Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да видя как ще изглежда къщата, която планирам да построя?
Къде мога да намеря прозрачни бели и сиви плътни завеси от Икеа?
Как мога да модернизирам интериора си с нови декоративни елементи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да видя как ще изглежда къщата, която планирам да построя?
-
Къде мога да намеря прозрачни бели и сиви плътни завеси от Икеа?
-
Как мога да модернизирам интериора си с нови декоративни елементи?
-
Къде мога да намеря маса с комбинация от стъкло и дърво за трапезарията?
-
Как мога да модернизирам интериора си с нови декоративни възглавници?
Имам едно питане, което пристига на много късен етап, но въпреки това се надявам да успеете да ми помогнете. Прилагам схема на хола ни. Камината е вградена и е добре на 50 см от нея да няма нищо. Кухненският бокс е ниша, а кухненският плот продължава леко към стаята на височина 90 см и дължина 90 см. Където съм писала "98 см" е стената между този плот и вратата на стаята. Първоначалната идея беше с мм да се храним на него, но вече не знам доколко ще е подходящо. Та затова ви моля за съвет как да разположим останалата част от мебелите, които все още не са купени. Купен е само диванът. Най- вече искам да имаме трапезна маса, но в това тясно пространство не знам къде да я набутам
Също така ми трябва идея за секция или някакви модули. Имам страшно много книги 
И сложѝ мястото на прозорците, че така не е ясно къде ще има секция (евентуално), че в хол/трапезария, не само масата трябва да се събере.

.