Как да го предпазя от мотора, помогнете!

• 16 531
  • 317
  •   1
Отговори
# 135
  • Насред хаоса

Сега ще ти кажа нещо. Твоята рабтоа, като жена е да следвашщ мъжа си, а не да му покзваш пътя.
Нищо подобно. Тия работи със следването на мъжа от жената и обратното са отживелица. В днешно време нещата са други. Тя не трябва непременно да го следва в решенията му, ако не я устройват и не се чувства добре във връзката. И противно на разбиранията, не е речено, че мъжът винаги е пълен с адекватни и умни решения. Тя има пълното право да прецени кое е по-добре за нея и да действа съответно.

# 136
  • Варна

Сега ще ти кажа нещо. Твоята рабтоа, като жена е да следвашщ мъжа си, а не да му покзваш пътя.

Верно ли Joy

# 137
Не ви схващам женската логика - мъжа карал мотор за личнен кеф, жена му се притенсява, значи мъжа е егоист.
Ако мъжа не кара мотор, жената е спокойна, тогава тя излиза егоиста - защото за нейн кеф се седи вкъщи на дивана.
Може да е егоистка, да. Но той също е свободен да я напусне в името на мотора си, не е казано, че трябва да я послуша и да седне на дивана.

Мисля, че отне титлата за най-сексистко изказване в тази тема. Браво!
Чудя се нарочно ли го правиш, за да дразниш, или наистина си такъв?

# 138
  • София

И като се претрепе, да легне тя до него и да ги ровят заедно, щото нали трЕбе да го следва неотлъчноо.....
Много си смешен, честно! Joy Joy Joy Joy

# 139

Мерси Simple Smile Ако се питаш дали наистина съм сексист - да, такъв съм. И да на мнение съм, че в една хармонична и успешна връзка, мъжа е водещ, а жената следваща.

И като се претрепе, да легне тя до него и да ги ровят заедно, щото нали трЕбе да го следва неотлъчноо.....
Тогава, да си намери друг мъж, който не е отхвърлен от естествения подбор.

# 140
не вярвам да можеш да го откажеш от мотора, но можеш ти да се откажеш от него. все пак и аз не бих търпяла да живея в риск някой да ме вкара в голяма бела . особено ако имаме деца .

# 141

Мерси Simple Smile Ако се питаш дали наистина съм сексист - да, такъв съм. И да на мнение съм, че в една хармонична и успешна връзка, мъжа е водещ, а жената следваща.

Съжалявам, повечето жени отдавна напуснаха пещерите, а тези, които обичат да се чувстват по-ниско от мъжа си, обикновено нито са особено интелигентни, нито особено добра компания.

Хората имат равни права, без значение дали са мъже или жени. Ако нещо на нея не й харесва, не е длъжна да го следва никъде.

# 142
Хората имат равни права, без значение дали са мъже или жени. Ако нещо на нея не й харесва, не е длъжна да го следва никъде.

На теория и мъже имаме право да раждаме деца, но аз не знам, някой мъж да го е направил. По-същият начин, жените си избират да формират връзки с мъже, които са по-интелигентни от тях. В резултат на което, по-тъпите мъже остават сами, не формират семейства и не се размножават.

Иначе, съм съгласен, че не е длъжна да го следва. Но реално точно това ще направи.

# 143
Да следваш мъжа, ако взима умни решения. Ама той като се е засилил към гроба, а на мен още не ми се мре? Кво праИм? Simple Smile

# 144
  • Варна
Надъхвате момичето да напусне приятеля си, когото обича. Аз пък бих й казала да почака малко, да опита да усети нещата и да не тръгва с лошо към приятелите му мотористи.

Мила, те не го надъхват, повярвай. Той сам го прави. Както ти не можеш да го накараш да направи нещо, което не иска, така и те не могат. Щом кара с тях значи ТОЙ така иска.

Обичаш го, дай си време. Може момчето да излезе читав и разумен. Едно падане не е още критерий. С първия си мотор и аз спрях в едно дърво на първото каране. Вярно, не с висока скорост ама в дърво. Късметът ме опази жива и цяла, отървах се само с уплаха, а после се смях на себе си като погледнах отстрани колко комично съм изглеждала. Това не ме накара да се откажа, но ме направи доста по-разумна.

# 145
  • София
До авторката - от мотора няма да го откажеш. Много е възможно той да си начеше крастата и сам да се откаже. Ако пък му дуднеш на главата - не е изключено от инат да продължи да кара. Интересно ми е - той казва ли/ показва ли да си е взел поука от инцидента, който е претърпял? Благодари ли ти, съжалява ли, казва ли, че ще кара по-внимателно?
Важно е да му бъде внушено да се пази, а не да бъде натискан да се откаже. Само ще постигнеш обратния ефект, а ако искаш да си с този човек - не ти трябва.
Както казах, доста мъже имат опасни хобита. Важното е рискът да е премерен. Едно е да се юрнеш на мотора без каска, с 200 и по шорти, друго е с каска и подходящото облекло. Едно е да хукнеш на лов, без да си държал пушка в живота си, друго е да отделиш време да се научиш. Не можеш да тръгнеш да катериш най-хоризонталните стени, ако не си се научил да катериш тези за деца. И така с всяко хоби, което е по-динамично.

# 146
  • Насред хаоса
По-същият начин, жените си избират да формират връзки с мъже, които са по-интелигентни от тях. В резултат на което, по-тъпите мъже остават сами, не формират семейства и не се размножават.
Интелигентният мъж не твърди, че жената го следва и само той трябва да е водещият, защото е мъж и по презумпция е по-умен. Изказването ти за втория мъж, като умрел първият, показва защо невинаги мъжът трябва да е водещ. Страхотно решение, няма що.
Що се отнася до мен, разбиранията ми са, че във всяка връзка всеки от двамата превъзхожда в дадена област с нещо другия и нещата се балансират. Интелигентните хора се разбират и без щуротии за водещи и следващи.

# 147
  • София
Мисля си, че всяка умна жена, би следвала качествен и умен мъж. Какво по- хубаво от това някой да ти пори вятъра?
Ама, като затвори широко очи и се натресе на някой като dnes_sum_888, какво да му следва, докога и докъде? newsm78

# 148
Имах едно гадже,което беше маняк на тема гмуркане,а аз изпадах в тих ужас всеки път когато отиваше да се гмурка. Но... той не спря.Не съм го изисквала, просто му споделях,че умирам от страх.
Не знам какво би могла да направиш,освен да се надяваш,че няма да му се случи нищо лошо. Човек трудно приема такива ,,съвети,, ...

# 149
Авторката, би ли споделила (някой вече пита, но не видях да си отговорила) с каква каска и екипировка е бил приятелят ти, когато е паднал? Съжалявам, че си преживяла това и е разбираема уплахата ти. Споделям мнението на Хай, че никой не го надъхва, отвътре си го влече момчето. Хвърлял ме е кон, ама така, че цял живот ще ходя с огромен белег от мястото, където ми се свали кожата, имах и разместен шиен прешлен. Продължавам да яздя. Всъщност още след падането се качих на друг кон и се върнах в базата, за да се прибера да се превържа. Говори с него, бих те посъветвала да опиташ да не му вменяваш чувство на вина или да правиш драми, важно е, за да те чуе, а не да превключи да се инати и защитава. Питай го какво чувства, какво му дава това, защо е важно за него. Говорете си, но се слушайте един друг.

Общи условия

Активация на акаунт