Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 54

• 43 966
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Ема, дано е остатък от пневмонията. Къде си на лекар?
Al97, armyhousewife, благодаря ви за отговора! След пневмонията и лъчето  ли някой път се виждат на рентгена  лъчето фиброзни тъкани ? Но те си стоят така като белег или се разрастват? Нямам хабер, какво е това.... Не искам да чета, защото се страхувам. А ходя в Монтана при лекарите, но няма часове, а чак за май. Затова ви питам. А иначе съм в онкологията във Враца.

# 661
Люба, всичко ще мине и ще забравиш 🤗
Още малко - дръж се 🤗

Мите, нещо не ми звучиш добре ?!
Последното ми прозвуча все едно ще вземаш решение дали да се отказваш от традиционната медицина?!
Това не ми звучи добре 😔

# 662
  • SHOOT ME 10 $
не пиша нищо за себе си. Сега тепърва ще разбера. Предстои ми да направя избор
Тепърва ще разбера какво ще се окаже състоянието ми. До колко се е влошило. И ще трябва да избера един от трите възможни варианта, които ще ми предложат. И трите...не ги пожелавам на никой...
Продължавам...щом така ми е отредено

# 663
  • София
Митко,аз съм чела,че много помагат при метастази в костите.

Ема,не е опасно това ,поне аз това знам.

# 664
  • SHOOT ME 10 $
Митко,аз съм чела,че много помагат при метастази в костите
И не само в костите. До колкото разбрах прилага се в различна честота, и концентрация, в зависимост къде е огнището и в кой стадий е заболяването. Сещате се че колкото е по-начален стадия, толкова по-големи са шансовете да подейства лечението. Аз от година и половина съм  4-ти, последен стадий. Голям майтап а?😜

# 665
  • София
Обичам някои сентенции... една от любимите ми е "прави каквото трябва,, пък да става, каквото е... писано ("каквото ще' не ми е баш на сърце).
Мите, пожелавам ти да вземеш най-доброто решение за теб! Hug
Стискам палци да се справиш !
И пиши, споделяй, защото те мислим?

All, и ти не пишеш как си... Питах те преди няколко дни... не отговори...

Днес е Лазаровден ден... "Лазаре, стани...."... емблематично...
Пожелавам на всички да се справят!

# 666
Митко,аз съм чела,че много помагат при метастази в костите.

Ема,не е опасно това ,поне аз това знам.
Благодаря ти ...нали знаеш, че докато каже лекарят...има са чакам .

# 667
  • София
Тия дни имах среща с психиатърката на Онкологията. По стечение на обстоятелствата се  оказа, че и тя е минала по пътя и е лекувала рак и докато си говорехме ми каза: "Ако ще взимаш нещо алтернативно, поне гледай да е по-евтино!" Та, сигурно има причина да го каже.
Мите, не пишеш как си?
Аз, вече мятам яко точилката и дреновете се поизбистриха и чакам само да свърши антибиотика, че да си ходя домА. Ма, много искам да си ходя. Да боли, да опъва.....ма да съм си у нас.

Пропуснала съм много явно и ще те помоля да ме извиниш, ако вече си писала, но ми се иска да те поразпитам. Можеш да не ми отговаряш, а да ме пратиш на майната си да чета по-назад. Кой те оперира в Онкологията и сложи ли импланти? И да ти кажа, мацката, която прави превръзките след изписването е много яка! Изглежда перде, но пипа много внимателно и наистина е печена!

# 668
  • Враца
Еми, ще говорим след като излезат изследванията. Мислех, че те също ще бъдат в нашия туб. диспансер. До тогава ти стискам палци.
Мидко, от малкия си стаж научих, че всеки човек реагира по специфичен начин и съществуват много разновидности на рака. Че реакцията е специфична знаех, но до такава степен не очаквах.  Затова трудно може да ти даде съвет за дадено лекарство или илач. Относно решенията знаеш,че при такива случаи човек трябва да ги взема сам. Трудно, но е така.
Ани, не ти отговарям защото искам да кажа нещо хубаво, а не мога. Останаха ми още 5 лъче, но апаратът се повреди. В понеделник ако го оправят ще ги проведа защото от следващата седмица излизат в планова профилактика. Аз обаче не се чувствам добре и се надявам да е от лъчето, но определено се съмнявам. Додето мога ще се опитвам нещо да правя след като съм взела вече решение и тръгнала по този път. Както в другата тема една лекарка беше казала ”терапията е докато издържи”.
Забравих да кажа, че започнах да пуша отново.

# 669
angel5, Иванов ме оперира и не, не сложих импланти, защото се разминах с частична мастектомия. А, персоналът тук наистина ме очарова- на фона на колежките си от 2 база са като феи.
Мите,кураж! Дано вземеш най-доброто за теб решение и то доведе до най-добрият резултат.

# 670
  • София
angel5, Иванов ме оперира и не, не сложих импланти, защото се разминах с частична мастектомия. А, персоналът тук наистина ме очарова- на фона на колежките си от 2 база са като феи.
Мите,кураж! Дано вземеш най-доброто за теб решение и то доведе до най-добрият резултат.
Баш заради 2 база ми се иска да се махна от там и да не стъпва повече, но такъв ми бил късметът, в Сити ми отказаха. Там, където си ти в момента, наистина е човешко. Слушай хер Валентинка Гестапото за упражненията и няма да имаш драми. И досега точилката ми е срасната с ръката, но вече и на лост мога да се премятам!

# 671
  • София
Добро утро и честит празник!

Angel 5,Люба май е в Пловдив,не в нашето онко.

Люба ,бързо възстановяване. Минава и бързо се забравя! 🤗

# 672
У Пловдив съм, ама то явно навсякъде е едно и също. Тук името на рехабилитаторката е друго, ама колкото и да не ми е симпатична като ме кара да си вдигам ръцете, знам че после ще съм й благодарна...
Честит Ви празник!

# 673
Мите , ще се справиш 🤗🤗🤗

Днес имам имен ден 🤗
Влизам да Ви почерпя виртуално 🍸🍷🍹🍮🍧☕🍻🍺

# 674
  • SHOOT ME 10 $
DZ
От сега нататък непрекъснато късмет да те спохожда.
Да е свято името ти, и живота ти да е безкраен празник.

Общи условия

Активация на акаунт