С какво ви дразнят свекървите - тема 107

• 34 315
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Извинявай amy_nka, но съпругът ти наистина ли пере изцапаните с кръв прашки на сестра си?

# 511
Flushed
Извинявай amy_nka, но съпругът ти наистина ли пере изцапаните с кръв прашки на сестра си?

това пък от къде се взе....Flushed

# 512
  • София
И аз така мисля, с уговорката че не се отказва лесно на собствения родител.

amy_nka, според мен се взираш в повърхностни неща - не знаела как се играе право хоро и това е голямата излагация? Сякаш плащаш данък обществено мнение. Ама тя се излага, не ти, какво ти пречи? Тъкмо имаш материал да я плюеш

# 513
  • София
Flushed

това пък от къде се взе....Flushed

От последня пост на Amy_nka

# 514
  • Варна
Amy_nka, проблема ти е по-мащабен. От нездраво семейство, с лоши нрави и липса на пълноценен родител не се избира мъж. Със сигурност твоя е попил вредни навици, манталитет и др. негативи. Не е каприз факта, че винаги избора върви с репутацията на рода. Все пак децата ви ще растат сред тези хора. Някои жени умишлено търсят дресирани от мама мухльовци. След сватбата и любовни манипулации стават генералши. От подобни,  командвани мъже не очаквайте високи доходи, експлозивни емоции, страстен секс или новаторски хъс за развитие и приятни изненади. Следва и вечната битка за надмощие над льохмана , от страна на майка и снаха. Зодия мухльо е най -ненавиждания типаж мъже от мен.

# 515
  • София
А как може да се види кое семейство е здраво и нормално?
И дали недресираните не са по-опасни - за тях жената да си сяда на задника и да няма собствено мнение.

# 516
  • София
Amy_nka, проблема ти е по-мащабен. От нездраво семейство, с лоши нрави и липса на пълноценен родител не се избира мъж. Със сигурност твоя е попил вредни навици, манталитет и др. негативи. Не е каприз факта, че винаги избора върви с репутацията на рода. Все пак децата ви ще растат сред тези хора. Някои жени умишлено търсят дресирани от мама мухльовци. След сватбата и любовни манипулации стават генералши. От подобни,  командвани мъже не очаквайте високи доходи, експлозивни емоции, страстен секс или новаторски хъс за развитие и приятни изненади. Следва и вечната битка за надмощие над льохмана , от страна на майка и снаха. Зодия мухльо е най -ненавиждания типаж мъже от мен.

Много точен пост.
Точно това исках да кажа.
Неслучайно я попитахх действително ли мъжът ѝ пере мръсните гащи на сестра си. Защото  това генерално заключава, че мъжът е... не знам, не мога да го опиша. Защото всеки може да иска нещо си. Въпросът е отсрещния какво прави. Нали се сещаш amy_nka, за лудия и баницата Simple Smile

# 517
Аз пък се впечатлих от израза "детето МИ". 🤔
От друг мъж ли е?
Защото, ако не е, май и на мъжа ти си насъбрала доста.

# 518
  • Варна
Майкоууу... Anguished

# 519
  • Fort Worth, TX
Е те тва е свекърва.Другите да не сте се оплакали от вашите.Аз само като четах ми идеше да й отвърта един.

# 520
Скрит текст:

п.п.Преди да се омъжиш,не си ли направи сметката,че ще ти се налага да общуваш и със свекито?Simple Smile

Не. Grinning Направих си сметката, че ще се женя за сина й, а не за свекито. Grinning

Да споделя още с какво ме дразни свекито... Понеже темата е "с какво ви дразнят свекървите"...
Дразни ме с любовта й към селското стопанство. Накара сина й да й купи нива - щяла да вади пари от нея. Пося някакви лукове и замина за Португалия да бере някакви зарзавати, ангажира сина й да се занимава с луковете  й. Реколтата й изгни, защото годината беше супер дъждовна. След провала и набутвацията, ей я там стои си нивата за красота... Обаче заради пустата нива, сватбата ни отиде на кино. Направи всичко възможно да ангажира сина си с нивата, за да няма време да се подготви за собствената си сватба.
Дразни ме с това, че е мърла, вони на цигари, псува и пие ракия.
Дразни ме, че въпреки че знае предварително, че детето ми ще й идва на гости, въобще не се съобразява и оставя на масата всякакви остри и мръсни предмети - ножове, запалки, ножици, игли, нокторезачки... Сред бисквити, манджи и чаши с безалкохолни за сина й, които си стоят винаги на масата - никога не се прибират, само се доливат и отварят нови кутии с бисквити.
Дразни ме с това, че купува разни боклуци от Одрин, които като изпера, стават на топченца, свиват се и пускат боя. Купува ги, за ги подарява на детето ми. Да знае детето, че баба му му прави подаръци. Детето е малко за да разбере замисъла. Но пък сина й е поласкан до дупка от подобни изцепки.
Дразни ме с присъствието си. На рд на детето организирах почерпка в ресторант. Идва нашата и оглежда приборите. На висок глас прави забележка на стопаните на ресторанта, така че да я чуят всички гости, че приборите били мръсни. Прави се на специален гост. Кара сина й да търчи след нея с колата, за да присъства тя на рд, нищо че бащата така няма присъства където и когато трябва. Същата работа със сватбата. Умрях си от срам. С каква рокля дойде на сватбата - не е истина! Като някаква циганка беше се окичила - вталена червена рокля с пайети, широко отворен бюст и гръб, без ръкави. 60-годишна жена е това, месата и сланините й висят от всякъде. Просто не желая да си спомням. Да не казвам, колко ме е яд като гледам сватбения клип. Каква дандания е вдигнала пред блока им, а у тях си не е почистила и видеооператора не знае на къде да се обърне да снима младоженеца. Ми, то нямало време, имало нива с лук. Оказа се, че е толкова проста и непохватна, че не може едно право хоро да изиграе. Естествено, и сина й не знае да играе право хоро. Сватбения клип е трагикомедия. Grinning Не искам да си спомням каква излагация е било.
Дразни ме с манталитета си. Отвратителна ми е.

