"Ранобудна птичка" След "Пълнолуние" с новия проект на Джан Яман. Тема 36

• 46 003
  • 728
  •   1
Отговори
# 675

Видео от инстасторито на Демет...пее си ....

https://vk.com/demet_no309_erkencikus?z=video-116464248_45624624 … l_wall_-116464248

трогателен момент....

# 676
Добър ден, пиленца  😊😊😊 След Демет и Джан за разкош

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 12:48 от demo80

# 677
  • Stara Zagora
Това е моят любим колаж който направих 😍 demo80 Hug много е хубав тук Hug Славе много са ми хубави фантазиите Hug

Ранобудна птичка 37 фрагман 1
Веднага започна "зетя та зетя" от къде се взе този зет? Те дойдоха ли при нас да поискат нейната ръка? На какво място сме дошли? Здравейте добре дошли! Те се усмихват отлично. Тази усмивка не ми се струва такава каквато на теб ти изглежда... какво мислиш ти? Ние сме готови да направим сватбата както подобава. Отново така насред улицата? Какво става? Айде... Привет на всички! Моите съболезнования! Кога умря бръснаря ти? Каква е тази коса и брада? JoyJoyJoy Такъв е моя стил. Стил? Ти си като Тарзан. Що за вид е това? И дрънкулки си сложил. JoyJoyJoy Иди и се премени по-добре. какво е това? Аз не обичам такова безразличие. Какво ще правим? Ще се оженим! Ти аз и двама свидетели. Между другото точно сега. Как така?

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 13:24 от Stoyanova26

# 678
Animal Baby ChickДобър ден, птичета!:baby_chick:

Клюкарското жълто предаване не се е извинило на Джан и Демет...Scream
Това, което разбирам от преводите на феновете е, че само са прочели в предаването изявлението на Демет и са започнали да нищят, защо тя защитава Джан, а самият той, който е адвокат  не опровергава публично новината...Confused

Явно последните успехи на Джан подразниха много хора в Турция..и мисля,  че цялата тая гадост, която се изсипа вчера върху него и Демет не случайна ... ядосани са , че не се вписват в стереотипите им нито като сериал, нито като екранна двойка... не могат да им простят огромната любов  и подкрепа Winkна феновете, особено на тези извън страната!

Снимката, която е публикувала demo e oт новия проект  на Джан -Trendyol Man

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 13:23 от alex_94

# 679
И рекламата за on-line магазина с който Джан си сътрудничи

# 680
Днес ливански вестници  са потвърдили  новината , че Джан Яман ще пристигне за церемонията по награждаването на Murex d'Or, за да  получи приза Trophyза най-добър чуждестранен актьор за 2019 година.People DancerPeople Dancer

Наградата е много авторитетна и престижна , особено в арабския свят.
И тук изборът е предоставен на публиката, а самото жури няма право да гласува и само най- известни турски актьори са били награждавани с нея. Sunglasses

# 681
  • Stara Zagora

Ново от Демет Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Това ми дойде като шамар от тази певица не знам за Джан AstonishedAngry

Скандал всё ещё обсуждается. А Джана Яман всё ещё критикуют, хотя Демет опровергла все новости. Однако «знаменитая» певица Тугба Экинджи написала пост в InstaStory, обращаясь к Джану:

«Хорошенько узнай меня и не забывай мои слова. Я не знаю чей ты сын, не знаю твою семью. Но ты самовлюбленный. Но есть лучше, чем ты. Вроде ты не получал оплеуху от отца, но бросаешься стаканом в девушку. А теперь ты еще в таком виде. Жаль этот рост и физические данные. Благодаря этой стране ты зарабатываешь деньги. Да и ты не сможешь быть главным турецким актером. Мужчина не ходит с колорированием на волосах. Да и больше ты не сможешь вписаться с такой внешностью ни в один сценарий. Да и на что ты похож? Да и без колорирования на что ты похож? Таких, как ты много. Будь умным, а то окружение не состоит из маленьких и наивных девочек, мой мальчик Джан»

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 15:12 от Stoyanova26

# 682
Джан за рекламната кампания

Изглежда освен Джан в Ливан ще ходи и Демет

# 683
  • Stara Zagora
Наградата е за двамата Hug
Скрит текст:
Джан Яман и Демет Оздемир получили награду #MurexDor, как:
«Лучший актёр»
«Лучшая актриса»

# 684
  • Бургас

Да не повярваш, че е един и същ Яман !!!

