👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 3

• 31 450
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
  • Другата България
Петко не е ли номиниран и той? Thinking

# 526
Ами време му е на Петко да си ходи. Доста далеч стигна и той, ама е на светлинни години от другите. Само да се правиш на шут и да мигаш на парцали те стига.

# 527
  • Испания
Петко не е ли номиниран и той? Thinking

Номиниран е.

# 528
Според мен Николай швърчи, а Петко ще вземе черна курка.

# 529
  • Испания

Какво каза?

# 530
  • Другата България

Какво каза?
smile3532 newsm48
Който и да изхвърчи, не ми е дерт.
Но и аз мисля, че Петко ще остане и този път.

# 531
Мисля си просто, още малко ще го поддържат, той все пак прави рейтинг. То май не остана много време докато им раздадат черните курктки? 🤔 Петко мисля, че ще го изгонят на първата седмица след това.

# 532
  • ГО
100% съм сигурна, че Николай си тръгва. Даже мога да врачувам думите на Ангелов - "Николай, ти се представи блестящо до сега, но на мен ми трябват енергични хора, хора, които летят в кухнята. Николай, има много потенциал в теб, но трябва да отслабнеш, трябва да влагаш повече сърце в нещата, за да ти се получават. Ти си прекрасен човек, но има още да се учиш. Раздялата ми с всеки един от вас ще става все по-трудна, но при мен, накрая, ще остане само най-добрият. Успех!"

# 533
  • Gotham City
Аз ще се разрева за това момче, толкова ми е мил, толкова сладък някак, душичка отвсякъде  Cry Hug

# 534
Тази реплика с отслабването е много груба и обидна, какво общо има с уменията му в кухнята.

# 535
Тази реплика с отслабването е много груба и обидна, какво общо има с уменията му в кухнята.
В интерес на истината Николай е много млад човек с... доста наднормено тегло
Прави ми впечатление че доста често е запъхтян, нещо което е резултат от това тегло. Иначе е чудесно момче, но наистина трябва да се погрижи за себе си. Казвам го с най добри чувства към него.

# 536
Оф,Азис тотално ми прилича на мъж вече...Тъжна съм Grinning

# 537
  • Пловдив
Оляли сте се с писането днес.

Аз в момента съм раздвоена кой да си тръгва - Светлана или Петко.

# 538
  • ГО
Това му го каза Ангелов, даже искаше за една седмица да свалял 5кг.
Точно аз за килограми няма да се присмивам никога!

# 539
Той не му го казва с цел да го обиди, а за да му е по-леко и да е по-бърз. Не само в кухнята, а по принцип е по-добре за него

Общи условия

Активация на акаунт