Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 54

• 44 036
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте! Да се оплача на бързо... Днес трябваше да съм на химия  но ми я отложиха.Вчера се издух от зъб.Реших все пак да отида да видя какво ще ми кажат докторите.Бяха категорични. Антибиотик и после вадене и чак тогава да отивам за химията.Взех си антибиотика. Почнах го . Поне три дни трябва да го пия и после на зъболекар. Та евентуално другата седмица ще съм на химия. Доктора каза да не се притеснявам за забавянето защото при мен химията е профилактична.

# 601
  • София
Белла, честит рожден ден ! Пожелавам ти здраве, щастие, сила да победиш, търпение, когато е нужно и всичката любов на твоите близки хора нека е насочена към теб и да те обгърне със защитен ореол, да те пази и закриля, за да си сред тях още много, много години, до дълбоки старини.
Мариттаа, откъде е поръчана желаната перука? Аз имам 3, всяка от тях ми стои като каска. Тая от Магама се степа на врата, от Ree цветът не е кестеняв, а ми пратиха рижав, а от Амоена е най- грозна - нещо между даскалица и ритана зелка. Бих поръчала още една, ако има надежда за мен, тъй като в момента излизам от вкъщи само при абсолютна неотменима необходимост, не ходя при близки, отбягвам събития и с две думи се укривам колкото може повече.

# 602
Благодаря ви.

# 603
ЧРД ,Белла!!!
Пожелавам ти здраве.
А вярата,надеждата и любовта да са спътниците в живота ти.
Весел празник.
Аз днес бях на херцептин.Имам още 1 и почвам хормонотерапията. За сега всичко е ок.
Аз моята перука съм я сушила със сешуар.Няма проблем. Хем е евтинка изкуствена.
Усмихнат ден за всички.

# 604
  • SHOOT ME 10 $

unabella
Цитат
Но при всеки дискомфорт от страна на корема, бръмбарите в главата ми се обаждат

Нормална реакция. С всеки е така. Аз също получих болки от два-три дни  в корема,.от пъпа нагоре и веднага го определих, като резултат от метастазите ми в ч.дроб. Но онколога ми ми предписа ранитидин и категорично отхвърли притесненията ми. Нооо...след два-три дни ще проличи.
Белла , Честит Рожден Ден дружке!!! Бъди честита, обичана и специална.
Поне за ден, почувствай се нормален човек, отдай се на ядене, пиене, песни и ЛюбоФ!

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 15:09 от midkoо

# 605
Unabella, честит рожден ден! Бъди жива и здрава!
Да докладвам, взех си нещата от Пет скенера и са добре.
Утре съм в болницата и предполагам, че ще ми кажат какво следва и  да планираме операцията ... по-точно те да кажат кога. Ще ви разкажа нещо интересно. Докато чакахме се заговорих с един огромен мъж, май беше към 130 кила,висок с бръсната глава ...  много здрав изглеждаше. Та заговорихме се и ми разказа как през 2016 припада в Италия и му откриват рак на дебелото черво. Опрерират го и като се прибира се записва в Онкологията. Казват му метастази в бял дроб. Яка химеотерапия, но не я понася, мести се в Токуда и след месец казват на жена му да си го прибира. В общи линии го отписват. После му се обадила една докторка
която стажувала в Италия, прегледала го е и му е казала,че  много се съмнява да има метастази в бял дроб ... и сега си е супер и добре си изглеждаше. Имал петно, ама то си седи и не расте. Така че според мен всичко си е в  нас! Никога човек не бива да се отказва и да приема, че е свършено с него. Това от мен засега! Бъдете здрави!

# 606
  • София
Здравейте! Да се оплача на бързо... Днес трябваше да съм на химия  но ми я отложиха.Вчера се издух от зъб.Реших все пак да отида да видя какво ще ми кажат докторите.Бяха категорични. Антибиотик и после вадене и чак тогава да отивам за химията.Взех си антибиотика. Почнах го . Поне три дни трябва да го пия и после на зъболекар. Та евентуално другата седмица ще съм на химия. Доктора каза да не се притеснявам за забавянето защото при мен химията е профилактична.

Какво ти вливат в момента? Оправях гранулом под антибиотична защита след първата вливка. Тогава ми казаха, че при вливане на Доцетаксел зъби не се вадели.

# 607

Какво ти вливат в момента? Оправях гранулом под антибиотична защита след първата вливка. Тогава ми казаха, че при вливане на Доцетаксел зъби не се вадели.
   Точно днес трябваше да ми е първият Доцетаксел и първият Херцептин. Заради това ме отложиха. След като го извадя тогава.

# 608
Брагодя виии. 😊
Мите, ай дано не е свързано с дроба неразположението ти. Няма да е.  Много красива роза, мерси. Ударила съм го аз на живот. Пия, пуша (малко, ама просто толкова ми се пуши) По мъже не съм тръгнала, ама щот не искам за сега. Пътувам си, абе всичко е добре, стига онова нещо да си трай, ако може завинаги. КазАх!
Бонка, поздравления за добрите резултати!

# 609
  • SHOOT ME 10 $
 unabella

Цитат
По мъже не съм тръгнала, ама щот не искам за сега.

Действай щом можеш Mr. Green Щот после ще ни остане само желанието Joy

# 610
Белла , честит рожден ден!
Желая ти много здраве и много щастие 🤗🤗🤗

# 611
  • София
Белла, честит рожден ден и от мен! Здраве, здраве и пак здраве! Heart

# 612
  • Враца
Белла, честит рожден ден! Здраве и много лично щастие!

Аз ще казвам, че съм добре.

# 613
ЧРД и от мен! bouquet Жива, здрава и борбена да си!
Аз, минавам да се похваля, че всичко мина. И вече ставам и ям. Е, боли си, ама се трае....

# 614
  • София
ЧРД и от мен! bouquet Жива, здрава и борбена да си!
Аз, минавам да се похваля, че всичко мина. И вече ставам и ям. Е, боли си, ама се трае....

Знаеш, че с всеки изминал час болката ще отслабва, а утре вече вероятно няма и да я усещаш! Браво, че е минало!

Общи условия

Активация на акаунт