Здравейте, гуш-гуш!
Пропуснала съм хубавите ви поводи! Който е празнувал - Да е жив, здрав и много щастлив!
Пропуснала съм вчера да ви излъжа нещо за настроение - Но..който си го има, да не го губи цяла година, който си го няма .... да си го търси! Wink

Много харесвам поговорката: "Никой не хвърля камъни по ялова ябълка"!
Пиша го по повод на случая с "фена" на снимачната площадка и обвиненията към Джан Яман, че е бил невъздържан и е наранил някого, когото са откарали в болница.
А, ние, фенките, очакваме пак да видим великолепната му усмивка и прекрасните страстни и влюбени погледи от началото на сериала....
Кой знае какво му е настроението сега, а и на останалите от екипа, особено на актьорите, защото те са лицата на проекта и ние тях гледаме...
Как, след уморителни снимки да приемаш безапелационно фенове, които искат да се снимат с теб, които с часове чакат само да те зърнат и това ги прави щастливи.....
Жалко, че има толкова жалки хора... Без да знам истината като факт/защото няма как да я знам/, аз вярвам на Демет и останалите безрезервно, съчувствам им за разочарованието и ги харесвам още повече!!!

За фрага - чичито не ми хареса! Струва ми се груб, недодялан и неприемливо категоричен за неща, които не го касаят. Пожелавам му от все сърце Хюма ханъм като подарък за "Добре дошъл"!

Хубав ден!

# 685
Честити Международни награди на Демет и Джан! newsm10

Преди това са печелели Берен Саат,Мурат Йълдъръм и Сонгюл Йоден....

# 686
Честити Международни награди на Демет и Джан! newsm10

Преди това са печелели Берен Саат,Мурат Йълдъръм и Сонгюл Йоден....

Eха.... Heart EyesHeart Eyes остана да получат награда и за двойка/ако има такава/...  със сигурност ще отидат и двамата и ще има доста емоции...People DancerPeople DancerPeople Dancer

Много се радвам, че феновете им им направиха такъв подарък.Hands Clap., а всички завистници ще се спукат от яд.Hands Punch.. Hands Punch
Една бивша танцьорка и един доморасъл актьор... толкова ценени извън Турция...Stuck Out Tongue Winking Eye
Тати Гювен от вчера  пише за тази церемония, значи ще присъстват. Two Hearts  

Stuck Out Tongue Winking Eye

Джан пак ли ще спомене , че половината от неговата награда е нейна... публично и го обеща...Joy

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 16:02 от alex_94

# 687
  • Stara Zagora
Изригна Stuck Out Tongue Winking Eye
От Gecce.com „Най-стилният актьор”, спечели Джан Яман с 30.9%

# 688
Изригна Stuck Out Tongue Winking Eye
От Gecce.com „Най-стилният актьор”, спечели Джан Яман с 30.9%

Аслъ Парлак се издигна на ново ниво...😛 Haute couture със вериги и много желязо по манекена...🤣
По-слаботелесните няма да могат да се котират при нея...😂

Ново от най-стилния актьор... Sunglasses

Нашите ГГ ще пътуват за Бейрут на 5-ти април, на 6-ти е награждаването:trophy:... и ние кое първо ще гледаме... церемонията на Murex d'Or или новия епизод...Worried

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 17:46 от alex_94

# 689
  • Stara Zagora
Добър вечер и от Джан Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт