Пчелички, птички и мухички, а на теста- две чертички!

• 34 804
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
Здрасти и от мен, прекрасни момичета... Чета ви всеки ден, но не искам да ви натоварвам с депресията в която съм изпаднала... Вече не мога да се справя с нищо, но се опитвам да продължа напред. Днес е прекрасен празник и от сърце ви желая най-съкровените ви мечти да се сбъднат!
СЪН, ами това, че ти е точен по часовник, е много добре. На мен един път ми идва на 32 ден, един път на 35, а понякога на 37..Това вече е гадно, да не знаеш какво се случва...

# 76
Хей , Рози Hug Съгласна съм с теб , при нередовен Ц се чудиш и овуто кога е , кога да започваш тестовете за О , кога да ходиш на фоликулометрия , кога аджеба да го направиш тоя тест за бременност Joy Не се отчайвай , мила , ще стане когато е писано Kissing Heart

# 77
Слънчице, съжалявам за гадната лелка. Но Рози е права, по-добре редовен отколкото объркан цикъл.
Аз януари и февруари бях с 26 дневни, сега сигурно ще е 30-31 дневен. Не може да му се хване края.

# 78
А най-странното е, че моят цикъл го водят за редовен лекарите, нередовен бил, ако в някои месеци не ти идва. Но така, момичета, е много трудно, тъй като и овулацията не мога да си определя. С тестовете още не мога да се оправя... Така че да ви е по часовник според мен е голямо предимство. Веднага би забелязала хубавата новина!

# 79
Роза, на мен няколко доктора са ми казвали, че имам ли 12 цикъла в година, се смята за ОК. Стига те да са 25-35 дена един от друг.
Но при всяко положение предпочитам стандартния редовен цикъл - на 28 дена с ясно изразена овулация! Grinning

# 80
Съгласна на 100% с роза!

# 81
Добър вечер, прекрасни! Чета си ви редовно, но не пиша, защото пак съм със забрана за бебеправене 😒. Всеки път излиза нещо ново. Вече тотално се разочаровах от себе си, мрън.
Стискам палци на нечакащите!
За цикъла и моя си прави каквото си иска след аборта. Вдигнах ръце вече!

# 82
Здравейте!Разбих се от работа тези дни,иначе ви чета когато мога!Успех на всички!

# 83
Момичета, не знам какво става с мен, но от 4 дни съм с убийствено главоболие и не мога да установя причината. Предстои да ми идва гадната М, обаче още я няма. Истината е, че преди всичко ми беше ок с цикъла, никога не разбирах кога ще ми дойде, толкова беше предвидим, изобщо никакви проблеми. Откакто ми се случиха двете загуби, нищо не е същото, така ми се измениха хормоните, нито знам кога ще ми дойде, нито знам кога ми е била овулацията, гърдите ми ще се пръснат, вече не мога да спя по корем...Просто не знам какво се случва. Може ли главоболието да е признак, че гадната лелка идва....Sad

# 84
Рози , при мен главоболието винаги е признак за настъпваща М .

# 85
  • София
Добро утро, момичета!

Ивче, много се радвам, че операцията е минала успешно и са запазили тъкан! Ще видиш, че сега много бързо ще се случат нещата! Heart

Куки, надявам се да сте хванали яйчицето и да се похвалиш след две седмици с две тлъсти чертички Grinning

Сънче00, съжалявам за гадната леля Sad Но не унивай! Животът е пред нас!

Рокетче, и аз съм чела, че дори и да варира около седмица, цикълът се смята за „редовен“. Даже попаднах на едно проучване, според което с вариация от 2 до 20 дни пак е смятан за редовен. Всичко над 20 дни е „нередовен“. Колко е вярно не знам.
Но ми хареса твоето твърдение - имаш ли 12 цикъла в годината - всичко е ок Grinning

Сиси, съжалявам за забраната Sad Кога има шанс да ви дадат зелена светлина отново?

Рози, и пускала ли си скоро изследвания на хормоните?

Аз днес чакам гадната леля. Да идва, та да си ходи вече. Прегръщам ви!

# 86
Рози,  при мен силна мигрена 1 ден преди Ц е знак , че идва, но тъпа болка от няколко дни може и да е симптом на Б! Ха дано !!! Стискам ти палци!
Бубче,  ти не препишка ли някое  тестче? 

# 87
Ами, Бубе, да ти кажа чакам да дойде мръсницата и с док ще правим изследвания нови...

# 88
  • София
Признавам си без бой, че в неделя препишках едно Престо и нищо не видях. А би следвало ако има нещо да се види, беше ден 12 от О.

Така че си чакам смирено Grinning

Рози, дано пък това главоболие и тези болезнени гърди да са нещо хубаво Kissing Face

# 89
Бубче,  аз пък да си призная аз препишках един днес - 5 дни преди Ц 😂😂😂😂 на мен ми се при видя нещо въображаемо,  но ММ не вижда нищо дори с лупа 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт