С какво ви дразнят свекървите - тема 107

• 34 300
  • 758
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Amy_nka, проблема ти е по-мащабен. От нездраво семейство, с лоши нрави и липса на пълноценен родител не се избира мъж. Със сигурност твоя е попил вредни навици, манталитет и др. негативи. Не е каприз факта, че винаги избора върви с репутацията на рода. Все пак децата ви ще растат сред тези хора. Някои жени умишлено търсят дресирани от мама мухльовци. След сватбата и любовни манипулации стават генералши. От подобни,  командвани мъже не очаквайте високи доходи, експлозивни емоции, страстен секс или новаторски хъс за развитие и приятни изненади. Следва и вечната битка за надмощие над льохмана , от страна на майка и снаха. Зодия мухльо е най -ненавиждания типаж мъже от мен.
И другият вариант си има минуси.
Мъжът ми като е от здраво сеемйство с двама родители, така се опитаха да ми тръснат едни здрави традиции, които не искам да ги чувам...

# 526
О, да, проблемът ми наистина е по-мащабен, не ми се искаше да спамя в тази тема, но такава свекървичка кичозна си имам... Grinning За да не се чудите - детето не беше мое решение, а лично негово. 9 години гаджета, винаги по време на секс той ме е пазел чрез прекъсване (аз получавах алергия от презервативи и не съм привърженичка на хормоналните контрацептиви). Един ден след един секс ми съобщи, че тоя път не ме е пазил. Аз бях в шах... Как така, без да ме пита предварително кога ли, сега ли... Детето се случи от раз. Обвиних го как можа да постъпи така егоистично, без да ме пита... Предложи да съм си разрешавала проблема, щом за мен е било проблем, чрез аборт. Как ли пък не, ще убивам бебе и ще си застрашавам здравето... И така първо се видях бременна и после обсъдихме, че извънбрачно дете не искам.

Аз като разбрах що за човек е майка му веднага теглих чертата, сестра му вече я бях разбрала от момента в който видях батко й да й пере, защото аз отивах при него у тях на гости, а тя е толкова мърла, колкото майка си и прашките й стояха кирливи захвърлени, той се почувства неудобно, а и аз се почувствах неудобно и просто за да изчезнат от там тия прашки ги изпра. Майка му веднъж ми вдигна скандал, докато бях у тях и ме изгони, напсува и оплю дори (това е манталитет, който аз не толерирам), без да знам въобще какво се случва. А, тя нашата била заръчала нещо на синчето, а той се занимава с мен и не се сеща да го изпълни, при което тя избухна и си изкара цялата злоба върху мен. Това беше края. Казах му "съжалявам, няма да стане... Аз с такова семейство категорично не желая да имам нищо общо!". Той горкия го прие толкова зле, плака ми, моли ме... Да не се отказвам от него. Обърна гръб на майка си, взе решение да се изнесе от къщи. А, аз благородничката го спрях, да не постъпва така с нея. Коя съм аз да разделям майка и син. Не си говориха с месеци. И тя смени тактиката. Започна да му се мазни, да му купува скъпи подаръци - телефони, таблети... И преписването на апартамента беше колофона, с който той вече е завързан за нея. От онзи момент аз не желая да стъпвам в тоя апартамент, който вече е негов по документи. Казвам "детето ми", защото детето си го гледам сама. Баща му си живее с майка си в подарения апартамент. А, аз живея с детето в друг град, в апартамент на родителите ми. Баща му идва при нас през почивните и празниците. Боли ме когато води детето при майка си в тоя апартамент, от който аз бях веднъж изгонена. От уважение към детето, което обича да е заобиколено от роднини, и което не знае каква баба има, отиваме у тях спорадично, когато ми се налага да пътувам и се връщаме от летище София, пътят ни минава през там и мм налага да я посетим, да си види внучето, защото у нас не я каня. Тя е пушачка, а пред детето това абсолютно няма как да й го позволя. Стоим 2 часа в обстановката, която ви описах. Вади чорапи, перилни препарати от Одрин, дори пилета ми носи от там (били  по-евтини пилетата в Одрин), да покаже пред сина си, как изразява обичта си към мен с подаръци. А, аз ако не ги приема, нали се сещате какво ще се случи - мм ще ме има за неблагодарна, капризна и въобще като в турския сериал за невестата се виждам.
Дразни ме, че ми праща и храна - любими манджи на синчето й, все едно аз вкъщи не мога да готвя, сина й да не остане гладен...

# 527
  • София
Ама как 9 г. гаджета и въпреки това си решила да раждаш от такъв?

# 528
"Баща му си живее с майка си в подарения апартамент. А, аз живея с детето в друг град, в апартамент на родителите ми. Баща му идва при нас през почивните и празниците"

Защо не живеете заедно? И сте женени? Това е наистина като от сериал. Направо не мога да го повярвам.

# 529
# 530
  • София
Ти си за темата на муните, извинявай:
1. ТМ се налагал да ходите при нея,
2. ти да не разделяш майка и син (да не е малолетен),
3. ходиш от уважение  newsm78 към твоето дете
4. ти се съобразяваш какво щял да каже ТМ и мама му
Ей, златен тоз мъж бе

# 531
  • MI
Scream Боже, това е повече от ужасно!

# 532
  • Fort Worth, TX
Е тука има много матрял.Момиче вие не сте никакво семейство.ТОй живеел с майка си.Мухахаха.ОТ къв зор е там.Поредният недорасляк.

# 533
Сега, първо, точно за тази тема си. В темата за свекървите се коментират много и синчетата на свекървите.
И второ, но пак по темата - май проблемът ти е по-скоро с милото, отколкото с мама му.

Оф, сега дочетох, нещо бях чела по диагонал. Наистина съм без думи. Авторката - защо го приемаш да идва?

# 534
Разведена ли си ?Разделени ли сте или какво ? Нещо не разбрах дали сте заедно или не.

# 535
Щом го нарича "мм" значи не са разделени.

# 536
Ами странно ми е. Някак объркано. И да ти кажа , хич не ми е ок. Това да те псува и гони ??? Това е луда работа, не 😁😁😁

# 537
  • София
Въпросът, коя си ти, че да разделяш син от майка му, въобще не е трябвало да си задаваш Simple Smile Всичко останало е разбираем завършек. Не веднъж съм казвала/писала- желанието да се харесаме, да сме добрички, ни праща "по ягодите", дет се казва

# 538
  • при късмета
Не ми казвайте, че сте ѝ повярвали. Тази история е абсолютна пързалка

# 539
  • Fort Worth, TX
мен нищо не ме очудва.в съдебен спор какви истории има и са си баш истина.

Общи условия

Активация на акаунт