👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 3

• 31 035
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
Simple Smile Ангелов защо говори глупости - никой визионер - неуместна е употребата, защото такъв няма да отиде в хелс китчън или лидер, няма да повтаря постоянно - да шеф и да търпи да го мачкат постоянно.

# 361
Казахме чао на Лариска, тази седмица горещо се надявам Петко да си обере крушите.
Не съм чела всичко, но тук се изказа мнение, че бил мъжката Гичка. Гичка не ме дразнеше, а ми бе симпатична. Покажат ли ми Петко и рязко ми се иска да сменя канала.

# 362
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз пък се забавлявам, като гладам Пецата. Като започне да обяснява и ръкомаха с ръце го оприличава на диригент. Определено е по-зле от Гичка.

# 363
  • Пловдив
Гичето беше неука по гурме темите и английския, но беше добродушна, мила и нямаше грам злоба в нея. Освен, че въртеше страшни козунаци. Ама тя имаше желание да се научи и да може още и още. „Шеф Лари“ не показа такова желание - тя си знае и може (да оформи ориза с ръце примерно). Пецата пък е откровен простак. Май повече простак отколкото откровен. Забавен е, но до време. Да си отива и той, че сезона на морето наближава и ще върти скари на плажа.

# 364
  • София
Въобще не ми пречи Пецата, много си е добър даже. То пък не може всички да са сухари и глътнали бастуни.

# 365
  • Другата България
Аз пък се забавлявам, като гладам Пецата. Като започне да обяснява и ръкомаха с ръце го оприличава на диригент. Определено е по-зле от Гичка.
Щях да се забавлявам, ако ръкомахаше инцидентно, и другите му прояви също се излъчват инцидентно. Но да е постоянно, много ми идва. Иначе може да не е лошо момчето, всъщност сигурно не е .

# 366
Според мен Петко е добър човек. Но е вкаран в тази роля да бъде шут в hell's kitchen.  Малко в повече е от нужното, престарали са се.

# 367
  • Испания
Да не се е съгласявал! Предполагам, че никой не му е опрял пистолет на челото.

# 368
То това сигурно е като скритите условия в някои договори 🤓
Като се хванат на хорото, чак тогава се изясняват тези подробности.

# 369
  • София
Изобщо не вярвам да е чак такъв артист Петко, че да е в състояние да изиграе нещо коренно различно от натюрела си. Личи си, че му идва отвътре.

# 370
  • Sunshine state
Мен си ме дразни от самото начало и вече нямам търпение да му видя гърба. Не ми е смешен, нито ми е забавен. Личи си колко напъни се вкарват да го изкарат шута на предаването, но при мен не работят. С Гичка беше голям смях и изобщо не намирам прилики м/у нея и този неграмотен дебил.

# 371
  • Испания
Лариса: Можех да покажа още неща, които мога

https://play.nova.bg/video/na-fokus/season-0/na-fokus-2019-03-29-larisa

Със сигурност би могла да покаже още много... простотия.

# 372
МноУ проста шеф Лари, говори на " ма", обижда, бърка си в устата докато готви- ъъъъх. Направи си добра реклама и на себе си, и на заведението,  където работи.
Покрай разни такива формати, не точно същите и с един друг  Шеф за водещ, спряхме да се храним  навън  😜

# 373
  • Sunshine state
Мечтата й била да отвори ресторант 🤣 Дано не стане реалност.. За домашно дс си готви съм сигурна, че става, но за професионален готвач не.

# 374
То и на мен мечтата ми е да отворя хотел, ама с мечтите ще си остана. Не можа да се докаже и в домашната кухня кой знае колко  тя. Виж, козунаците на Гичка още ги сънувам😍

Общи условия

Активация на акаунт