Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 54

• 44 790
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Нели, аз всъщност за вените исках да кажа вчера. Да, Таксол (червената химия) гори вените. На мен ми казаха, че е силно токсична за тях. До сега нямам поражения, но незнам как изобщо биха изглеждали подобни поражения, та може и да имам, но да не знам. А и съм минала само три такива терапии.

Neulasta аз лично се радвам, че ми я слагат (си я слагам сама😁) . По този начин не се притеснявам за кръвните си показатели и са винаги като на здрав човек до сега, което пък ме кара да съм спокойна, че няма да пропускам терапия и всичко ще върви по план в моренето на тумора. Той май продължава да се смалява. Започнах даже да се надявам, че след още 13 химии, които ми остават може и напълно да изчезне. Операция ще има обаче даже и да изчезне.

# 121
Здравейте , дами и Мите 🤗
Първи ден от ваканцията започна с подарък маникюр.
Трябваше да е само с 50% намален. Но се оказа , че ми е подарък 😎
Мъжа на собственичката на салона е приятел на моя мъж. Правят си услуги  разни и аз намазах покрай тях 😂
Та имам си пролетен маникюр 🌷🌹

# 122
  • SHOOT ME 10 $
Незнам как се казва нещо по-красиво от Много красиво.....
Неприлично красиво!😜
Радвай се и на жеста. Очите се радват, но жеста пълни душата
Нале...😜

# 123
Определенно - едно ми стана хубаво на душата. Един малък жест  , а душата ми се напълни 🤗

# 124
  • София
Да, Таксол (червената химия) гори вените. На мен ми казаха, че е силно токсична за тях.

Защо си мисля, че "червената" химия е с фармарубицин? Поправете ме ако греша, моля, че много отдавна съм минала по пътя (променили са се нещата).
При една от вливките ми изтече химия подкожно и направо откачиха сестрите от притеснение, сложиха ми лед (нищо не ми стана, но следващия път ме питаха има ли последствие и стояха плътно до мен).

Хубав маникюр, DZ!

# 125
Да, Таксол (червената химия) гори вените. На мен ми казаха, че е силно токсична за тях.

Защо си мисля, че "червената" химия е с фармарубицин? Поправете ме ако греша, моля, че много отдавна съм минала по пътя (променили са се нещата).

Незнам дали грешиш, но на листовката пише, че активното вещество е Paclitaxelum.

# 126
  • В царството на игрите:)
Правилно мислиш, Ани. Таксола не е червен, а бял и точно той е токсичен. Червената е ФЕК.

# 127
Правилно мислиш, Ани. Таксола не е червен, а бял и точно той е токсичен. Червената е ФЕК.

Оле да! Корегирам се. Малко странно са го написали в моя план на лечение. Таксол е бяло вярно.

# 128
  • SHOOT ME 10 $
На мен нищо не ми обясняват. Вероятно причината е, че като ми видят годините решават или, че съм осведомена или, че няма смисъл.
Сега търся болкоуспокояващи. Освен аналгин, асперин и парацетамол нищо друго не съм използвала през живота си. Взеха ми няколко Оки, но уви това въобще не ми действа.

Вероятно причината е, че като ми видят годините решават или, че съм осведомена или, че няма смисъл.
Какво определят годините? И как така Няма смисъл? М?
За всичко питам аз. В отделението където ти слагат
Neulasta, ти се полагат безплатно обезболяващи като Оксикодон, или бупринорфин- пластир даже. Оксиконтин е по-добро, но те обикновенно предлагат българското Оксикодон. По-слабо е, но върши по-добра работа от тия които ти приемаш сега.
Искай и ще ти се даде! Така пише!!!! Naughty

# 129
  • Варна
На по кафенце или биричка, който желае да заповяда утре на среща.
Тук по-подробно може да се доуговаряме за часове, дни, места за следващи срещи. Иначе за утре се разбрахме вече две момичета за Варна, който желае нека се присъедини.

Последна редакция: нд, 31 мар 2019, 20:38 от Spirit Crusher

# 130
  • SHOOT ME 10 $
Каква среща? И само за момичета ли е? Ахам...😞

# 131
  • Варна

Ох, много съм загубена! Аз линк не дадох към уговорката, а ви пращам към някаква си уговорена вече среща. Ще извинявате, този уикенд много рожденни дни, много празници, поводи... Толкова да бързам да ви пиша на кратичко, че спестявам най-важното

https://bg-mam.ma/p/1101916/38474115

Самата тема е тази
https://www.bg-mamma.com/?topic=1101916

# 132
  • София
Дискриминация Мидкоооо, ха ха ха. Съди ги. Виж как хората извличат некви кинти от една целувка , която според мен си беше и поискана.

# 133
  • SHOOT ME 10 $
Хули ми даде идея...😜
Спирит, идвам, по сценарий, тябва да не се дърпаш...😙
....и нещо по темата: - Какво е влиянието на сока от червено цвекло при онко болните?🤔

# 134
  • София
Хули ми даде идея...😜
Спирит, идвам, по сценарий, тябва да не се дърпаш...😙
....и нещо по темата: - Какво е влиянието на сока от червено цвекло при онко болните?🤔

Повлиявало левкоцитите

Общи условия

Активация на акаунт