Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 54

• 43 971
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Враца
DZ, моята пенсия е пусната от датата на подаване на документите в ТЕЛК - 17.12. На ТЕЛК се явих на 1.02. Поради тази причина и пенсията ми се изчислява по стария начин. Все още не зная каква ще ми е пенсията, но минималната я получих.

# 646
  • София
Добро утро! Как сте, мили дами и господин?
Аз съм добре. Подготвям се психически за третата вливка в понеделник.
Я кажете, със силиконови импланти може ли да се спи по корем? Замислих се и ми стана интересно Simple Smile

# 647
Добро утро!
И аз се подготвям, в понеделник ми е първата вливка. В Надежда. Нямам търпение да започне, че това чакане ме побърква. Снощи оставих мъжа с децата вкъщи и излязох по женски с приятелки да се разведря. Безценно е, толкова безгрижна се чувствах последно преди диагнозата, още ме държи.
Пращам ви от моята позитивна енергия, да се насладите максимално на днешния слънчев ден. Nature Sunny
Тинтири-Минтири в Сити клиник ли се лекуваш?
Аз се надявам в Надежда да намеря някой за безгрижни приказки. Иначе се заредих с много музика и хубава книга, че ще ме оставят за 2 дни за наблюдение.

# 648
  • София
Аз попаднах на много готини момичета в стаята в Надежда и си беше голям лаф 3 дни ,но е на късмет .Успех,аз съм в Четвъртък на 3-та вливка.

Тинтири,може по корем,но не знам от кога.Моя приятелка има от 8г и си спи по корем.Аз още не съм се престрашиха,но са минали само 2 месеца.

Аз бях на работа тази седмица ,даже и в момента съм.Много ме харесват с перуката ,само комплименти получавам - колко съм се освежила и подмладила,как повече да не съм си пускала дълга коса ,а аз толкова да не ги исках тези къси перуки .😁

# 649
Стискам палци на тези, които са в понеделник на вливане. Всичко да мине добре и минимум гадни ефекти.
Аз съм на трета червена в четвъртък. От втората вените ми доста пострадаха, ще трябва да говоря с лекарката.

# 650
Ал , в разпореждането пише ли ти че е от датата на подаване на документи ?
Или ти така си ги сметна?

Благодаря момичета 🤗

# 651
  • Враца
Не зная, но получих писмо от НОИ за минималната пенсия и там пише, че е от 17.12- датата на подаване на документи в ТЕЛК до 01.02.2020 /аз съм за една година/. Парите си ги получих от 17.12 плюс 40 лева за Великден. Когато подадох документи ми обясниха, че пенсията ми ще бъде от 17.12 и съответно трябва да си взема УП /мисля, че беше/ за три години преди 97.

# 652
Направо зададах въпроса в НОИ чрез формите им за контакт.
Когато  получа отговор ще го напиша и тук.

Да ви се похваля - изписаха дядо от болницата. Диагноза - няма 😂
Важното е , че си почина малко от баба ми.😂😂😂
Но понеже има операция от рак на дебелото черво преди 8г и за това го провериха дали няма активизиране.

Отивам да се излягам , че нещо ме боли глава 😝

# 653
  • SHOOT ME 10 $
Какво знаете или сте чували за лечение с   Iscador или Helixor. Това се добива от Бял имел, паразитен храст по клоните на дърветата. Много популярен начин на лчение в германия и швейцария. Това са ампули, бият се подкожно по два пъти седмично, в продължение на 2-3 месеца. В някои случаи унищожават, в други преполовявят или най-малкото калцират напълно метастазите. Струват около 130лв. за месец.

# 654
А какво значи, кога след пневмония са ми написали в описанието на снимката, че има фиброзни изменения... Сега съм го загледала. Това пък какво е? Имал някой това нещо и към какво клони? Записана съм при пулмолог чак на май..,няма часове.

# 655
  • В царството на игрите:)
Какво знаете или сте чували за лечение с   Iscador или Helixor. Това се добива от Бял имел, паразитен храст по клоните на дърветата. Много популярен начин на лчение в германия и швейцария. Това са ампули, бият се подкожно по два пъти седмично, в продължение на 2-3 месеца. В някои случаи унищожават, в други преполовявят или най-малкото калцират напълно метастазите. Струват около 130лв. за месец.

Чували сме, да! Както при всичко останало при някои действа, при други не. Но няма категоричнш данни, че ако някой е в ремисия, че е от това Simple Smile Ако имаше такива всички щяхме да си го слагаме Simple Smile

# 656
Тия дни имах среща с психиатърката на Онкологията. По стечение на обстоятелствата се  оказа, че и тя е минала по пътя и е лекувала рак и докато си говорехме ми каза: "Ако ще взимаш нещо алтернативно, поне гледай да е по-евтино!" Та, сигурно има причина да го каже.
Мите, не пишеш как си?
Аз, вече мятам яко точилката и дреновете се поизбистриха и чакам само да свърши антибиотика, че да си ходя домА. Ма, много искам да си ходя. Да боли, да опъва.....ма да съм си у нас.

# 657
  • SHOOT ME 10 $
milmich, звучиш доста предубедена. Сигурно имаш повече информация за това. Всеки по различно време научава нещата. Аз сега го научих.
Люба, не пиша нищо за себе си. Сега тепърва ще разбера. Предстои ми да направя избор. Не мисля да го споделям. Важен е крайния резултат.

# 658
  • Враца
Ема, дано е остатък от пневмонията. Къде си на лекар?

# 659
Лъчето също прави фиброзна тъкан.

Общи условия

Активация на акаунт