Любители на Котки - Тема 131

• 30 833
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Как премахвате миризмата от котешка урина от обувки и дрехи, които не биха могли да бъдат пуснати в пералнята?

Имам няколко такива неща на терасата, които не ми се иска да хвърлям. Прах ги на ръка, но миризмата е упорита. Не е супер силна, но си се усеща.

Има ли някакъв специален продукт / техника, чрез които мога да се справя? Simple Smile
Виж в първи пост сложената рецепта. Не съм я ползвала, но казват, че действала. Аз лично изхвърлих едни боти, но те бяха с капси и освен, че миришеха, бяха и ръждясали.  Laughing А как не се сетих да ги снимам преди това!  ooooh! Добре затворена голяма твърда кутия, сложена под леглото. В капака направена дупка с диаметър 12-15 см, която е дълбана с месеци. И дупката е служела за тоалетна.  Laughing

Горката Късметка! Оставила си я самотна! Но пък като се видите как ще ти се радва!  Hug

Имаме си ъглова драскалка от Лидл! Simple Smile Остава да я монтираме и да разберем дали ще я уважат! Laughing

# 226
Котките мразят лимон, пробвай да напръскаш с лимонов сок.
Иначе в зоо магазините има спрейове, но да не те отчайвам, пробвай с лимонов сок.

# 227
  • София
Епона, на снимката в репортажа за изложбата беше една от твоите красоти, нали? В Земята и хората ли ще бъде, че не казаха? Много се надявам в неделя да свърша по- рано работа и да успея да отида.

# 228
  • София
Петмол, Младост 4 във Фантастикото.
Пращах приятелка оттам да си вземе поръчката, точно Оунат, но кучешки. Не го е отворила още и не мога да кажа мнение, но на четене изглежда добре.

На моите съм им взела 13 кила чувал от Зооплюс, има да консумират още дълго.
Ама забравих каква маркабеше, нали съм си шматка.
Иначе и аз сменям, сухата храна поне, за консервите са големи капризи и двете, затова са си всяка на нейната марка, само въртя вкусовете.

# 229
# 230
  • Варна

Ох , че е хубаво да се излежаваш...

# 231
  • Велико Търново
Как се е съсредоточила Тути 😂😂😍😍😍
П.С. Какво има там🙄😁

# 232
milassra, не е снимката с някоя от моите. Ние няма да участваме на тази точно изложба този път, че парите за участие, които трябваше да се платят, бяха безбожно много. Но ще има Мау от Швеция. В Рамада хотел ще е изложбата.

За отмирисване на урина - CSI cat спрей.

# 233
Здравейте и да ни е честит магазинът на д-р Стефанов в Делта планет. Тези дни ще ида да видя какво имат.
Междувременно искам да взема драскалка и спрей за привличане, може ли да препоръчате спрей? Много ми е трудно да режа ноктите на Макс, а ги точи много често.
И ето го него за разкош:

# 234
  • на брега на морето
Да не те стряскам, но котките си точат ноктите, където поискат.
Много е хубав твоя котарак.

# 235
За това има и нокторезачки за котки 🤪

# 236
  • София
Да, за да се ядосат и да драскат още по-ожесточено с тъпи нокти.  Wink

Здравейте и да ни е честит магазинът на д-р Стефанов в Делта планет.
Учудих се къде е това място, пък то било във Варна. Най-хубавото на тези магазини е, че спестяват таксата за доставка на онлайн магазина и дори правят отстъпка от 5%, защото се взима от магазина. Grinning

# 237

Имам точно такава за котки, не ми дава никак да му ги изрежа, пробвала съм многократно и ме издира цялата. И мерси, че ме осведомихте!

# 238
Зуки Су, на твое място с тази рязана бузка бих пасирала пауч на каша, за да му е по-удобно на котето и да не го боли.
Той яде без проблеми и вече яде по много. Срязаното зараства.
Не ядеше когато бузата беше подута с гной. Тогава е трябвало да пасираме.

# 239

Имам точно такава за котки, не ми дава никак да му ги изрежа, пробвала съм многократно и ме издира цялата. И мерси, че ме осведомихте!
Трябва да уцелиш момента.Например по обяд когато му се спи ,иначе и моя не дава.Той проявява някакъв страшен характер,когато не иска нещо неможе да го накараш хаха или ако не познава някой ,направо ще го изяде , издере ако се опита да го гушне .😂

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 01:36 от Baby165

Общи условия

Активация на акаунт