Пациенти на клиники Бахчеджи Тема 6

• 45 905
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,
Пиша с въпрос.
Днес ми прокърви а ми остават 7 дни от приема на Ясмина. Не е зацапване, а си е кръв, малко на кръв. Веднага погледнах блистера и съм пропуснала едно хапче, най-вероятно вчера. Не знам как съм пропуснала?! Днес изпих две, така пишеше на листовката, но вече ми прокърви.
Моля дайте информация какво става. Д-Р Карлакая ме иска след приемането на Ясмина на втори ден от цикъла. Дали не съм объркала нещата тотално и да се обезмисли цялата работа?

# 586
Здравейте,
Пиша с въпрос.
Днес ми прокърви а ми остават 7 дни от приема на Ясмина. Не е зацапване, а си е кръв, малко на кръв. Веднага погледнах блистера и съм пропуснала едно хапче, най-вероятно вчера. Не знам как съм пропуснала?! Днес изпих две, така пишеше на листовката, но вече ми прокърви.
Моля дайте информация какво става. Д-Р Карлакая ме иска след приемането на Ясмина на втори ден от цикъла. Дали не съм объркала нещата тотално и да се обезмисли цялата работа?

Най-добре пиши на Хафизе или Нигер. На мен ми бяха казали, че ако ми дойде цикъл докато пия Ясмин, ще трябва да отидем на място на втори или трети ден.
Успех!😊

# 587
Момичета, къде се поставя в тялото Луверис? И цялата доза ли се прилага еднократно?
Още не са ми отговорили, а наближава часът на поставяне на инжекцията.

# 588
Момичета, къде се поставя в тялото Луверис? И цялата доза ли се прилага еднократно?
Още не са ми отговорили, а наближава часът на поставяне на инжекцията.

Да, цялата, както и другите си слагаш!

# 589
  • София
Здравейте, другата седмица ми е първа среща с Карликая 😊Имам въпрос относно спермограмата. Ако  същият ден в който ми е прегледа и отида преди запазеният ми час и пуснем спермограмата дали ще е готова същият ден за да можем да я и коментираме с доктора или трябва да изчакаме да мине консултацията и той да ни я назначи(нашата е от февруари 2018). Също така ако може да ме ориентирате колко долу - горе като време (знам че при всеки е различно, но все пак ☺️) протича първоначалната консултация+уз?

# 590
Ivkapivka, при нас резултатът излезе за час, но явно заради непланираната инсеминация. Други момичета споделяха, че резултатите при тях са били готови на следващия ден. Първичният продължи двадесетина минути с УЗ-а, като след него докторът отиде на пункция и координаторката каза, ако имаме въпроси да го изчакаме, смятай след това още примерно 5 минути.

# 591
Здравейте момичета,

В края на май ни предстои първата среща с д-р Карлъкая и много искам от цялото си сърце да благодаря на всички, които са споделяли и писала в темите тук и назад, цялата полезна информация Heart много ми помогнахте и ми вдъхнахте много увереност Simple Smile
Имам едно питане към тези, които пътуват с автобус от София: с коя компания за автобусни превози пътувате?
Като за първо пътуване май сме избрали автобус, за по-нататък ще преценим Simple Smile

# 592
Автобус на Метро туризъм ползвам, има вечерен в 23 часа от София, сутринта към 7, 7 и нещо е там, и направо към клиниката. Или ако е много натоварващо така, имат в 9 сутринта и 12 на обяд от тук , взимам си хотел за преспиване, и сутринта с нови сили към клиниката. Вечерен имат в 20.30 в двете посоки, то всъщност всички посочени часове са в двете посоки разбира се. От автогарата с метро до клиниката, има 1 прекачване.

# 593
Това с наспиването във влака  е относително, като се има предвид, че по границите около 3 ч не може да се спи, но като цяло е по-добър вариант от автобуса.

# 594
Благодаря ви, момичета Simple Smile

# 595
Здравейте Момичета. Знам, че във форума има доста пациентки, които са успяли в Бахчеджи и ги поздравявам, че все още са тук и помагат със съвети на "новите". Както може би знаете д-р Карлъкая ще идва за пръв път в България в края на месеца. Сигурен съм, че има много от вас, които биха искали да запознаят доктора с "неговите" бебета и затова сме му организирали изненада на 31.05.2019. Ако бихте желали да дойдете, моля свържете се с нас. Ще сме ви благодарни, ако разпространите информацията и до други пациенти на Бахчеджи, които не участват форума, а смятате, че биха искали да дойдат.

# 596
  • Ruse
Здравейте момичета,имам една молба към момичетата които са в Истанбул.Бих искала една кутия Prolutex,който има възможност да ми вземе и да ми я прати по Еконт или Спиди с наложен платеж,ще бъда много благодарна.Благодаря на отзовалите се.

# 597
  • What are you laughing at?
Здравейте момичета, препоръчайте по-евтин хотел в района на Бахчеджи, тези на първа страница много скъпо ми идват. Дори и по-далече да са от болницата, нямам претенции, само да е чисто. Благодаря предварително Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 12:47 от arji

# 598
Здравейте момичета, препоръчайте по-евтин хотел в района на Бахчеджи, тези на първа страница много скъпо ми идват. Дори и по-далече да са от болницата, нямам претенции, само да е чисто. Благодаря предварително Rolling Eyes

Здравей,виж хотел Mia Berre, за пациенти на Бахчеджи правят отстъпки.

# 599
Здравейте,момичета искам да попитам има ли значение ако се прави ин витро през лятото,защото има момичета които казват,че лятото не било хубаво,но док нищо не ми е казал за сега.

Общи условия

Активация на акаунт