Сина й го харесах, заради добро сърце. Израснал полусирак, с омразна сестра и  майка, която го обвинява за това, че сестра му е останала без баща. Беше ми жално за него, че е длъжен да живее в беднотия, в общинско жилище под наем и с такава майка деспот. Сестрата въобще не искам да я коментирам (може ли младо момиче да кара батко си да й пере омазаните с кръв прашки).

Някой като ме чете, ще каже Ейминка, ти добре ли си? На какви олигофрени си попаднала? Не съм добре, но съм много добра.
Скрит текст:
Като ми писне, ще се оправя (ще ми писне рано или късно - зодия близнаци съм). Нека да отида на концерта на Бон Джови в Букурещ и ще се оправя. Grinning

Нищо подобно. Хората се чудят защо си избрала такива хора за роднини на децата си.
Съгласна съм с Вивиана91.

# 521
Кремито,ела,отвърти един на моята.От няколко дни звъни на сина си,с искането да променим името на малкото дете(на нейното име да бъде),че иначе ще порасне изрод и то като другото.Той не ми е казал,отговорил й е както й се полага и тя звъни на мен.Детето болно,с висока Т,крещи и пищи,не мога да му дам лекарство и тя нацелва момента да звъни.Върнах обаждане,когато се успокои обстановката,тя сърдита,че не съм вдигнала веднага,изнесе ми една лекция как снахи като мен,които не кръщават децата на свекърите,пропадат в живота,а децата им стават изроди.После с благ тон(все едно,че друг човек говори)ми съобщи,че има изход от ситуацията-да сменим името на детето на нейното и да заживеем в мир и любов.Аз я изслушах и насочих към сина й-с него да обсъжда тези въпроси.Ааа,говорила тя с него,той отказал,незнайно защо се ядосал,забранил й да ми се обажда и тя затова решила да ми звънне.Да се смееш ли,да плачеш ли...Аз съм избрала да се смея,че от плач файда няма.За 10 години,ако се е обадила 5 пъти по телефона и то все за такива съществени неща.Дори не се сърдя,тя от миналата година е диагностицирана с неврологично заболяване,което рефлектира и в поведението й.Чайа решение на ТЕЛК сега.А като се запознах с нея преди 15 години, беше съвсем друг човек.Малко по малко,от година на година до тук стигна.Та по повод написаното от Сийка за наследяването и гените-ами притеснявам се и за мъжа и за децата си-какво са наследили и изобщо това наследствено ли е?!И да гледаш,и да не гледаш като се жениш,няма гаранция след години кой как ще прищрака.

# 522
  • София
Според мен вече има някакви сериозни личностни изменения, не е вродена проклетия, сама го казваш.
Добре че го приемаш с чувство за хумор

# 523
  • Fort Worth, TX
Тя е болна жена.Да си пие хаповете , а на вас друго май не остава освен да не обръщате внимание.Сама казваш, че е била друг човек.

# 524
  • София
Когато преди 20 години се запознах със свекърва си, имах много благородни подбуди. Виках си, ние ще сме различни, не като другите снахи и свекърви. Е не ни се получи - дрънкали сме се за глупости и битовизми. Тя е бая устата, ама и майка ми е същата, та с ММ това ни сближи -деца на луди майки Joy С времето си научих урока: какво ще я следя как и с какво мие тенджари? Времето на нейното посещение беше идеалното време да излизам вечер с приятелки. Тя добре - вижда се със сина и внуците на спокойствие. И аз добре - рахат, няколко вечери. Пък като си тръгне си оправям къщата по мой тертип. Да, ама хората остаряват и майките ни вече са на 80+ Освен заядливи, взеха и да оглупяват милите и да забравят, и да си разказват едни и същи истории на всеки срещнат. А ние ги влачим по лекари и рехабилитации и вечер като се приберем, само въздъхваме и казваме: "Майка ми си показа и рогата, и целия репертоар при доктора".
Двете ми деца от година на година, все повече заприличват на тях. Голямото на свеки, малкото на мама. Явно имам да уча още житейски уроци от този тип Joy
Но вече не им се сърдя, не им се и дразня. В момента ми е мъчно как се променят хората като остаряват. Но да са ми живи и здрави и памперсите ще им сменям и на двете, ако се налага.

Общи условия

Активация на акаунт