👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 3

• 31 871
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Ралица няма шанс нито при мъжете, нито при жените. Чилева мен лично ме дразни, но съотборничките й я приемат хо- добре от Ралица.
Съмнявам се, че Ангелов ще изгони някого заради саботаж. Кой е казал, че е забранено. 

Ако си спомняте рекламите на предаването, преди да започне бяха само със саботажи.Някой слага сол в чуждата храна, друг нещо друго.Ако съдим по тези рекламни клипове, точно това се очаква от участниците.

# 151
Някой знае ли как могат да се вземат покани за ресторанта на hell's kitchen!? Едва ли никой не се е чудил това?😁Освен giveaway-ите, които правят във Фейсбук. А другите хора които са в ресторанта!?🤔🤨 Искам да чуя и вашите предположения и ако някой знае наистина как да сподели!👨‍🍳🔪👩‍🍳🍳

# 152
  • в резерват
Мисля, че са статисти  или са като платената публика на Господарите. Някъде из фейса се жалваха, че стоели гладни с  часове, не си поръчвали те какво искат, а продукцията решавала поръчките им, и ядели само в краен  случай. Колко е вярно обаче.....

# 153
  • София
Аз съм ходила. В групите за статисти можеш да видиш, но не е това, което очакваш. Събираш се със много хора, които явно се издържат с това - пенсионери и студенти. От 1 часа се започва събирането, след час-два се тръгва с автобус към Нови Хан. Там се виси много време, часове. Накрая се влиза и нищо кой знае не се случва. Накрая ти връчват една хартийка да ходиш някъде си да си вземеш парите. За 10-15 лева иде реч Grinning Та ако искате да отидете за изживяването - не е изобщо интересно, а и хората там наистина са с манталитета на героите в Съдебен спор.

# 154
  • Sunshine state
Демек само дето се морят толкова в тая кухня.. Те и ВИП-овете са платени и реално храна никой не чака. Смотано. А има толкова желаещи, които ще им идат, ако имаха тази възможност.😆

# 155
Че той луд ще си поръчва омлети за предястие в ресторант? Или ще чака за поръчката си по 2 часа, а има и вероятност да не я дочака?

# 156
Че той луд ще си поръчва омлети за предястие в ресторант? Или ще чака за поръчката си по 2 часа, а има и вероятност да не я дочака?
Точно, винаги съм се чудела на омлетите предястия....НИКОГА НЕ БИХ си поръчала това в истински ресторант!
Сега, много често по пъбовете които ядем по обяд има и омлет, можеш да си го поръчаш и да хапнеш, и това при положение, че не ти хареса нищо от обедното меню! chef

# 157
  • София
Елементът с поръчката го има дотолкова, колкото да заснемат секундите с "гостите". Реално готвят каквото им е по сценарии.

# 158
Как ли определят по сценарии на кой да дадат наградата, щото логично всеки я иска? Вероятно Шефа наблюдава участниците при целия им престой и излъчва победител! Другото е роля...

# 159
Елементът с поръчката го има дотолкова, колкото да заснемат секундите с "гостите". Реално готвят каквото им е по сценарии.

Тук ме загубиха.

# 160
  • Испания
Да вярваш на всичко, което виждаш в телевизионен формат, е като да вярваш в дядо Коледа.

# 161
Това, което се излъчва към момента е заснето преди повече от месец, да не минаха и два даже.

# 162
  • Испания
Хани: Най-трудно в кухнята на шеф Ангелов беше напрежението

https://www.vesti.bg/lyubopitno/hani-naj-trudno-v-kuhniata-na-sh … ezhenieto-6093527

# 163
  • Sofia
Това, което се излъчва към момента е заснето преди повече от месец, да не минаха и два даже.
Три-четири седмици са напред максимум Peace

От ФБ:
Скрит текст:

# 164
  • София-Младост
Сменят менюто, тъкмо се научиха да правят омлети и темпура:)

Общи условия

Активация на акаунт