Пазаруване от Aliexpress.com 56

• 45 550
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
При покупка има ли значение каква валута е отбелязана в менюто ?
Май бях чела нещо ,че има значение и в единия вариант е по-изгодно превалутирането -от евро или от щатски долар обаче ?

# 121
Някой може ли да напише какво се случва с предпоследната пратка?

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 08:44 от VURB

# 122
Здравейте, аз да ви споделя, че продавачът, на който вече всички артикули са невалидни и не отговаряше всъщност е пратил нещата и от вчера са при мен и то доста бързо дори. Явно все пак има шансове понякога 😁

# 123
Здравейте, колебая  се дали да поръчам прахусмукачка робот от Алиекспрес. Цената е добра, 100%позитивен рейтинг на прадавача.Страх ме е обаче какво става с гаранцията...и реална ли е тя ?
https://m.aliexpress.com/item/32962847098.html?trace=storeDetail … 56924.32962847098
Това е обявата. Някой да е поръчвал подобен продукт , да сподели впечаткения?

# 124
Здравейте, колебая  се дали да поръчам прахусмукачка робот от Алиекспрес. Цената е добра, 100%позитивен рейтинг на прадавача.Страх ме е обаче какво става с гаранцията...и реална ли е тя ?
https://m.aliexpress.com/item/32962847098.html?trace=storeDetail … 56924.32962847098

В тази група се обсъждат поръчки от али и други сайтове на тези роботи, попитай там, мисля че ще ти помогнат 🙂

# 125
За жалост нямам ФБ😐За това питам тук...

# 126

Да, има. Плащай в долари.

# 127

Да, има. Плащай в долари.
А защо в долари?

# 128
За жалост нямам ФБ😐За това питам тук...
Бих помогнала, ако можех, аз също исках по Коледа да си взимам, но се отказах. Оттогава я знам тази група и има един човек, който обяснява всичко и казва от къде е най-сигурно да се поръча, също като има промоции пускат линкове. Ако можете използвайте на някой фейсбука, за да питате 🙂

Да ви питам на вас поръчки с тракинг номер LVS... идват ли ви и за колко време долу-горе ?

# 129
  • Люлин
Скрит текст:

В тази група се обсъждат поръчки от али и други сайтове на тези роботи, попитай там, мисля че ще ти помогнат 🙂

що пък не разбрах коя ще да е  тази група...???

# 130
  • Бургас
Да ви питам на вас поръчки с тракинг номер LVS... идват ли ви и за колко време долу-горе ?
като гледам как вървят моите - към 50 - 60 дена ще им трябва

# 131
Някой може ли да напише какво се случва с предпоследната пратка?

# 132
  • у нас
Vurb, не е нужно да пускаш през пост твоето питане. Щом досега не са ти отговорили, значи никой не знае какво става с пратката.

# 133
Здравейте, дали има купон за нови потребители. Ако регистрирам нов профил и направя поръчка с картата, която ползвах на досегашния, дали ще мине?

# 134
Скрит текст:
Здравейте, колебая  се дали да поръчам прахусмукачка робот от Алиекспрес. Цената е добра, 100%позитивен рейтинг на прадавача.Страх ме е обаче какво става с гаранцията...и реална ли е тя ?

що пък не разбрах коя ще да е  тази група...???

Сложих снимка, на мен ми излиза ! Групата се казва “iLife, Xiaomi и други роботи”.

Да попитам още нещо, някой като си следи пратките забелязвал ли е такова нещо пратката да си остане на едно място за много дълго време, според продавача било нормално, но имам и други подобни вярно задържат се за дни, ама чак пък толкова да не мръдне 10 дена... Май няма да я бъде и тази 😫

Последна редакция: пт, 12 апр 2019, 17:26 от purple_spring

Общи условия

Активация на акаунт