👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 3

• 31 916
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
  • Gotham City
Някой знае ли къде освен в Нова Плей може да се гледа епизода?
В Нова плей твърде много реклами има Confused

Има ги в tube.bg, gledaiseriali.net и serialifilmi.com и от чужбина стават, мисля че ги качват един ден след предаването.

Много благодаря Hug

# 226
И аз  смятам,че Лариса и Ралица са вън много скоро.
  Дайте малко инфо за Лариса-фейсбук,или къде е работила в Монтана?Не искам да стъпвам в заведение,където тя готви,а ни предстои сватба.Бях чела за едно място,но не вярвам,като я гледам какъв е ръб.
  В промото Шеф май доста качествено овиква Пецата.

# 227
  • София
Пецата и той е пътник, достатъчно шансове му се дадоха.

# 228
За всички останали/ или поне за повечето/ би било направо обидно, ако Пецата и Лариса избутат още напред. Аз не виждам с нещо да са си вдигнали нивото откакто са в предаването. Вчера шефа пита Лариса как се овкусява дроба, тя му вика " ми, стори ми се, че са вкусни нещата😕". То и на мен филия с мед и сирене е страшно вкусно, ама за някои хора е пълна отврат тази комбинация.

# 229
  • София
Лариса знае само как се готви боб и леща, моите уважения, за което.
Пък Пецата знае единствено как се пече скара Simple Smile))
Да си ходят и двамата под ръчичка.

# 230
Баща ми готви уникално вкусен боб в гърне, другия сезон ще го пратя да участва😉.
Пецата май е следващият. В промото май го овиква здраво шефа и дават някой дето е без куртка, може да го е изгонил от кухнята. Гадая в момента, защото не се вижда добре кой е.

# 231
  • Пловдив
По повод ухажването на Шеф от страна на Лариса, и аз вчера се сетих колко елегантно го правеше Нина в първия сезон. А Лариса още в представянето й в първата серия ми направи лошо впечатление с обсеването си.

Ако не се лъжа, тогава беше споменала, че работи в най-доброто заведение за бързо хранене в Монтана

# 232
  • Другата България
Дайте малко инфо за Лариса-фейсбук,или къде е работила в Монтана?Не искам да стъпвам в заведение,където тя готви,а ни предстои сватба.Бях чела за едно място,но не вярвам,като я гледам какъв е ръб.
От Монтана ли си?
Не знам за къде си чела или чула.
Лариса работи в "Стар Фуудс" в Младост 1.

# 233
  • Испания
Ниновева и елегантност!!!

# 234
  • Пловдив
На фона на Лариса, аз определено си предпочитам Нина.

Мери, сега пуснах първата серия от сезона - Лариса се представи, че е от Монтана и работи в най-добрия ресторант за храна за вкъщи в града. Аз го разбирам, че е в Монтана.

# 235
  • Другата България
Мери, сега пуснах първата серия от сезона - Лариса се представи, че е от Монтана и работи в най-добрия ресторант за храна за вкъщи в града. Аз го разбирам, че е в Монтана.
Grinning Да, нали това написах - в Младост 1 е закусвалнята. Не само в София има Младост 1. Hug
Сега, дали е най-добрия е въпрос на гледна точка, то е по-скоро верига от няколко заведения на различни места в Монтана, но се чуват доста лоши отзиви за хигиената там. Лично аз не съм ходила.

# 236
  • Sunshine state
Нина изобщо с никаква елегантност не се мазнеше на Ангелов, точно обратното - правеше го много явно и откровено ставаше смешна на моменти. Лариса не е злобна, а проста. Време й е да хваща пътя.

# 237
Grinning Да, нали това написах - в Младост 1 е закусвалнята. Не само в София има Младост 1. Hug
Сега, дали е най-добрия е въпрос на гледна точка, то е по-скоро верига от няколко заведения на различни места в Монтана, но се чуват доста лоши отзиви за хигиената там. Лично аз не съм ходила.
То само като видиш шеф Лари и ти е ясна хигиената....

# 238
  • София
Ау, гротескната бабичка започна много да дразни.

# 239
  • Пловдив
Петко май ще започне да се дъни

Общи условия

Активация на акаунт