👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 3

• 31 442
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Каза му го заради високото кръвно.  Peace

# 541
Да и кръвното също

# 542
  • Варна
Съгласна съм, че ще му е по-лесно с по-малко тегло, но какво общо има с кулинарните умения? Да не би шеф Манчев, Ути или други известни кулинари да са слабички? Според мен трябва да гледа как готви, а може да му е лошо от друго, не от килограмите.

# 543
  • Пловдив
Да ама Николай се носи като бавна народна песен - туткав е. Може да е от килограмите, ама аз познавам доста хора с наднормено тегло, а са пъргави, като навити с пружинка. Но проблемът с високото кръвно си е от килограмите, а това си е опасно - може да колабира, работи с горещи неща и ножове кой би искал в кухнята му да му припада  едър човек с остър нож в ръка. Може да нарани себе си, или колега. И според мен за негово добро му го каза Ангелов.

# 544
Преди два дена се наложи да праща Николай да си почива заради кръвното, а то си е следствие от килограмите. Нито се е подиграл, нито го каза с лошо чувство. И от личен опит с борбата с нездравословното тегло мога да кажа, че понякога хич не е лошо някой да ти срита задника за това.

# 545
епизод 16 от 02.04.2019 преди предпоследната реклама  Simple Smile
" отиваш да си почиваш и оставаш на диета. Искам за една седмица да отслабнеш поне 5 кг.
Не ми трябват тук хора, които се търкалят из кухнята и се клатят от високо кръвно.
Трябват ми тупалки, трябва да си здрав! "
За негово добро го разбрах и аз.
Ути и Манчев не са под такъв стрес. Ути май го замести Катето Евро?
Тихомиров, ако се облещи довечера пак, сигурно ще сънувам кошмари.
Идеален е за ужасни филми. Ралица, и тя спокойно може да играе в мафиотски филми.
Това в случай, че не им потръгне с манджите де.

# 546
  • Испания
Мен Ралица не ме дразни. Дори ми харесва, че не трепери на Ангелов. Всички други сменят цветовете на дъгата на лицата си, когато Виктор ги нагърчи.

# 547
Някоя дама да я затворят така с Никола

# 548
Някоя дама да я затворят така с Никола
Ами не знам. Доста сме. Ще му трябва доооста голяма куртка на шефчето да ни събере всички около Ники.

# 549
То за броя желаещи ще трябва поне палатка. 😁

# 550
Да се наредим на опашка. Забавни са ми тая вечер

# 551
То за броя желаещи ще трябва поне палатка. 😁
Да бе палатка. Цирков шапито направо.

# 552
  • София
Пецата и Цветелин съвсем се насметаха, за което Пецан е виновен.

# 553
# 554
  • Пловдив
За Цецо ще ме е яд, ако се провали в това състезание

Общи условия

Активация на акаунт