Селска къща – поглед към малките детайли (продължение)

• 59 889
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
  • Между гори и планини
Понякога хората купуват стари къщи, само заради партидите за ток, вода и позволението за строеж. Те отнемат най-много време и нерви. Иначе с модерните сглобяеми къщи, може да се построи хубав дом и за няколко месеца.

# 511
  • В градината...
Ние правихме огромен ремонт. Той ни излезе 2 пъти повече от самата къща. Стълбите бяха външни и се наложи вътре да пробием и да направим стълбище в и без това ненужно големия салон.

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 12:35 от perunika

# 512
Много ви се радвам, момичета! Страхотни красоти показвате.
Дано някога и аз стигна до мечтаната къщичка, далече от съседи, с голям двор и куче. Ех.. 😀

# 513
Топъл дъжд, изпратих ти покана във фб. Веднага ме прие, хихи. Уникални са ти снимките!

# 514
  • Между гори и планини
Топъл дъжд, изпратих ти покана във фб. Веднага ме прие, хихи. Уникални са ти снимките!
Посъбрах ви няколко момичета, после почваме групов видео чат, или директно в Елена.

# 515
Посъбрах ви няколко момичета, после почваме групов видео чат, или директно в Елена.
Много съгласна! Много красива ти е къщата, снимана отвън. Това огромно дърво и старинната порта.

# 516
За мен пък винаги са представлявали интерес именно старите къщи. Съвсем целенасочено търсех такава. За мен да реставрираш стара къща, запазвайки максимално цялостния й облик, малките детайли и дух на къщата е истинското предизвикателство. Удивлява ме простотата и едновременно функционалността, с която хората са строяли къщите си преди 100г. Сякаш всяко нещо, дори най-дребното, е направено така, че да има роля и е важно. Смятам, че всичкият този бетон и псевдо лукс, в който се мъчим да потъваме е една абсолютна суета, да не кажа глупост.
В панелките, набъчкани един до друг, правим бани и окачени тавани и всякакви дивотии за хиляди левове...нищо че чуваме съседите като кихнат и водим яростни войни за парко място...тъжно.

# 517
  • Между гори и планини
Много съгласна! Много красива ти е къщата, снимана отвън. Това огромно дърво и старинната порта.
Голямото дърво е лятна круша - бомбардировач. Лятото постоянно събираме круши, кокошките много ги обичат, осите също. Раздаваме с кофи, всеки който иска да събира. Голяма част от плодовете всъщност раздаваме, то няма изяждане. Съседа обира асмата и сливите, после носи ракия. Ябълки давам на приятелка, тя ми прави оцет и ми носи . Само къпините не давам.

# 518
  • В градината...
Мама миши, много си права.
Отивам да се присъединя и аз към фацебука на Дъждец

# 519
Къпините тази година не се представиха добре, но ще им увелича капковото като на малините . Круши, сливи и грозде ядем засега от съседите, те без кокошки хапват яйца.
И като казах кокошки се посмеете 
Скрит текст:
Търся си идеи какво да готвя и попаднах на менюто на ресторант и почвайки рецептите с пиле се сетих за имената на кокошките  Simple Smile   и  смях  чак мъжете дойдоха да видят какво смешно има Да ви  разкажа за имена на кокошки, дребния чете прикази лятото и една за  кокошка -  Марчето и  мъжа ми реши да кръсти така най- красивата кокошка. Рядко ги пускахме и веднъж дребния бяга: " Марчето се опитва да ме кълве" бабата съседка го гледа с червена шапка и развива теория, че заради шапката , след седмица Марчето пропя  та с имената трябва да се внимава.
И аз изпратих покана .

# 520
  • Между гори и планини
Хаха 😆нашите Пиле с ориз, Пиле с картофи, Пиле яхния,Пиле фрикасе бяха все мъжки. Като купих 15 пилета, още не се знаеше кое е петел, кое кокошка. И излязоха 8 петела. За 3 месеца станаха над 3кг, 6 от тях сготвих ( малко жилавички, че не са бройлери) , седмият петел размених за 2 носачки. Оставих само този който първи се разпя и пази кокошките. Той е Сюлейман, има си любимка Хюррем и харем.

# 521
Топъл дъжд, аз също пратих покана и с нетърпение чакам снимките!През лятото, живот и здраве, ще те посетя, поне за минути и се надявам да „ открадна идеи

# 522
  • Между гори и планини
Момичета, искам да ви кажа, че сте чудни!!! Прекрасни млади дами виждам днес, пу-пу, какъв късмет да ви намеря

# 523
  • София
И аз там, пратих покана на Дъждец. Heart А тя ще ни спретне група във фейса

# 524
Ние си имаме парно помещение, котел, бойлер и инсталация на нафта. И на нищо не ни мирише. На вилата е с печка дърва и ми е много трудно да регулирам Т. или е тшърде горещо или изстива като прегори прекалено ... Изобщо си иска грижи. Но пък не струва.

Общи условия

Активация на акаунт