👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България - сезон 2, тема 3

• 31 031
  • 731
  •   1
Отговори
# 375
  • 221B Baker Street
Simple Smile Ангелов защо говори глупости - никой визионер - неуместна е употребата, защото такъв няма да отиде в хелс китчън или лидер, няма да повтаря постоянно - да шеф и да търпи да го мачкат постоянно.
Напротив, никой не се ражда лидер. Лидери и визионери се изграждат точно в кухни като тази. И на Виктор, и на Гордън са им крещели по същия начин, когато са започвали от нищото. Дори тогава е било още по-зле от сега. Сега всеки младок с по две години стаж в кухнята се изживява като супер готвач и е с огромно самочувствие. Справка - Петко! Дори мога да твърдя, че сега им се дават много повече шансове да се докажат. Преди са миели тигани и белили картофи с години, преди да припарят до същинската кухня.

# 376
  • Испания
Зодиите като участници в ХК   

Скрит текст:

# 377
Смайли, прекрасно, много ми хареса....

# 378
Хахахахахаха, за Телеца си е вярно Grinning

# 379
Тихомиров май беше скорпион нали? Точно му лепва описанието, на Ралица- също нз дали е. Пецата лъв мисля казахте и там е много точно, а Таня я характеризирам на Стрелец. От момчетата двама трима от по-пухкавите май си живеят с мантрата на Телеца и да не са. 😁

# 380
И за девата е вярно...аз все чистя и лъскам кухнята..
 Simple Smile

# 381
  • София
 Simple Smile
+1  hahaha и аз така

# 382
Какви са тия фиби в главата на шеф Лари....Nerd

# 383
Модерни,монтански!:bowtie:

# 384
  • София
Аз лично не се познах в описанието на Телеца, обаче за яйчицето ми са го улучили точно - "Има кой да почисти след него."  Laughing

Смайлис, благодаря, че го сподели с нас!  Hug

# 385
  • София-Младост
Малко снимки от менюто предполагам на Дани Спартак и Светлана, ресторант Добра година
https://www.facebook.com/EvaTonevaFood/photos/pcb.24003962100055 … ype=3&theater

# 386
 Simple Smile
+1  hahaha и аз така
И все не е достатъчно лъснато. Joy

# 387
Точно така,ще се сърдя и няма да говоря на никого! :Д

# 388
  • Sofia
Значии... тотално се припознах в близнаците.Е, и в накои други,ма това щот сме няколко.Mr. Green
Смайлис  Hug

А менюто на Дани-Спартак и Светла нещо хич не ме грабва,като гледам снимките.

# 389
В астро темата съм  попаднала май🤔😁
За телците е вярно, много мразим да ни критикуват, започваме да рием с копитото и тръгваме с рогата напред. Търпим критика, но много зависи как е поднесена.

Общи условия

Активация на акаунт