"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 36

• 46 036
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, птичета! 🤗🤗🤗

Стоянова, желая много здраве за цялото ти семейство! Всичко останало е постижимо 😗
Мими, честит ти рожденник! Много да се обичате и да те слуша ☺
Алекс, благодаря за фрага. Да видим какви ще ги надробят нашите ГГ и чичо в следващия епизод...най-интересното ще го видим в Събота. Може би Лейля и Емре ще станат двамата свидетели на бързо състоялата се сватба...
Много съм съгласна с вашите предположение, че намека за вида на Джан може и да е подготовка за отрязването на плитката - ако се налага за казармата ще режат, няма как 😢
Относно новините за годежа на Джан и Демет аз лично ги чакам от рожденния и ден и според мен и ще се случи рано или късно.
Радвам се и за това, че в крайна сметка спечелиха поредните си награди. Аз лично гласувах около 100-тина пъти 😂 Нямам търпение за награждаването.

Благодаря ви, за всичко, което споделяте! Напоследък не съм много активна, но ви следя и не изпускам нищо написано от вас. 🤗😗🤗😗🤗😗

# 646
Планет, на улицата маалата празнуват нещо като Първа пролет, не знам Хюма какво прави там, но Джан отдавна се каращиса с тях, гледай Емре и той е тръгнал натам.

# 647
Стрийт партито на което присъстват Хюма и Джан в същност е квартално празнуване на Ден на настъпващата пролет. Беше писано тук из постовете, че е всенароден традиционен нерелигиозен празник. Изобщо не е годеж. Сем.Айдън е върнало  жеста с поканата за ресторанта на сем.Дивит.
Сигурно сега ще развият ситуацията по следния начин - Джан и Санем ще се подпишат, няма да кажат на семействата и ще последват ред комични и не дотам/за нашего брата зрителя/ ситуации.
Годежно-сватбените ритуали на мама Мевкибе ще продължат с пълна сила, както и кавгите с мама Хюма. Няма начин да не се мине през пълната програма. Както казаха двамата нещастни влюбени започва една бясна надпревара кой е по-по- най. Предполагам около сватбената маса двете аннета изведнъж ще се освестят, че децата ги няма.

# 648
  • Варна
Планет, на улицата маалата празнуват нещо като Първа пролет, не знам Хюма какво прави там, но Джан отдавна се каращиса с тях, гледай Емре и той е тръгнал натам.

Дааа, гледахме снимки от сета  на пролетното мааленско парти.   Peace  Ама там масата беше бая, бая, бая дълга.  newsm78  А и имаше жива музика?!   Peace  Това тържество ми се стори "по-интимно"!   smile3503 - Само семействата и Музо!  ooooh!

А Емре направо се беше втурнал към маалата, ама Айлин го препъна и му спря устрема!   smile3503

# 649
И така да е, обаче идеята мноого ми допадна, като се зажени синО опъвам масите на улицата и без това живеем на главен път, купона ще е на макс, дано сватята не е някоя превземка от село Долно Нанагорно

# 650
  • Варна
И така да е, обаче идеята мноого ми допадна, като се зажени синО опъвам масите на улицата и без това живеем на главен път, купона ще е на макс, дано сватята не е някоя превземка от село Долно Нанагорно

hahaha Joy  За миг си представих, ако опъна масите на улицата между нас и МОЛ-а, какъв сеир ще бъде и за чужденците, които водят цяло лято с автобусите!  rotfImbo rotfImao

Но вие сте прави - сега забелязах зад Санем и Джан надпис - "Bahar şenliği" - чичко Гугъл го превежда, като пролетен фестивал!  Peace

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 20:05 от Planet

# 651
Стрийт партито на което присъстват Хюма и Джан в същност е квартално празнуване на Ден на настъпващата пролет. Беше писано тук из постовете, че е всенароден традиционен нерелигиозен празник. Изобщо не е годеж. Сем.Айдън е върнало  жеста с поканата за ресторанта на сем.Дивит.
Сигурно сега ще развият ситуацията по следния начин - Джан и Санем ще се подпишат, няма да кажат на семействата и ще последват ред комични и не дотам/за нашего брата зрителя/ ситуации.
Годежно-сватбените ритуали на мама Мевкибе ще продължат с пълна сила, както и кавгите с мама Хюма. Няма начин да не се мине през пълната програма. Както казаха двамата нещастни влюбени започва една бясна надпревара кой е по-по- най. Предполагам около сватбената маса двете аннета изведнъж ще се освестят, че децата ги няма.
😂 Това си го представих много добре....стрийт спринг партито и осъзнаването на аннетата,чак тук ме питат защо се смея.
Аз ще го приема от комичната страна,едно от нещата за които следя този сериал,дори перчема на Джан не може да ме разколебае ,дано не компенсират перчема с мустак.....че тогава не ще ми е толкова смешно.😊🤗

# 652
  • Stara Zagora
Добър вечер! 🕊Hug
Evelina Georgieva Hug

Ознур 🤗

От Джан и Демет 😋

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 20:47 от Stoyanova26

# 653
Славянка, сериалчето е много приятно. Винаги когато нямам какво да гледам си го пускам. Четох някъде, че причината да го спрат е била несъгласието на Джан Яман да продължават да снимат с това темпо, което е било много изтощително. Искал е да направят сериите по-къси, но след като не са се съгласили го спират.

Може ли линк от където го прочетохте това?
Благодаря Ви.

За съжаление съм го чела преди повече от година и въобще не си спомням. Но понеже не търся в специални места вероятно съм го намерила чрез гугъл. Исках подробности за сериала тъй като забелязах известно сходство с "Любов под наем". И двата сериала излизат с по-малко от месец разлика.

# 654
  • Варна

И какво пише тук?   newsm78

Започнах да чета и видях само - "Днешната новина".
     Изясняват нещо по повод на хаберите във вестниците?!  newsm78
     Ама аз наистина ги приех, като първоаприлска шега!  Peace

Някой може ли да внесе повече яснота!  Praynig

# 655

Stoyanova
, Hug благодаря, че си сложила туитите на Джан и Демет... доколкото разбирам и двамата отричат да е имало някакъв физически контакт или насилие ,  че новината е фалшива , че те са разстроени от това ..Thinking  

Превод от рускините.

Трябва да размахват това на сета...

# 656
  • Stara Zagora
Някакъв луд фен влязъл в агенцията по време на снимки започнал да обижда Джан разбира се защити любимата си казаха му да напусне сградата той хванал Джан за ръката и за да се освободи Джан изпуснал фотоапарата няма пострадали но той и Демет са много разстроени от това че всички си мислят че Джан е нападнал прочутия фен и че едва ли не е искал да го замери с фотоапарата това е цялата философията😂😜
На сета от маалата 😂😏

И от официалната страница 😜

И новата двойка 😂😜

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 20:51 от Stoyanova26

# 657
  • Варна
       Благодаря ви, момичета!

Още един, който иска да получи своите 5 минути слава, за сметка на популярна личност!  Peace

За съжаление, те трябва да изтърпяват фенската "любов"!

А после искаме да са усмихнати, любезни и внимателни към всеки фен!  smile3515

# 658
Колкото Джан Яман е дал пръстен с блед диамант на Демет, толкова и новините за ранен от екипа или фен е ВЯРНА, все пак кой ден е днешния Wink

# 659
  • Stara Zagora
Парлак да вземе да му смени обувките на Утку че цял сезон ще изкара с тях Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

Общи условия

Активация на акаунт