С какво ви дразнят свекървите - тема 107

• 34 133
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
  • където ми харесва
qrye, добре си ме разбрала. Може да дам жилище на своето дете, но с условие друг/а да не живее там. Детето е в пълното си право да откаже, един наем няма да ми е излишен.

Така е, всичко може. Най-добре е детето и да бъде кастрирано, да не хойка по мачки.
Абсолютно!
Никога не бих поставила такова условие на детето си. Та то е безумно, егати.

# 91
  • София
Аз пък, не разбирам, как може да се използва толкова силен препарат и тенджУрката да е тооокова захабена (още повече, че както стана известно- младите не готвят в нея, защото не обичали супи и манджи), та Бингото да се справи по- добре? И само да вметна- от едно такова "помагане" с Бинго, целия ми керамичен плот беше надран и се наложи смяна

Ами, не е използван върху нея, защото явно, така докарана със загоряванията, не им пречи на младежите.
А, да ме прощаваш, но елементарно е да проучиш първо препарата, който смяташ да ползваш, как влияе на керамичния ти плот или съответно- на тенджУрката, нали? newsm78

# 92
  • Fort Worth, TX
Добро утро.С правилно почистване една тенджера ще изкара още 30г.Тенджерите от едно време са в много добри.И снахата е мърла щом я е докарала тая тенджера до това състояние.
Ъпсурт, не знам дали го продават в България този препарат ,,awesome"се казва.Кажи на приятелката ти.Хем маха мазнини, хем не е нужно да се ползват ръкавици.Сега аз правя пролетно чистене дори и на посудата и минавам с него всяка тава и тиган.

# 93
  • София
Никой не я е намесвал. Тя не може да им дава наклон – големи хора са, не са идиоти (предполагам), да се оправят.
Да, никой не я намесва и най-нормалното е тя да седи да гледа сеир и да се усмихва. Rolling Eyes И не ми отговори ТИ как би постъпила в конкретната ситуация, ако нямаш нищо общо? Освен евентуално да натириш после мунчо, това е после. Grinning
Скрит текст:
Жената доколкото разбирам е отишла на лекар, за някаква терапия или нещо подобно, а не на гости или да му чисти. Чудех се на един приятел на ММ като обясняваше, че бившата му правела проблеми като майка му е при него за лечение (от рак при това) и то без постоянно да живеят заедно, но явно и други такива има.

Ооо, не се имам за висша сила, без която другите не могат да решат дребните си проблемчета. Нито обичам да влизам в ролята на мерудията.

# 94
  • при късмета
Благодаря на Сийка и Адел за пожеланията!
Адел, радвам се те "видя", не знам дали само от тази тема или беше изчезнала изцяло, но ми е много приятно да те чета.
Абсурт, не знам защо си изненадана, че свекървата ще излезе виновна. Още от началото уж всички да преценят кой крив и кой прав, но всичките ти описания са само и единствено с уклон да оплюеш снахата. Само заради това внушение и да е права свекървата, като оплюват някого винаги си допуска, че е тенденциозно. А приятелката ти като тръгне да се прибира може да си вземе скъпоценните тенджери, като не е съгласна сина ѝ как ги чисти. Защото все пак се предполага, че той мил съдове вкъщи след като снахата се е появила време, след като е живял сам. И няма нищо чудно при това положение да има негово собствено мнение, от собствен опит с какво да мие. Т.е. снахата действително няма нищо общо с неразбирателството м/у двамата

# 95
  • MI
Милена, пак не мо отговори. Ще стоиш да гледаш сеир или ще се махнеш? Явно няма да се обадиш, затова го изклювам като вариант. И то не сега, а ако не живееш дори постоянно с мъжа, а тенджерата нито си я купувала, нито те интересува.

# 96
  • Fort Worth, TX
Много ясно че ще ги мие жената.Като са мърлячи и са ги докарали до това положение.

# 97
  • София
Напротив, отговорих, май 2 пъти.
Но има и един друг момент – как бих постъпила аз, не е от значение. Не се имам за мерило.

# 98
  • София
Жени, всеки си ходи по акъла и си чисти, или не според него.
Тук не иде реч за оценка на мърлявостта на момичето или момчето.
А, точно съфорумка, дето не пипва в кухнята и поръчва на детето си храна от кръчмите от малко, да обяснява, как всеки бил отговорен за жилището си и кухнята си, е много забавно.

