Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 6

• 45 984
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря, момичета. Имам 5 замразени, по-натам ще направим трансфера. Този път стимулацията ми продължи по-дълго 18 дена, но се радвам на резултата за сега. В Истанбул беше супер, клиниката също е страхотна. Успех на всички, стискам ви палци  Hug

Между другото координаторките са вече 3  - два броя Хафизе и една Нигер Simple Smile Всички са много мили и отзивчиви. Сестрата която говори български също е там, мисля че Хюсние се казваше, беше при мен по време на пункцията.

Отседханме в един чисто нов хотел малко по-нагоре по уличката. TZL Suites, малко по-скъп но има апартаменти с кухня и хол, ние бяхме голяма делегация (+дете и баба) и ни дойде много добре. Пишете ако имате въпроси ще дам координати.

Доста е скъпичък, не малко:( За произволна дата през април 226 лв, най- ниската цена... В Джанка резиденс февруари плащах 36 евро за спалня и дневна с кухненски бокс. Разбира се, има забележки към хотела и ми бяха дали по-голям апартамент, че бях за повече нощувки, а цената беше като за най-малкия. Но въпреки всичко доста голяма разлика.

# 166
~Bell~, чудесна бройка! Дай боже да сбъднеш мечтата си! Heart
Хюсние винаги ми е на късмет! Много я харесвам тази жена!
Много ми е спокойно с нея, интелигентна, мила и отзивчива!

# 167
sisi345, съгласна съм с теб, знам че има някои момичета с тънка лигавица и тогава се налагат медикаменти. Но имах предвид, ако условията го позволяват, трябва по-често да се пробва на естествен цикъл, а не за всички по еднакъв начин, като на конвейер.

# 168
Аз бях на естествен цикъл, след сато предишните два трансфера с естрофем и кринон бяха отрицателни. Ами супер се чувствах като е на естествен. Преди това от естрофема се чувствах много зле. Само че това беще в Мемориал.
Сиси ти в же болницата си прави коремната операция?

# 169
Аз бях на естествен цикъл, след сато предишните два трансфера с естрофем и кринон бяха отрицателни. Ами супер се чувствах като е на естествен. Преди това от естрофема се чувствах много зле. Само че това беще в Мемориал.
Сиси ти в же болницата си прави коремната операция?
Не беше коремна, a лапароскопска.
Само хистерото се прави в Бахчеджи,
ако има и лапаро, се прави в İstanbul Cerrahi Hastanesi.
Съвсем близко е до Бахчеджи. Голяма, луксозна болница.
Всичко беше на високо ниво, като стая, обслужване, персонал.
Останахме много доволни с мъжа ми, бяхме много обгрижвани.
4 дена лежах там.
megisch, док. има индивидуален подход към всеки,
ако може на ЕЦ, ще го направи, като не може, ще приложи друга схема.
Аз имах хубава лигавица, при мен проблем е ову.
Така или иначе не е моя работа да мисля за това, а негова.
Изцяло му се бях доверила и знам, че направи най-доброто за мен!
Ако нямаш доверие на даден лекар и постоянно се съмняваш,
мислиш и пресмяташ, няма никакъв смисъл да започваш при него.
Аз бях много спокойна през цялото време,
изкарах си този дълъг период като на почивка. Blush
Иначе, разбира се, че ако позволява състоянието,
е най-добре на естествен, но явно на по-малко хора го позволява.

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 18:17 от sisi345

# 170
Момичета, колко време след пункцията обикновено ви идва цикъла? При мен вече 8 дена минаха и няма цикъл... newsm78
От Бахчеджи ми казаха да го чакам след 10 дни цикъла, дойде ми след 12 дни.

# 171
  • Живее на Луната
Благодаря, момичета. Имам 5 замразени, по-натам ще направим трансфера. Този път стимулацията ми продължи по-дълго 18 дена, но се радвам на резултата за сега. В Истанбул беше супер, клиниката също е страхотна. Успех на всички, стискам ви палци  Hug

Между другото координаторките са вече 3  - два броя Хафизе и една Нигер Simple Smile Всички са много мили и отзивчиви. Сестрата която говори български също е там, мисля че Хюсние се казваше, беше при мен по време на пункцията.

Отседханме в един чисто нов хотел малко по-нагоре по уличката. TZL Suites, малко по-скъп но има апартаменти с кухня и хол, ние бяхме голяма делегация (+дете и баба) и ни дойде много добре. Пишете ако имате въпроси ще дам координати.

Доста е скъпичък, не малко:( За произволна дата през април 226 лв, най- ниската цена... В Джанка резиденс февруари плащах 36 евро за спалня и дневна с кухненски бокс. Разбира се, има забележки към хотела и ми бяха дали по-голям апартамент, че бях за повече нощувки, а цената беше като за най-малкия. Но въпреки всичко доста голяма разлика.

Ние наехме апартамент с две спални и ни излезе тошкова колкото щяхме да плащаме за две отделни стаи в друг хотел. Така беше когато търсихме, за това избрахме него. За единично настаняване е скъп, да.

# 172
Можете ли да ми кажете хубав хотел до Бахчеджи,на поносими цени и да споделите къде вечеряхте?

# 173
Ние отсядахме в Ориа хотел на 100 метра от болницата, Севда ни запазваше за 55 евро на вечер. Иначе много обичахме да хапваме в едно ресторантче Балкан - намира се точно на входа на метеостанцията Османбей, на който излизаш идвайки пеша от болницата. Много им беше вкусна храната и доста честичко отивахме до там.

# 174
Резервирахме в Мия Бере.Надявам се да ни е удобно там.Казаха,че имаме отстъпка,защото работят с Бахчеджи често.

# 175
Резервирахме в Мия Бере.Надявам се да ни е удобно там.Казаха,че имаме отстъпка,защото работят с Бахчеджи често.

Този хотел, за мен, е най хубавия в района.

# 176
  • София
Момичета, а някой апартамент (с пералня) да препоръчате, освен Canka Residence?

# 177

Този хотел, за мен, е най хубавия в района.
Ако може дайте някакви координати .През Booking ли или чрез сайт.

# 178
Напиши Хотел Мия Бере в Гугъл и излиза.

# 179
Момичета, а някой апартамент (с пералня) да препоръчате, освен Canka Residence?
Best Fulya Swites
Имат и собствен паркинг.

Общи условия

Активация на акаунт