👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 3

• 31 453
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
Аз харесвам Таня има качества за лидер и мисля готви добре, въпреки че доста малко са ни показвали от нея. Втори вариант Варта за да си отвори сладкарски цех с парите и да си поръчвам от там тортички - абсолютно егоистично и субективно мнение. 😋

Никола - Ангелов ще го вземе и без това на работа, но има още хляб да изяде за лидер, ще дойде с възрастта и опита.
Чилева мисля също ще я вземе, а Тихомиров го виждам със собствен ресторант.

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 16:09 от Emiliana V55

# 511
И аз съм за Никола да спечели, мисля, че тепърва ще се разкрива неговия образ и възможности в предаването. Прави впечатление на добро момче, с опит, не проявява егоцентризъм и излишни претенции за себе си. А пък се чудя ако Тихомиров спечели кой ще иска да му готви в ресторанта ...Flushed 

# 512
Няма да се наложи, победителя нали щеше да готви една година при Ангелов или това е отпаднало вече.

# 513
# 514
Аз снощи пропуснах епизода. Петко е съсипал сьомгата на Никола, разбрах от коментарите. А никой ли не видя? Шефът " Зоркото око" не видя ли протежето му какви ги е свършил?

# 515
  • Gotham City
Аз снощи пропуснах епизода. Петко е съсипал сьомгата на Никола, разбрах от коментарите. А никой ли не видя? Шефът " Зоркото око" не видя ли протежето му какви ги е свършил?

Ако съдим по показания кадър точно натам гледаше, ама Петко златното яйце не понесе дори и леко мъмрене

# 516
Ей, голям цървул тоя, Петко начи, кво толкова го бута Ангелов незнам. Даже е забавен не е кой знае колко. А Никола реагира ли, или си премълча? Сори, че така разпитвам, ама едва ли ще седна да го изгледам, пък  са ми интересни  реакциите.

# 517
  • Gotham City
Ами случи се следното, не му беше окей първата сьомга и каза на Ангелов, че има готова нова и директно я носи, тръгна натам, видя плазмодия да я ръчка извика "Петко, не, не пипай", но беше късно, между временно плазмодия се изнесе като червей и то и да беше казал нещо Никола нямаше да има значение вече. А Ангелов подбра него "Къде е сьомгата, не я виждам да идва" или нещо такова

# 518
Ясно, значи Пецко се е изнизал, като.... сещате се какво. Оф, много ме дразни тоя, дано скоро да ни лишат от остроумието, харизмата и неподправения му чар😜

# 519
Никола има нужда от тези 100 000,за да си доизяде хляба Grinning

# 520
  • София
Е не се е изнизал, щото Никола го накара да даде обяснение на Ангелов, какво е направил.

# 521
Значи, започвам да си мисля, че Петко е взет във формата с точно определена цел, а може би и роля от негова страна. И тя е точно това-да дразни, да съсипва ястия и игри, да проваля този и онзи и да е шута на формата. И това може би е предварително уговорено. Не виждам друго обяснение защо Ангелов си затваря очите за него и все още го държи. Ако не е така то това говори лошо за Ангелов.

# 522
  • Испания
Рогата му отиват.

# 523
  • Gotham City
Е не се е изнизал, щото Никола го накара да даде обяснение на Ангелов, какво е направил.

Направо си се изниза. Не ми се играе на гоненица с рекламите в Nova Play, иначе бих посочила и точна минута  Peace

# 524
  • Варна
Всъщност не е задължително да изгони някой от номинираните. Ако Петко пак го ядоса, може да си изхвърчи веднага.

Общи условия

Активация на акаунт