента и имат къде да го складират, ако нямата възможност да го вземете веднага.

Препоръчвам магазина им до Парадайс. Има си паркоместа за магазина и двата служителя които видях при двете ми ходения ми се сториха ОК. Този в Дървеница не ми хареса служителката и няма къде да се паркира. В центъра не съм ходил.

# 104
Здравейте! Аз също съм харесала диван от FEYDOM от серията Cuban.

https://bulgaria.feydom.com/produkt/feydom-cuban/

Някой дали има лични впечатления? Изгледах клипчето как лесно се местят отделните модули, за да се получат различни конфигурации и се зачудих дали при ползване (ставане, сядане, спане и лежане) няма да се разместват, разбутват...

Общи условия

Активация на акаунт