Любители на Котки - Тема 131

• 30 829
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Зуки Су, ако сте в района на Люлин, в "Стефанов" зад пощата има Аплауз и, ако не се лъжа, Шезир консерви. Но идват по-скъпи, отколкото ако ги поръчаш от някои сайтове.

# 211
  • София
Аз давам и паучове, на други марки. Струва ми се, че той вече си похапва по-големи количества (80-100 гр/дневно, сипваме му ги 2 пъти дневно, а той си хрупка по малко цял ден), та май няма да изкара половин година. Кг му са 3.5, на 7 месеца е (ако за удобство приемем, че  е роден на 01.09.2018), няма никакви признаци на надебеляване - мускулчетата му се виждат през козинката. Гранулите са за котенца под 1 г.

# 212
  • София
Аплауз на гранули опакован се продава в The Mall, на ет. -1. Аз оттам купих (като истинска максималистка, 7.5 кг, но имаше и по-малки опаковки).

A каква е цената на пакета? Аз я купувам от Petmall. Дебна промоции и последното чувалче ми е било 78 лв.

Petmall наскоро отвориха магазин в Младост. Предполагам, че и те предлагат Аплаус в магазина си. Интересно ми е дали е на същата цена?  newsm78

Същият сайт напоследък ме залива с реклами за нова храна - Ownat. Все се каня да погледна какъв е състава ѝ, но така и не съм. Иначе в рекламите всичко звучи чудесно. Wink

Вчера изпекохме (по-скоро задушихме в тава) черен свински дроб. Сложих го в една голяма чиния и обикновено я наобикалят и всеки си яде от неговата страна. Обаче този път Атанас изгони всички, за да яде само той. И се личи как ще му се пръсне шкембето от преяждане, но яде само и само да не стави на другите.  hahaha hahaha hahaha

# 213
  • Варна
Навремето купувахме Аплауз суха и котките я ядяха с кеф. Сега като ви чета... не бих пробвала. Променили ли са я или е въпрос на организъм не знам, ама... Пуризон давам аз и Кетя я харесва, никакъв проблем. Съставът ми се вижда добър. Обаче един пакет 400 грама влачи повече от месец, 7 кила ще ѝ стигнат за 2 години Crazy И аз предпочитам да разнообразявам, макар че една продавачка в зоомагазин ми се накара веднъж как така купувам различна храна, трябвало като почна една да карам само на нея Crazy Щяла съм да съсипя здравето на котките. А аз купувах за уличните пред блока, викам, че аз и да искам не мога да гарантирам, че ядат едно и също, не ядат само моята храна. Ми вече не ходя там, не ща да ми се карат Crazy
Утре ще ми дойдат новите консерви Анимонда, колежката пак ще пуска поръчка и много се колебая за Катз... Има някаква промоцийка в Зооплюс и се чудя дали да пробвам. Има ли котки тук, които я харесват?

# 214
  • София
Къде в Младост? Да ходя да го “преслушам”?

# 215
Месечинка, какво на Анимонда поръча?

# 216
  • Варна
От тези:
https://www.zooplus.bg/shop/kotki/konservrana_hrana_kotki/animon … dult_200gr/351708
Варианта говеждо, сърнешко и червени боровинки
и тези:
https://www.zooplus.bg/shop/kotki/konservrana_hrana_kotki/animon … sterilized/351701
пуйка и пъстърва
А съм си харесала ето това:
https://www.zooplus.bg/shop/kotki/konservrana_hrana_kotki/catz_f … i_opakovki/436473

# 217
  • Варна
Добро утро от Солун, явявам се да видя мойта мандарина да не е писала нещо, че каквато е дива ... Simple Smile
3 дни и половина е сама с отворени кутии от сладолед храна и вода.
Много е хубаво когато си далеч да се върнеш към нещо свое си, вие сте ми като у дома, в темата Simple Smile

# 218
Месечинка, разгледах си поръчките, купувала съм 2 пъти от катс, но не се сещам как са я приели. Те моите са големи лиготии. На анимонда за кастрирани приема ли се добре, защото при нас не

# 219
  • Варна
Специално тази я харесва много. Тя повечето неща с риба ги приема добре.

# 220
  • на брега на морето
Зуки Су, на твое място с тази рязана бузка бих пасирала пауч на каша, за да му е по-удобно на котето и да не го боли.

Не купувайте отворени храни. Виждала съм как кучета на клиенти обикалят отворените чували и каквото откраднат - тяхно си е. Клиенти кихат, кашлят, особено зимата.

Таня, аз имам желязодефицитна анемия и черният свински дроб е отлична храна за диетата ми, а и много го обичам. Следващия път ме покани и с Атанас ще се черпим яко Simple Smile

# 221
Малко да се посмеем с моят Макси.

Искам да ви питам вие каква храна купувате на вашата котка?
С моят приятел купуваме смесени гранули за стомах,за козина, за кастрирана и т.н.

# 222
Нашата не е за кастрирани ,natural greatness wild cat & kitten.
Не мисля да я сменям.
Има Anti hair ball.
Само консервите и паучовете въртим.

# 223
  • Sofia
Как премахвате миризмата от котешка урина от обувки и дрехи, които не биха могли да бъдат пуснати в пералнята?

Имам няколко такива неща на терасата, които не ми се иска да хвърлям. Прах ги на ръка, но миризмата е упорита. Не е супер силна, но си се усеща.

Има ли някакъв специален продукт / техника, чрез които мога да се справя? Simple Smile

# 224
Момичета, тази събота и неделя в София ще има международна изложба на редки породи котки.

Ето и репортаж по темата в "на кафе".

https://play.nova.bg/video/na-kafe/season-10/kafe-2019-03-28-7

Общи условия

Активация на акаунт