👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 3

• 31 339
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
И въпреки това я изпратиха добре, браво!
Ами тя не е някаква злоба, вода не подлива, просто не може и не е за тази кухня!

# 331
  • София
Не забравяйте все пак, че ние гледаме монтаж и избрани от редакторите части. Близо 90 % от това което става там не ни го показват.

# 332
  • Испания
От отбора на жените я извикаха, за да се сбогува с тях. После се присъединиха и мъжете. Тя вече беше хукнала да излиза.

Хич не беше злобна. Аха!

# 333
От отбора на жените я извикаха, за да се сбогува с тях. После се присъединиха и мъжете. Тя вече беше хукнала да излиза.

Хич не беше злобна. Аха!
Не е, тя е от кучетата дето лаят ама не хапят, няма толкова акъл....

# 334
  • Sunshine state
Лариса беше проста, но не и злобна и това си пролича при изпращането й. Никой няма да се хвърли да я изпровожда така, ако беше злобарка. Заслужено си тръгна, ама и мен ме стреснаха с Варта. Колкото и да не понасям Ралица, не схванах каква беше идеята за номинирането й. Следващият би трябвало да е Петко. Аман от дудненето му. Хлапетата, особено това с косата, дето прилича на някой чичко, бяха лигави до безподобие. 🙄

# 335
Злобна или не, Лариса във всеки епизод оплюваше някоя от съотборничките си и то с доста обидни думи. Заслужено си тръгна снощи.
На мен са ми много странни критериите за оценка на Ангелов при двубоите на номинираните. Преди няколко епизода някой от мъжете беше сготвил кавърма, поднесена в гювече и шефът коментира, че е недопустимо да се подхожда така в предаването, че трябва традиционните ястия поне да се презентират креативно, да се използват нови техники и т. н. Снощи и на двамата ястията бяха като за селска кръчма, да не говорим Лариса как ровеше с шепи в ориза, за да му "придаде височина". Dizzy Face Не чух от Ангелов нищо за вида на чиниите, колкото и да е било вкусно, че чак и ръце да целува, няма начин да сервира в ресторанта си нещо подобно.

# 336
Вчера задачата им беше традиционно ястие. (Колко удобно за Лариска)
Преди това не са имали задача да готвят традиционно и се предполага че ако го правят трябва да внесат нов прочит.

# 337
Много съм доволна от изгонването на Лариса!Не е за такава кухня-не можа да каже на Варта как  да й нареже  доматите-на кубчета,на жулиени,?????Има терминология,научи я!Може да готви вкусно бабините маЖи,но не това се иска.И все някой й виновен-не харесвам такива хора.
 Не харесвам Ралица,но не разбрах защо я номинираха.Имах чувството,че Таня ,докато обявяваше номинациите се чувстваше неловко.
   Браво на Веселин!Добре ги  събра и ги накара да готвят.Снощи Шеф му каза,да неим се моли.Представяте ли си,Ангелов да ходи из кухнята на ресторанта си и да се моли.

# 338
И аз съм доволна от развоя на събитията снощи. Време беше Лариса да си ходи, а хвалбите от страна на Ангелов бяха жест на добра воля от негова страна. От уважение към годините й реши да запази достойнството й. Със сигурност за толкова години в занаята умее да преценява хората и му е ясно, че даже и да готви превъзходни домашни гозби, Лариса нито може да поведе и организира хората, нито разбира от висша кулинария. Ако си говорим за домашна кухня, ако хване бабите по селата такива гозби ще врътнат, че ще яде и ушите му ще плющят, ама hell' s kitchen иска и нещо друго да покажеш.
Номинацията на Варта може би си има някакво реално основание. Все пак тя е професионален сладкар, може да не й е било ден, пък тия сосове явно са им препъникамък. Другата номинация, Ралица, си е закономерна😁. Жените няма да й простят и рано или късно ще я изритат.

# 339
Нормално беше Лариса да си тръгне щото целия форум на бг мама не я харесва (ха ха), но според мен и правиха леко саботаж. Интересното е (поне на с такива наблюдения оставам) че баш майстора отчита всяка една брутална грешка на всички без значение дали са номинирани, дали саботират някой или просто не се справят  нещо. И накрая тия точки като се съберат достатъчно и при каквато и да е грешка момчето/момичето си отива. Лариса наистина не е за тази гурме, фешън, фюжън кухня. Тя беше за цвят както и Хани.
От моите абсолютно скромни наблюдения става ясно, че единствените които са за тук са Никола и Тихомиров.
От жените Чилева се пъне постоянно и ту се получава нещо, ту не, Ралица и другите и те. Варта няма лошо да е сладкарка, не казвам, че не може да изкочи с някоя мега гурме чиния, но не са там за да се учат нали. Докато презентациите на Никола и Тихомиров бяха на няколко пъти топ ъф дъ топ. Там Веско, оня мисля се казва Николай където е нисък дебел и с брада, Петко и кой ли не са там сякаш за цвят и те. Онова момиче с апандисит-а какво стана с него, че не разбрах, не го ли оправиха? Според мен следващия навън ще бъде някой от миманса, който не го дават много много. Като Николай (пак казвам ако така се казваше) или тази жената по-възрастната. Петко се оказва, че не става само за скара, но нищо чудно колкото и да прави шоу него да го изгонят, но се съмнявам.
Ония лапета наистина какви бяха принцеси не е истина. Лиготия на макс. Така им се е паднало (и са ги научили) така правят Simple Smile

# 340
Шефа ако беше видял как Лариса събра с ръце готовия ориз на куп в чинията и каза че ринг не и е нужен, дали щеше да лапа така.

# 341
  • Gotham City
Опааа, (спойлер)

Скрит текст:
да очакваме скоро Вип Николета Лозанова, качила е стори в инстаграм, и Пецата с оранжева престилка

# 342
Шеф Ангелов към Лари: Целуваме се по веднъж и започваме да работим. Спираме с милувките. Satisfied

Толкова е скучен този сезон, че няма какво да се коментира. Направо ме е срам, че мрънкам, но не се сдържам.Sad

# 343
  • Gotham City
Оп, сега видях и от сторито на В. кондаков

Скрит текст:
От момичетата нашата любима Бухтичка е с оранжевата престилка  Sad

# 344
Harleen

Скрит текст:
по любовна линия са номинирани Smile

Общи условия

Активация на акаунт