Пазаруване от Aliexpress.com 56

• 45 318
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Сега трябва продавача да поиска от китайски пощи издирване на пакета. Всичките му писания са копи пейст за клиенти балъци. Отхвърляте предложението му в диспута и чакате Али да се намесват.
Али ще издирят пратката вместо него. Трябва да се появи в София до 15 дена от намесата на Али. Не сте му искали издирване и сте пропиляло 15 дена в напразно чакане. Минат ли 20-25 дена и не е пристигнала значи на Бг пощи пак им е "затиснат чувал" това е фраза, а дали някой си е подложил пратката и отлежава за да бъде открадната си знаят само те. Да си оправят доставките.
Али могат да отсъдят невалидна причина и да ви накарат да изчакате още 10 дена. На 11тия се добавя текст "10 days later parcel still not delivered" това е сигнал да разгледат отново диспута. Забавят ли се ги натискайте през чата.
Исках му издирване в чата, пак по съвет от тук, но ме отсвири да му пиша през някакво друго място, което аз не открих къде е. Но така или иначе той прочете в чата, и отговори че всичко било пратено - демек не си е мръднал пръста. А пратката според мен е заседнала още преди да тръгне за БГ, защото беше със статус "arrive export exchange" и не мръдна до последно.
Благодаря за съвета. Сега отказвам предложението и чакам 15 дни нали? Ако имам нужда ще питам пак.
Огромни благодарности за помощта!

Чакаш 5 дена да се намесят Али и още 5 да излезе първото решение. Само предполагам, че не е правено нищо по пратката и Али ще искат още време. Али го правят като отсъдят невалидно искане и в коментар добавят чакайте още 10 дена. Като се види развитието ще коментираме пак ...

# 556
  • София
Търся здрава стойка VESA 400 x 400 за 50 инчов ТВ, с чупещо рамо, към 30тина лв.
Това доставя ли се до БГ?
https://www.aliexpress.com/item/32629594158.html?spm=2114.search … ansAbTest=ae803_5

# 557
  • Асеновград
Да . Доставка: US $44.62 В Bulgaria через DHL . Най евтиния вариант .

# 558
Получих стока ,  с която има проблем. До  изтичане на срока за доставка има още време.
Кога трябва да отовря диспут? Сега ли и  да  потвърдя   ли получаването или  как е  редно ?

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 09:31 от sladka_torta

# 559
Потвърди получаването и отвори диспут като приложиш снимка или клипче и обяснение какъв е проблемът.

# 560
Мога ли да плащам с webmoney в алиекспрес?
Ако някой знае моля да пише

Последна редакция: вт, 09 юли 2019, 17:22 от bubanka

# 561
Мога ли да плащам с webmoney в алиекспрес?
Ако някой знае моля да пише

# 562
Здравейте,от 2 месеца имам рег.в Али и досега съм получила всико,което съм поръчала-къде успешно,къде не. На 7 май имам поръчка за нещо,което трябваше да е подарък за майка ми.Датата на доставка беше края на юни.До сега няма нищо при мен,а доставната дата непрекъснато се мени с по-дълга.Утре си летя за БГ и това и да дойде,няма как да го взема и нямам и нужда от него вече.Много разочароващо.Преди 2 дни пуснах и първия си диспут,като са причина сложих"проблем с тракинга".Днес получих мейл,че продавача предлага да сменя причина за диспут на "лична" ,като преди това да отметна,че съм получила стоката,но нямам нужда от нея повече и не трябвало да я връщам.Така щял да ми върне парите бързо.Но аз изобщо не съм получавала нищо от него.Трябва ли,според вас,да му изпълня исканията или да си оставя диспута така?

# 563
  • Варна
teche, няма проблем да платите, но ще ви удържат такса за превода.

red soul, не му се връзвайте и изложете нещата както са.

# 564
Добре,днес имам отговор в диспута/защото иначе ми пусна няколко съобщения,че му трябвало време и нещото било на път и дрън-дрън.Там му писах,че днес летя,няма никой,който може да получи пакета,а самия той н евлиза в пощенската кутия,а не ми и трябва вече,след като заминавам без него сега.За какво ми е след 2 месеца/ Та сложил е снимка с тракинг на китайски,до 7 юли,поисал е същото,че било н апът и трябвало време,не иска да върне парите и отдолу има два бутона "приеми" и "откажи".Ако не реагирам или откажа,това променя ли нещо?

# 565
  • Варна
Само не приемайте. Отказът може да ускори намесата на Али

# 566
Добре,днес имам отговор в диспута/защото иначе ми пусна няколко съобщения,че му трябвало време и нещото било на път и дрън-дрън.Там му писах,че днес летя,няма никой,който може да получи пакета,а самия той н евлиза в пощенската кутия,а не ми и трябва вече,след като заминавам без него сега.За какво ми е след 2 месеца/ Та сложил е снимка с тракинг на китайски,до 7 юли,поисал е същото,че било н апът и трябвало време,не иска да върне парите и отдолу има два бутона "приеми" и "откажи".Ако не реагирам или откажа,това променя ли нещо?
Откажи за да могат да се намесят али и да отсъдят.

# 567
Хм, някой знае ли какво се случва, ако в картата няма пари? Получих нещо поръчано отдавна, потвърдих и написах ревю и чак сега се сетих, че в тази карта от известно време не са внасяни пари и сигурно има по-малко от сумата за стоката (въпреки че е ниска). Как ще стане плащането - съобщение ли ще ми пратят? Аз и без това ще направя вноска скоро, но не съобразих да изчакам с потвърждението...

# 568
Хм, някой знае ли какво се случва, ако в картата няма пари? Получих нещо поръчано отдавна, потвърдих и написах ревю и чак сега се сетих, че в тази карта от известно време не са внасяни пари и сигурно има по-малко от сумата за стоката (въпреки че е ниска). Как ще стане плащането - съобщение ли ще ми пратят? Аз и без това ще направя вноска скоро, но не съобразих да изчакам с потвърждението...
Да не е кредитна? Проверете какво става стига да имате онлайн банкиране. Дано да не сте на минус и да не са ви тръгнали лихви ...

# 569
Те не задържат ли парите от Али още при поръчката и когато потвърдите ги превеждат на продавача?

Общи условия

Активация на акаунт