Тук единственото което разказвам е това, как момчето застава твърдо и безкомпромисно зад запъването на момичето да стане на нейното, нищо че не ползва дори този съд.
Няма значение чия собственост е, няма значение че не са женени- тя се чувства домакинята и не, с нищо не ѝ е накърнена ролята.
Но, отвътре я тика да покаже кой командва, а момчето откликва така, както тук всички снахи мечтаят- твърдо зад гърба им.
Само дето, така също не е ок за никого.

# 99
Не е ясно кой е докарал горката тенджера в мазен и мръсен вид. Моето предположение е мамин златен, що трябва да е гаджето му? А може и маминка да е била, щом младите манджи и супи не ядат.

Но, фактът е, че навъртяхме 100+ мнения по повод тенджерката🤣😂🤣

# 100
  • София
Не е ясно кой е докарал горката тенджера в мазен и мръсен вид. Моето предположение е мамин златен, що трябва да е гаджето му? А може и маминка да е била, щом младите манджи и супи не ядат.

Но, фактът е, че навъртяхме 100+ мнения по повод тенджерката🤣😂🤣

Да, факт е- при постове от този вид, като твоя, ще станат и 200 мненията.
Като е трудно да се измести фокуса от тенджерката... Mr. Green

# 101
Но, отвътре я тика да покаже кой командва, а момчето откликва така, както тук всички снахи мечтаят- твърдо зад гърба им.
Ей това е меко казано глупаво. Кой бил командвал... Оле, искам да бягам с писъци от такива ситуации.

А, точно съфорумка, дето не пипва в кухнята и поръчва на детето си храна от кръчмите от малко, да обяснява, как всеки бил отговорен за жилището си и кухнята си, е много забавно.

А и абсурТ, грубо е. От къде ги знаеш тези подробности, идея нямам. Която и да е съфорумката.

Последна редакция: пт, 22 мар 2019, 14:38 от lolita1213

# 102
  • MI
А, ето, и ти не би им светила усмихвайки се. Има си норми на поведение, като не ги спазваш си носиш последствията. Защото едно и също нещо, казано насаме или пред публика има съвсем различен ефект. Ненужно е на черното бвло да казваме, само и само винаги снахата или винаги свекървата да са прави. Да не говорим, че в случая най-виновен е синът, не те двете.

# 103
  • София
Потвърждава се мнението ми, че за някои хора тяхната линия е единствено правилната, като Априлската, нищо, че е яко усукана. Няма лоши жени, само мъжете са мамини синчета.
Ей, заради пуста еманципация съдове за храна със сода каустик ще се мият... Майката химик, ама какво значение има това, тя е дърта и ретроградна.
Впрочем, препаратът дали е бил предназначен за съдове?
Ако мое дете внезапно ми се изрепчи за нещо с което дотогава е било съгласно (или не е имало отношение) и ако това съвпадне с намирането на гажде - веднага ще повярвам, че самО го е измислило, както и в дядо Коледа

Креми, гугълнах този Awesome. Ами той биоразградим, ако е жълтото шише. Без киселини, без амоняк, без белина... Био отвсякъде  Joy

# 104

Тук единственото което разказвам е това, как момчето застава твърдо и безкомпромисно зад запъването на момичето да стане на нейното, нищо че не ползва дори този съд.
Няма значение чия собственост е, няма значение че не са женени- тя се чувства домакинята и не, с нищо не ѝ е накърнена ролята.
Само дето, така също не е ок за никого.

Ами защо пък да не и застане зад гърба? Може заветната тенджерка да е само повода. Колко пъти ли е изтъквано, че апартамента тя го е оставила за сина си и че нищичко не си е взела. Щом те живеят и се разполагат там, нормално е те да си решават с какво ще мият/чистят и дали изобщо ще го правят. Има препарат с който чистят ползваш го и толкова, ама да отидеш до магазина специално, за да купиш друг препарат, че видиш ли е по-добър от съществуващия, малко ми отива към едно такова тънко заяждане тип "мама знае по-добре"

Аз също бих се издразнила, ако свекървата ми направи нещо подобно, не заради тенджерката/тиганчето или каквото и да е, а заради жеста, може би не бих го направила на въпрос, защото за мен това са много дребнави неща, които не си залужават вниманието, но със сигурност бих се подразнила.

Общи условия

Активация на акаунт