👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 3

• 31 846
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
Тази Веселина защо така безславно си отиде?
Имаше здравословни проблеми и затова не продължи участието си в предаването

# 136
И аз да кажа колко се радвам за Никола.Браво,възпитано момче,мъж с чест.
  Не бях сигурна,правилно ли съм разбрала,че Ралица се оправдаваше,че едва ли не жертва е направила,че избрала сините.И видиш ли,имала възможност да се разхожда в кухнята им.Бе тая наред ли е?
   Няма ли доблест да си признае,че ги е смятала за по-добри?!Нямам търпение да гледам във вторник жените как ще я приемат.
  Тихомиров каква хиена е!!!

# 137
  • Другата България
Скрит текст:
А дали някой се попита: те ли си избират отборите, как така Лариса започна да готви така, че да ѝ пращат да учи някого, как така Пецата започна да прави перфектните рулца?
И аз се запитах същото - до вчера шеф ЛаРи не можеше да отвори конвектомата, а вчера готви без засечка. Хмм...

Та, да си дойдем на думата! Просто сценарий.
Затова все казвам да мислим с главите си, не с телевизорите.
През цялото време имах чувството, че на Тихомиров му е неудобно, че трябва да саботира. Видях го многократно в очите му.
newsm10 smile3521 hug
На абсолютно същото мнение съм и аз. Не харесвам Тихомиров, но и според мен беше по сценарий всичко. Не съм очарована и от Ралица, но като попрехвърлих последните страници и прочетох с какви епитети, квалификации, определения и характеристики е писано за нея се хванах за главата. И то от жени с претенции...само аз ли мисля, че използването на такъв каруцарски език говори повече за използващия го, отколкото за човека, когото оплюва?
Радвам се, че Чилева се доказа и пред вас снощи. Може да е муха без глава и да тича като луда навсякъде, но не е подмолна и злобна. Бори си се за победата опитвайки се да блесне, но не е лош човек, има чист поглед.
Не знам колко ѝ е чист погледът на Чилева, но вчера правеше такива отвратителни физиономии с уста, когато шеф Ангелов критикуваше някой компонент от баницата на Ралица. Камерата нарочно се фокусираше върху лицето на Чилева поне три пъти.
И аз го забелязах това. Не мога да я харесам тази жена, и това е. Но се справи една идея по-добре, факт.

# 138
Ралица няма шанс нито при мъжете, нито при жените. Чилева мен лично ме дразни, но съотборничките й я приемат хо- добре от Ралица.
Съмнявам се, че Ангелов ще изгони някого заради саботаж. Кой е казал, че е забранено. 

# 139
Мислех, че има неписано правило - щом сме наети на работа в чужд, а не в свой  ресторант, то работим най-вече за реномето и успехите на ресторанта. Саботажа работи не само срещу личните успехи и доказване на колегите ни кулинари, но преди всичко срещу реномето на ресторанта. Мислех, че екипната работа в един ресторант означава общ колективен стремеж и работа именно в тази посока и в този смисъл. Не разбирам подмолните стратегии да се прецака колегата, за да се издигне другия, като това преди всичко вреди на целия екип, на ресторанта като цяло. Ще прецака един колега..., втори, трети... Ще си отидат. Но ще си отидат и клиентите. Какво печели от това?  За мен това показва нещо сбъркано в самия човек-саботьор.   

# 140
Ми хубаво си мислиш, но това е шоу преди всичко. Никой още не е назначен в ресторанта на Ангелов. Тихомиров саботира и Никола, що не изхвърча тогава още?  

# 141
Нямах предвид шоуто. А генерално.
А по отношение на шоуто, където целта е да се открои лидерът, дали би бил избран за такъв редовно използващ саботажи?! 

# 142
И аз не харесвам Чилева. Не харесвам и Тихомиров. Ралица пък тотално ми падна в очите, когато започна да се оправдава пред жените, че видиш ли едва ли не била троянски кон в мъжкия отбор и го направила за благото на червения отбор.
Пълен резил.

# 143
  • София
Добре де, защо Тихомир да може да играе по сценарии, а пък прословутата Ралица да не може? От къде сме сигурни, че и тя не игра по предварително написан сценарий.

# 144
Добре де, защо Тихомир да може да играе по сценарии, а пък прословутата Ралица да не може? От къде сме сигурни, че и тя не игра по предварително написан сценарий.
Аз не съм убедена, че Тихомиров играе по сценарий.
Мисля че си е подмолна гадина готов на всичко, дори и на саботаж. Все си мисля че те са  си такива каквито ни ги показват и ако има някакъв сценарий, то по скоро той е направен така че да изпъкнат качествата им/добри или лоши/по някакъв начин.

# 145
Аз не съм убедена, че Тихомиров играе по сценарий.
Мисля че си е подмолна гадина готов на всичко, дори и на саботаж. Все си мисля че те са  си такива каквито ни ги показват и ако има някакъв сценарий, то по скоро той е направен така че да изпъкнат качествата им/добри или лоши/по някакъв начин.
Какъв сценарии в кулинарно предаване. Тихомиров си е такъв най-вероятно. Гледа да саботира някого по всякакъв начин. Да, всички играят за победата, която е една, но пък мотото на сезона е "Заедно като един" а тези, които се мислят за по-велики отбягват други и не им дават шанс да се "изявят" пред шеф Ангелов. Проблемът им е, че не играят отборно...

# 146
  • Другата България
Какъв сценарии в кулинарно предаване.
Такъв, какъвто има във всяко едно шоу с парична награда.
Защото това е шоу, ТВ шоу, не само кулинарно предаване.
И това го допускам.

# 147
  • Испания
Дотук с подсказването за сценария. Явно е causa perduta.

Hell's Kitchen Bulgaria

За смелчагите, които не се боят да се гмурнат в света на стековете, споделяме прословутата рецепта за rib eye! 🤪
Готвим! 😤🤤

# 148
Някакъв сценарий има със сигурност, не биха рискували да оставят всичко на случайността, но къде свършва той и къде започват личните интерпретации е интересното. Тихомиров и Ралица са доста убедителни в ролите си обаче.

Смайлис, това не се наемам да го пробвам, аз се изморих още преди да прочета съставките Grinning

# 149
И аз, никакъв риббай няма да правя, та ако ще и шеф Ангелов да дойде да ме оцени! hahaha
Сценарии, сценарии ама как се разбират за сценария като дойде ред кой да спечели....или шеф Ангелов казва, Тихомиров ти ще вземеш накрая наградата, Раличке ти ще готвиш като начинаеща и нищо няма да вземеш!

Общи условия

Активация на акаунт