С какво ви дразнят свекървите - тема 107

• 34 234
  • 758
  •   1
Отговори
# 195
Ех, tays къде беше цял ден ?BlushBlushBlush
Чета и размишлявам кой крив и кой прав.
Уча се , щото си се представих в сходна ситуация, макар , че няма как да отседна , освен кУ се яви бебок и ме извикат да шетам и вършея Joy
Ама изводът за мен е да питам с какво и ако не съм съгласна, ще се договарям със снахата . К У не стане, тайна мисия "тенджера" . Ох, не знам, не знам.

Скрит текст:
Преди години сестра ми  и зет ми отидоха на почивка в Гърция, а ние бяхме бедстващи с ремонт , та ни дадоха ключовете. Там цял комплект прекрасни тенджери бяха в ужасяващо състояние . Взех препарати и ги излъсках / а не съм такъв човек по принцип/. Оттогава сестра ми пита кога пак ще правим ремонт Joy

# 196
Леле, тая тенджера на 30 години златна се оказа.
Сода каустик да се ползва за миене на съдове за първи път чувам. Майка ми отпушваше канали с нея. Как на някой би му хрумнало да мие съдове със сода каустик, не знам. А и колко аджеба трябва да е мръсна тая тенджера та трябва да се мие с това е загадка за мен.
Изобщо целия казус е направо Абсурден, също като персоната, която го разказа.

Ех, Веселке, само ти ли не схвана, че тенджерката няма никакво значение? newsm78
И че казусът е съвсем друг?
Много загадки ти се събраха на теб, ама не се притеснявай- колкото схванеш, толкова- не е болка за умиране. Mr. Green Mr. Green
Абе уж казуса не е за тенджерата ама все около нея се въртиш. Явно голям зор има за тая тенджера, след като свеката още са влизането в къщата и я подхваща. Уж само тя готви в нея пък снахата мърла.
Интересно.

# 197
Ех, tays къде беше цял ден ?BlushBlushBlush
Чета и размишлявам кой крив и кой прав.
Уча се , щото си се представих в сходна ситуаия, макар , че няма как да отседна , освен кУ се яви бебок и ме извикат да шетам и вършея Joy
Ама изводът за мен е дапитам с какво и ако не съм съгласна, ще се договарям със снахата . к У не стане, тайна мисия "тенджера" . Ох, не знам, не знам.
Обичам да те чета. Все имам чувството, че при желание и от двете страни ще се намери начин
За съжаление зад тези дребни уж глупости се крият по- страшни неща.
Хич не се коси за снаха, ако е умна всичко ще е наред !

# 198
Ех, много е забавно как човек сам не чете какво е написал, въпреки че му е цитирано. Ама аз пак да попитам - Вас какво Ви грее? Хората от скука в собствения си живот търсят драмата в чуждите и създават от мухата-слон.
И мен ме човърка като една от дамите по-горе дали това не сте била вие в тази ситуация с Вашия син и затова сте се разпенявила така?!

# 199
  • София
Мооооля вииии кажете кога е пусната историята с тенджератаааа ...нямам нерви да ровя !

# 200
От първа страница е 😂

# 201
  • софия
Тази тема обикновено я подминавам, че си ценя свекито.
НОО! Тенджерагейт ......придоби плашещи размери Simple Smile
По-големи абсурди отдавна не бях чела Wink

# 202
Аааа имало е навремето един диван Joy на раздора

# 203
  • София
То и Бингото гоУем препарат се изкара. Бабите ни как без него са живели...
Аааа, диванът на Популе е шлагер.

# 204
Ще стане достойна конкуренция на Дивангейт. Доколкото помня и там свекървата знаеше по - добре от какво имат нужда младите. 😜 😂

# 205
  • Оптимист по принуда
Тая чисто нова тенджера на 30 години, ц,ц..
И аз като клюкарките пред блока ще си сторя пуканки да слушам още 100 акъла как се аджеба търкат тенджери мой набор. А, сори, на 4 съм била като е била закупена. 
Съжалих я свекървата - нова посуда трябва да си купува.

Моята майка така я 'напъва' да  оправя в на сина си къщата, за което постоянно съм в обяснения с нея. Едно време се дразнеше на баба ми, че върши същото в нейния дом.

# 206
  • София
Тая чисто нова тенджера на 30 години, ц,ц..
И аз като клюкарките пред блока ще си сторя пуканки да слушам още 100 акъла как се аджеба търкат тенджери мой набор. А, сори, на 4 съм била като е била закупена. 
Съжалих я свекървата - нова посуда трябва да си купува.

Моята майка така я 'напъва' да  оправя в на сина си къщата, за което постоянно съм в обяснения с нея. Едно време се дразнеше на баба ми, че върши същото в нейния дом.

Права си, точно като клюкарките  пред блока- фактите са без значение, важна е интерпретацията. Joy
като се включите още няколко души с вашите фантазии и се навъртяха още 100 мнения.

# 207
Сега ще ви занимая с моята посуда 😀
От няколко дни ни е на гости гаджето на сина. Студентка в Англия, дошла си за кратка ваканция - половината време ще е в нас, другата половина при родителите си в друг град. Синът ми е студент и работи и днес не успя да се освободи от работа, та девойката остана сама за няколко часа. Като се връщам от работа заварвам кухнята лъсната, изтъркала чайника и плота. Не е купувала нови препарати, а и аз не я питах с кой точно от наличните -  Веро, Доместос, Циф, Аче или Меглио е мила, ама и не ме интересува особено.
Та как да го възприема сега това се питам? Обижда ме на мърлява домакиня, иска да се представи или как? 😀😀😀
Сериозно, приех го като мил жест и отбелязах червена точка за момичето.

# 208
Каня я у нас за няколко часа Hug
Може и палачинки да направи Hug

# 209
Абе въпроса не е в тенжерите,а принципен.В нейната кухня тя с това чисти,в нейната пералня тя с това пере,в нейната баня тя с това чисти...Аман,дойде за двадесет минути и всеки път все акъли раздава колко нейните"са по-"!Писна ми десет години!У тях да си прави каквото си иска и с каквото си иска!Аз у нас го правя ТАКА!Много ме дразни ,и като започне си намирам причина да изляза от стаята,ММ да слуша.Не че го интерисува,ама той няма как да излезе .

Общи условия

Активация на акаунт